Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

Vata. Přesně, jak jsem se obával.

• MARTASLJ19

Mne sa epizóda veľmi páčila. Zatiaľ každá....

https://www.youtube.com/watch?v=vF3Zyd29hgo&t=32s&ab_channel=MARTASSK

• Broecz

Za mě zatím bohužel celý seriál spíš průměr. Dost mi chybí výraznější napětí a ani ty emoce zatím nic moc. Respektive mne víc oslovoval ten temnější a drsnější svět předlohy. Vždyť tady je Ellie větší drsňák než Joel! Všechno je tu víc "růžové" a uhlazené. Asi proto, že by většinový divák předlohu neskousl. Popravdě po tom co, udělali s postavou Billa, mám docela strach o Davida. Za mě doposud nejvíc fungují dialogy a scény 1:1 převzaté ze hry a clickeři v muzeu. To je bohužel na 4 epizody docela málo. 

• KronosDeret

Nemůžu srovnávat se hrou dokud nevyjde na PC, ale bylo to opravdu hutné. Milá vedoucí civilního odboje mě prošpikovala hrůzou přísné učitelky mateřské školy co jen stěží skrývá sklony k sadismu. To že bych radši potkal houbáka než kohokoliv z lidských přeživších vyvěrá už jen z letmých náznaků v co se dřiv civilizovaní lidé změnili. Jsem zvědavý, co mají ti dva supermani za lubem a jak se hrdinové nakonec vysekají z města. Možná je to jen kontrastem, ale všechna čest, ten seriál umí ukázat velmi jasně a kontrastně to lidské v lidech. To iracionálně dobré. Šibeniční humor.

• A Reacher z Amazonu furt nic :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit