Čtyři toptéry a tlouk. Dune: Awakening má problém s hráčskou krutostí
-
Bouře ve sklenici vody, už se o to pár lidí snažilo, zálohuji orni a spawn vedle, než to stihnou přeformovat byl jsem v čudu a jeden z nich zahučel v červu :)
-
Já jsem se domníval, že jako sólo hráče mě ostatní hráči napadnout nemůžou. Nehrál jsem to, ale někde mi to vysvětlovali, že když jsi v sólu, tak s ostatními můžeš kecat, tradovat anebo se spojit na nějaký raid. Ale nemůžou tě prý napadnout. Překážky ti klade jenom hra.
-
-
Jenže pořád ti mohou překážet. Což je fatální, pokud k tobě přilákají červa a znemožní ti utéct. Nemusíš hrát, stačí trochu pozornějí přečíst článek.
-
-
Late-game je naprostý joke. Celé PvP se smrsklo na boj v thoptérách s raketama a koho je víc a kdo zaútočí první.
Meta je shromážit skupinu a jen čekat až nějaký nebožák půjde těžit koření harvesterem. -
-
Tam je ještě jeden glitch, kdy ty na velkou vzdálenost už nevidíš modely. Uz se nerenderuji, ale vytěžená místa v koření jdou vidět. Takže škůdci z bezpečné vzdálenosti mohou pozorovat jestli koření někdo těží a připravit se.
-