Cyber Knights: Flashpoint – recenze kyberpunkového žoldáckého simulátoru
-
Tak jsem kyberytíře rozehrál a je to super. Není to tak hladké a dopilované jako novodobé XCOMy od Firaxis, které vznikly pod vedením Jakea Solomona, ale pořád je to super taktická tahovka. A těch je potřeba si vážit. Správa HQ je kopie XCOM, stejně jako správa týmu, nakupovaní na černém trhu, kontakty atd., ale proč ne... Příběh je podáván, jak se píše v recenzi, maličko nudným způsobem (holt malej tým a zde skutečně ušetřili, co mohli), ale jinak jsem spokojen. Eskalace problémů během mise je fajn. XCOM měl eskalaci ve hře celkovou, zde je vztáhnuta přímo na jednotlivé mise. Líbí se mi schopnosti jednotlivých členů. A docela jsem si vyhrál i v editoru, kde není (i s těmi omezeními) kupodivu problém si např. vymodelovat Blainea z Predátora! :-D Můj tým: https://imgur.com/eKq9fKU
Mile mě překvapil fotomód, protože focení ve hrách je jedním z mých koníčků. U tahovky bych jej skoro nečekal.
PS: Aktuálně je hra na Steamu ve slevě za 23,19€. -
Díky za tip na tento skrytý tahový klenot. Jako milovník novodobého XCOMu a hlavně kyberpunkové série Shadowrun je pro mě tohle povinnost! Vypadá to skvěle. Recenze super, bez ní bych hru zcela minul jako kolegové níže.
-
Take diky za tip a za recenzi. Tenhle titul me uplne minul a zda se, ze by to byla skoda. :)
-
Díky za tip. Toto mi úplně uteklo a vypadá to na instabuy..