Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Ku obrázku by som dodal ešte to, že CD Projekt vydali minimálne 2 artworky, ale vidím, že všetky stránky dávajú práve len tento jeden konkrétny artwork.. čiže podľa mňa toto nie je problém CD Projektu, ale herných webov.. táto postava má svoje miesto v univerze Cyberpunku, a v príbehu bude mať svoju úlohu.. takisto naznačujú čo-to o svete, aký v hre budeme môcť očakávať.. CD Projekt pristupujú k marketingu dosť vážne (jedine čo sa mne osobne až tak nepáčilo bolo, keď sa kvôli Zaklínačovi 2 objavila v Playboyovi Triss)
  • God-of-War
    Slečna na obrázku asi moc hrála Deus Ex *4* .
  • i will end your reign of tyranny
  • Ženská ve spodním prádle a ještě k tomu sexy vražedkyně? To je opravdu nehorázně prvoplánované, jsem rád že alespoň inteligentní návštěvníci games.tiscali se tim nenechali oblodit a moudře se rozhodli počkat na nějakou skutečnou ukázku ze hry. Věřím že návštěvníci jiného webu by nad tím hned dělali nemravné věci a dávali si tu ženštinu na plochu, ale to se inteligentním čtenářům kteří mají svojí úroveň a důstojnost a vědí co je dobré naštěstí stát nemůže.
    • Je zvláštní, podle čeho určuješ inteligenci ostatních...možná by sis mohl uvědomit, že to, co je správné a morální pro tebe, je správné a morální JEN pro tebe. Každý to vidí jinak, ale to ti asi nedošlo, že?
      Můj názor je, že když CD Projekt oznamuje "dospělou hru pro dospělé," tak obrázek ženy ve spodním prádle potřísněném krví je přesně to, co lidé chtějí a marketingoví odborníci to moc dobře vědí. Vědí, že sex a násilí prodává. Inteligentní či hloupí, všichni jsme lidé a jsme na tom stejně...ostatně, násilí už lákalo davy ve starověku na gladiátorské zápasy...a hádej jaké je "nejstarší povolání?" Takže nějaké poučky o tom, co inteligentní člověk podle tebe nad tím obrázkem dělá sis mohl klidně nechat pro sebe.
      Abych ale nezněl moc kriticky, tak přiznávám, že souhlasím s tím, na co narážíš...spousta čtenářů nezná žádné informace, ale hned jsou odborníky na všechno ohledně hry a už předem vědí, jestli se jim líbí nebo ne. To mi taky nepříjde jako inteligentní chování...ale neznamená to, že se tak chovají jen hloupí lidé. Předsudky jsou součástí každého z nás a pokud ty žádné nemáš, tak klobouk dolů.
      Navíc, pokud napíšeš slovo "inteligentní," tak každý, kdo si to přečte si bude myslet, že tím myslíš právě jeho, ačkoliv máš na mysli asi tak každého dvacátého *3*
    • Na ploše to má dávno každý už od té doby, co byla ta tapeta poprvé zveřejněna. *15*
    • Davali by si obrazek na plochu? Vdyt presne proto to vzniklo! (na tu konferenci si pamatuji dodnes a presne o tom mluvili) Je to jednoucelovy background pro nedockavce. Nema nic vypovidat o hre,takzez toho zase nedelej vedu.
      A me osobne se ani nelibi
      • 'Čímž myslí kupříkladu ten kouzelný obrázek s dívkou v negližé s čepelemi, které se jí vysunují z paží. To je prý přímý odkaz na hru a události uvnitř ní.'

        Vubec nic to o hre nevypovida, presne jak rikas *1*... Ctete si ty clanky, nez se pustite do disputaci.
        • A co presne to prosim te o hre vypovida? Dela ti problem chapani slov,nebo ti na predstavu o hre staci jefen obrazek?
          • "Nechapani slov?" Mozna, kdyz se snazis tady diskuzi vysvetlit, ze koncept art nema zadnou spojitost se hrou.

            Vypovida to o tom ze je to hra z budoucnosti, jinak znama jako 'sci-fi' a obrazek naznacuje, ze se ve hre objevi neco jako DeusEx augmentace. A az hrou projdes, treba tam nejakou takovou modelku 'mark 18' potkas .)
          • Vypovídá to o hře to, že tam budeš moct ohnout i pouliční lampu a dostaneš za to hezkou kartičku *14*
  • MidnighT91
    Mluvte o čem chcete, smějte se čemu chcete ale musíte uznat, že ten obrázek je geniální tvorba...
    • MrSanta
      Technologie implantátů (teda jestli celá ta baba není robot) hezká je, o tom žádná. Ale zase obdařená děva v nedbalkách *7*, to mi přijde trochen laciné.
      • MidnighT91
        Samozřejmě mluvím o celém vyobrazení ne jen o ženské :)
      • Tak to mas jako kontrasty, vetsinou to pro zdurazneni byva malo oblecena slecna nebo vice oblecene dite ;-)
      • walltar
        No pokud sou to implantáty tak bych se celkem bál selhání ... se tak jednou večer škrábeš na zadku .....
      • MickTheMage
        Presne to som si hovoril...predtym nez som si ju dal tiez na plochu :)
    • Jj mám ho na ploše a taky jsem nad ním dost dlouho přemýšlel a je opravdu velmi dobrý až ojedinělí v herní branži.
    • Že by z ni zrovna museli udělat Queen of Blades, to nemuseli. Ale ženská pěkná. *4*
      • USER47
        Pche, queen of blades...pokud někde brali inspiraci, tak spíš zde:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Millions
      • misho8723
        To možno hej, ale na druhú stranu, všetky ich koncepty ukazujú postavy, ktoré sa v hre - teda vo svete Cyberpunku 2020 (2070) - objavujú.. nie len tak pre zábavu alebo čo, ale svoj zmysel majú
  • Cahir
    *14*
    • walltar
      Souhlasím ...
      • MrSanta
        Já ne, má to špatně.
        *14* *14*
        *15*
        Nějako se nám to začíná hromadit. 2013 Dragon Age 3 a Wasteland 2, 2014 Project Eternity a (možná) Cyberpunk. 2 velké hry na rok - to je na mě docela hodně. A to jsem ještě určitě něco zapomněl.
        • HEH a co Dragon Commander ? Rome Total War 2
          • MrSanta
            To je mimo můj herní záběr. Když už tu po mě chcete nějakou další hru, tak Eschalon Book III. Spokojeni kucí? *3*
        • walltar
          Já bych za sebe přidal ještě planetary annihilation, Clockwork empires (které podle deníků vypadají výborně), Starbound, Heroes and generals ... jo Budúcnosť je jasná budúcnosť je Indie.
          • Kronoss1
            Cahir - If you only knew the power of the dark side! A na jakém lvl jsi? Máš taky někdy problém sehnat lidi na Heroic questy? Je to sice lepší než dřív, ale je blbé, že na serveru je asi 50 a víc lidí a nikdo nechce.
            • Kronoss1
              Ono se to zhorší. Na hlavních planetách je to vždycky lepší a večer je to úplně nejlepší. Navíc si myslím, že dost lidí Heroic questy nedělá, což je chyba.
              A ještě jedna otázka. Za koho hraješ you Republic dog?
            • Cahir
              Zatím jsem lvl 17. Hele ani ne, na Coruscantu je běžně tak kolem 80 - 100 lidí. Někdy to chvíli trvá, ale nic hroznýho. Dost asi záleží na tom, kdy hraješ...
          • Kronoss1
            Přátelé a co Watch Dogs? Na ty jste nějak zapomněli ne?
            Cahir: Na jakém serveru hraješ? A doufám, že za Impérium. *3*

            Edit: A ještě nesmíme zapomenout na jednu z nejočekávanějších her. Bioshock: Infinite přece! No, ten rok 2013 vypadá slibně.
            • Cahir
              Kronoss: For the Republic, motha focka! Hraju na The Progenitor.

              Santa: Ale plánuji zkusit i Impérium a to rozhodně Bounty Huntera. Sithská zářivka mě ale nijak neláká. Každopádně je fajn, že ti hra dovoluje nebýt vyhraněn, ale hrát např. Temného Jediho, resp. soucitného Sitha. Hraju na RP serveru a často je to legrace (když zrovna nenarazíš na až příliš ponořené hráče, kteří se s tebo loučí slovy "may the force be with you" *1* ... i když to je vlastně taky docela legrace). Onehdá jsem hrál flashpoint Esseles a společně se mnou tam byl padlej Jedi Sentinel. V části, kde se musíš rozhodnout, jestli restartuješ systém a necháš inženýry vycucnout do vesmíru, nebo jestli najdeš jiný řešení, vyhrál tenhle Jedi rollování a následně všechny ty chudáky obětoval. Posléze napsal "It has to be done for the greater good." *1* Později jsem chcípnul a on mě odmítnul oživit slovy "You're too weak..." Prostě z*rd... Zatím mě to tedy fakt baví. Jen je občas nuda vraždit ty slabý skupinky blb*čků po cestě na questy, to je těžce stereotypní. Každopádně když jsi ve skupince, je to lepší, líp to odsejpá...
            • MrSanta
              Hraju samozřejmě i jiné žánry, ale když se jedná o nákup v den vydání (nebo předobjednávku), tak jde vždy pouze o RPG. A ty většinou sežerou hodně času, takže ono na jiné hry pak ani moc času není.
              Krabicovku jiného žánru za plnou cenu mám snad akorát SpellCross.
            • i will end your reign of tyranny Kronos
            • Kronoss1
              Tak to pak jo. Já nejsem orientován na 1 typ her. Já jsem dodal další 2 hry, u kterých je nákup v dne vydání pro mě jistý.
              Tak to jsem zklamán. Now you will experience the full power of the dark side!
            • MrSanta
              Já (Cahir tuším taky) jsem primárně zaměřen na RPG hry a Watch Dogs mě vůbec nelákají. Bioshock: Infinite vypadá zajímavě, ale v žádném případě to nebude nákup za plnou cenu v den vydání. To je přesně ten typ hry, kterou si rád zahraju, ale nijak na ní nechvátám. Hry, co jsem vyjmenoval jsou potenciální nákupy v den vydání. Samozřejmě v případě, že to nedokoní. Project Eternity už mám vlastně "koupený" *1*.
              Cahir hraje za Republiku a ty někam zalez, imperiální chátro *3*.
        • Cahir
          Jenže to je až Q4 2013, Santo!

          Prostě to bude tak, že teď skoro rok nic (nestěžuju si, teď svědomitě pařím SWTOR), a pak se to všechno vyvalí najednou. *1*
          • misho8723
            Hra ma vyjsť prinajlepšom niekedy v roku 2014 ale plán je až v roku 2015
            • Cahir
              Myslel jsem DA3 a W2...
          • MrSanta
            No, tak tím je to ještě horší. To nakonec dovalí oboje v listopadu a budu v pasti. To já si teda stěžuju, kde na to má člověk brát čas *1*?
            Co se herní nouze týče, tak tou trpět nebudu několik let, i kdyby pro mě zajímavá hra vycházela třeba jednou za dva roky. Zásobárna kvalitních her, které vlastním je veliká. A k tomu ještě zbývá dosti her, které nevlastním, ale rád bych.
            Užívej SW:TOR, pořád mě to láká se tam vrátit. Uvidím v listopadu, až přejdou na free, ale moc se mi do toho nechce. To by udělalo velkou díru do mého rozpočtu herního času. Život zaměstnaného hráče videoher není peříčko. Obvzláště když se s každou hrou tak crcám, hergot *15*
  • Cosi
    Z pohledu grafiky je PC Zaklínač 2 téměř dokonalým dílem. Ostrost textur oproti ostatním hrám dosahuje nebeských výšin a když jsem zkoušel 3D, bylo dokonalé. V tomhle směru mohou v grafice udávat trend doby
  • Osviceny
    Bravo!!!Bravo!!!Bravo CD Project!!! zkurv.ly jste hru se skvělým potenciálem!! Vznikne z toho stejná nehratelná, nudná, stereotipní spatlanina jako GTA, AC 1,2, Just Cause 1,2. Sandbox hra se prostě zábavná udělt nedá, jelikož sanbox = debilní příběh, stereotip a od těhle dvou věcí se všechno odvíjí!!! třeba se mýlim a bude to hratelný, ale jelikož všechny sandbox hry byli shity, které hrajou jenom uplní nerdi, tak silně pochybuju !!!
    Nerdi hrajou sandbox jen proto, že ve hře se potkávají s jinými lidmi (to že je to NPC jim nevadí) a v sandboxech nacházejí trochu sociální jistoty, kterou jinak mají nulovou!!! A jelikož jsou líní zvednout se a jít ven (někteříjsou tak tlustí, že ztratily schopnost chodit ), tak alepoň v se sandboxech můžou pobýhat venku a jako bonus se jim nikdo nesměje a neuráží je !!! To jsou jediné důvody, proč nerdi hrají sandbox, nikdo jiný je nehraje !!!Proto pochopne, proč jsem z této zprávy tak rozčarovaný
    • GlaDOS
      Místo těch tvých výlevů tady by jsi radši měl sednou k učebnici českého pravopisu. Tolik chyb pohromadě jsem ještě neviděl.
    • Hmm copak,došli prášky ?
    • Hele, že ty budeš ten typ NERDA, který na ně upozorňuje a sám jím je :D
      I ty existujou a podle pár příspěvků z dnešního dne bych řekl, že nejsem daleko od pravdy.
      Ale v pohodě třeba z toho vyrosteš a když ne tak smůla no, ještě pár let s tebou budeme muset žít než tě odvezou :D
    • walltar
      Nemůžeš jít dohajzlu? Třeba se nech přejet nebo skoč ze střechy nebo tak něco.
    • WTF I just read...
      • trolo
        one je osviceny. ale teraz rozmyslam ci jesterom saranom ci ako sa vola alebo radiaciou.
        • je to astar seran a uvidime ci sa budes smiat ked ta pridu ocipovat jastery a on alebo ptahh nebude s flotilou materskych lodi nablizku
    • ajajajaj... Ty si to už asi hral, nie? Keď presne vieš, že to bude nudná, nehratelná, stereotypná spatlanina.
      • Osviceny
        kdyby sis to řečetl, tak si pochopil, že jsem psal, že všechny sandboxy jsou spatlaniny, čili počítám, že i tento
        • trolololo
          • Sakra můj první příspěvek z mé staré IP adresy po šesti dením banu a je to zrovna na tohodle hlupáka.
            Kažopádně jako trolling dobré, pokud si to náhodou myslel vážně měl bys zajít na klystýr mozku
        • Takže použijem tvoju teóriu: Si riadny idiot, lebo ľudia čo píšu takéto príspevky sú všetci idioti, aj keď ich nepoznám a nikdy som ich nevidel. Stačí?
          • walltar
            No tak tohle použití jeho teorie není zrovna moc vhodné ... člověk co píše příspěvky jako on je idiot!

            Ale zase na druhou stranu ho lituju ... člověk co tohle vyplodí musí mít v životě dost seriózní problémy.
  • MrSanta
    Cyberpunk + sandbox. K tomu mraky implantátů, zbraní a dalších chuťověk. To mi celkem stačí.
    Už bylo někde řečeno, jak to bude s hrdinou a jeho "pohledem na svět" a mechanikou boje? FPP a akční boj (Fallout: New Vegas), nebo TPP a akční boj (Mass Effect), nebo klikací systém jako Witcher? Ještě možnost akční boj ovlivněný vývojem postavy jako Alpha Protocol?
  • misho8723
    Ja som aj veľmi zvedavý nato, či v hre budú použiteľné dopravné prostriedky .. inak ten sandbox, tak ako ho vysvetlila Agnieszce, tak presne tak vyzeral Zaklínač 2 - hlavné aj vedľajšie misie - ale viem, že teraz to bude asi viac otvorenejšie ako to doteraz mali Zaklínač hry... a podľa mňa sandbox hry nemusia obetovať príbeh pre rozmanitosť - ako príklad by som použil Fallout 1 + 2 alebo Fallout New Vegas, či aj Sleeping Dogs, kde bol príbeh vcelku dosť dobrý a silný nato, že hra bola sandbox.. inak prajem CD Projektu všetko dobré a aby sa im podarila hra tak, ako si to oni predstavujú ..zatiaľ nikdy nesklamali
    • Cahir
      Zaklínač byl koridor, sice trochu otevřenější, ale do sandboxu (myslíš-li tím v podstatě openworld) měl hooodně daleko...

      Hlavní linka F1 ušla, u F2 byla těžce šitózní, kraťounká a pitomoučká... První dva Fallouty jsou spíš ceněny pro svoje univerzum, humor, omáčku okolo a popkulturní odkazy. Jako příběhové hry nestojí za zapamatování... S openworldem to nemělo nic společného, šlo o balík malých map.

      New Vegas je open world jako řemen a jako takový, ač měl příběh a omáčku okolo na vysoké úrovni, nebyl z příběhového hlediska "intense". Ono to ani nejde, buď má děj spád, nebo máš velkou mapu napěchovanou obsahem...

      Cyberpunk se očividně bude snažit na této hranici balancovat a bude tudíž hledat cestu někde mezi Z2 a klasickou open hrou... což však v této fázi může znamenat kde co... Minimálně jsem ale fakt rád za jejich přístup: Kašlou na trapná a neopodstatněná předsevzetí (openworld za každou cenu), ale soustředí se na prostředí z hlediska funkcionality, a proto jdou raději cestou kompromisu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit