Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bubici

Možná až vyjde PS6, jako u Zaklínače

• jurb83

To je pekne, ale je skoda, ze pre niekoho ako ja, co som zakladnu linku dohral 4 krat a dlc 2 krat uz nema hra co viac ponuknut....

• Nemohl by někdo v krátkosti poreferovat jestli se děje něco na úrovni moderské komunity? REDmod co si pamatuji už je nějaký čas na světě ne? 

Je to něco jako nástroje pro F4 (Skyrim, Starfield)? Nebo člověk nemá čekat nic velkého....

• zanek.s

A obyčejnou baterku už V dostal, nebo pořád nikomu nechybí?   😂

• Veskoslav

Upřímně na co potřebuješ baterku v Night City? A pokud ji nutně potřebuješ, tak doporučuji naprosto jednoduchý mód, co se jmenuje Simple Flashlight:) Já ho po určitě době "stáhnul", protože jsem prakticky nevyužíval vůbec světlo.

• zanek.s

Ano. Tento mod používám a je super. Proto nechápu proč tak primitivní věc nemůže být normálně od vývojářů. Baterka v temných koutech potřeba mnohdy je.

• lito

pořád mi nejde na rozum, že nebyli schopni přidat NG+, také je škoda absence podpory pro PS5 Pro.

• Třeba to přijde... Je super že to nenechávají ladem a je to pořád jejich dítko....

• lito

oni už na tom nedělají, nedávno o tom šel článek, takže s tím nepočítej, tenhle patch jsou nějaké mody, co sesbírali, kdyby na tom dělali, tak máme podporu PS5 Pro. 

• Veskoslav

Na druhou stranu to vypadá, že PS5 Pro je občas krapet rozbitá a některé hry vypadají hůř (byť to spíše bude neschopností vývojářů, ale kdo ví, jak je to teď se Sony)

Navíc upřímně představa, že vydáš patch na PS5 Pro a nepojede dobře, tak CP prostě nechce opakovat situaci se základní PS4 atd. 

A pro těch pár desítek tisíc vlastníků PS5 Pro mi to přijde i zbytečné. 

• lito

jako na jednu stranu ano, sám jsem odehrál v Silent Hill 2 pár hodin, chtěl jsem si užit na PS5 Pro zbytek, zapnul jsem na PS5 Pro a od té doby jsem to nezapnul, tohle je hodně smutné,  že koupíš lepší konzoli a některé hry jsou tak vizuálně rozbité, že je nemůžeš hrát.

Ale CDP i s Witcherem 3 potvrdili, že jim ty next-gen updaty jdou, takže i kdyby nepoužili PSSR, tak stále má konzole místo 5700XT cca RX 6800/7700XT, takže z toho by asi něco vykouzlit málo šlo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit