Dabér Geralta potvrdil, že se objeví v chystaném pokračování Zaklínače
-
Pokud mne pamět neklame, tak po konci Witchera 3 studio tvrdilo, že tím příběh Geralta skončil. Takže hamižnost nakonec opět zvítězila a budeme to hrát na jistotu, místo abychom se snažili vytvořit nový příběh s novým protagonistou ze světa zaklínače.
-
-
A já třeba s tím jejich rozhodnutím nesouhlasil a doufám že po TW4 zase Geralt opráší meče a vyrazí do světa. Má před sebou spoustu dekád života a já chci bejt u toho.
-
Ty si ten článok aj čítal? Veď sa tam nikde nepíše, že Geralt tam bude mať viac než len nejakú sekundárnu, prípadne ešte menšiu rolu. Naopak, stále sa obecne predpokladá, že hlavný hrdina/hrdinka bude kompletne nová postava.
-
-
Třeba ho generický zaklínač (hráč) bude moci navštívit na Corvo Bianco, nebo prostě Geralta někde potká.
-
-
Strasně moc doufám, že nová postava bude předem definovaná buď existující anebo nová, ale hlavně aby to nešli generickou cestou - udělej si svého zaklínače.
-
-
Ideálně něco jako Mass Effect. Hraješ za Johna či Jane Sheppard a oba už jsem předem daní, jak vypadají. Ale každý má možnost si vzhled postavy změnit.
-
-
Tohle bude hodně záležet na tom, jak postaví příběh. Jestli půjde o mladého zaklínače, co sotva dokončil trénink na nováčka, tak to nejspíš bude nepopsaný list. Jestli chtějí zkušenějšího zaklínače odněkud zdaleka, hodila by se definovaná historie nebo výběr z několika málo (jako ME nebo Cyberpunk), na kterou by se navazovalo. Sheppard je jednoznačně ta druhá varianta, protože je to voják, který má něco za sebou a proto ho na konkrétní misi vybrali.
Pokud jde o vzhled, tak samozřejmě budou v propagačních materiálech ukazovat vypiplanou základní variantu. Nebo dvě v případě, že půjde vybrat i ženu (tipuji, že ano). Podobně jako u Cyberpunku nebo Mass Effectu.
V každém případě to bude o dost jiné než hrát za Geralta, kterého ve světě spousta lidí zná, dává mu to tak či onak najevo a odkazuje se na události v knihách. Naroubovat silný příběh na neznámého mladíka nebo úplného cizince bude těžší. Nepředpokládám, že by děj umístili do úplně jiné části světa a dali do něj postavu s tak komplexní historií.
-
-
-
Taky si myslím. Další hra s Geraltem v hlavní roli nedává moc smysl a aby měl Geralt byť jen sekundární roli a mohl tím zastínit protagonistu, dává smysl ještě menší. Jako rádce nebo maximálně pomocník u jednoho questu by mohl být fajn. Jen doufám, že ho v rámci toho autoři nebudou chtít zabít. To by bylo trochu laciné. Důchod na Corvo Bianco by mu slušel líp.
-
-
-