Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel od ANetu je to prostě další fail.
    Nic proti ale bylo to ohlášený už na Leden jako velký update, Nakonec se WvW část posunula a z velkýho updatu byla nová mapa do PvP a living story. To je výsměch protože living story v lednu byl jen jeden nudnej jednoduchej quest. Sbírání odznáčků.
    V únoru byl podle ANetu další velkej patch. Změnili rotaci mapy v PvP, přidali další nudný 2 questy do living story a přidali Guild Mise. Ty jsou mimochodem dost nudný pro velký guildy, pro malý jsou zas nesplnitelná výzva. A navíc, mají týdenní limit na odměny, takže je zbytečný je chodit vícekrát.
    Teď je březnový velký patch do WvW.Přidali nový XP bar, k tomu navázali pár pasivek a to je všechno? To je jako velkej patch? Abych nezapoměl, určite přidají zas nějaký nudný quest ve Wayfareru, jako Lost and Found kde musíte najít 3 věci na mapě v přinést to chlápkovi. Abyste to splnili,stačí když budete mít zmáčknutý ctrl pro zvýraznění možných poředmětů a proběhnete celou mapu. Nic víc.
    No a tak bude další velkej patch,všichni budou říkat jak milují Anet za ten velkej přídavek a po týdnu zase hráči odejdou protože zjistí že je to na nic.
    Mimochodem, z nových pasivních abilit je použitelný akorát supply. DMG proti veteránům je nanic, ve dvou dostanete kemp skoro zadarmo, a při dobývání hradu jsou veteráni jen zdržení.
    Hraju to pořád, ale už mě to taky přestává bavit. Vždycky ANet jen něco slíbí a pak se z toho vyklube nějaká ptákovina.
    Nebo si myslíte že přidání novýho typu XP a navázání 8 pasivních abilit na to, je hodný názvu velkej update? Pokud ano,tak se podívejte na TSW co jsou měsíční updaty hodný toho názvu.
    • no nevim jak ty ale TSW updaty bylo pridani par questu a dungu toho sameho dungu v jine obtiznosti a ted si ty update jako issue 6 musis zaplatit za 10 dolacu
      • To je fakt,ale taky to neprezentovali jako největší update, větší než oba předchozí dohromady atd...
  • Ten norn vypadá jak nějaký buzer*nt...
  • Nebudu GW2 nikomu nutit, ale za sebe taktéž musím říct, že hraju od bety a hra mě stále baví. Tyrie je prostě hezké místo a nejvíc mi vyhovuje naprostá svoboda. Když není čas, splním si jen denní achievementy, když je, pokročím ve story, dojedu mapku, dám si jumping puzzle - voleb je spousta a je to jen o tom, na co má člověk zrovna náladu. A je i fajn, že za každé povolání i každou ráci je hra úplně o něčem jiném. Prostě při rozumném tempu je pořád o co hrát a to zatím jedu v podstatě výhradně "single player" :) V každém případě se těším, co nám ArenaNet připraví do budoucna.
  • sankuri
    Hraju od launche 8-12 hodin denne a nemuzu se toho nabazit:-)
    • stop wasting your life
    • To ti přeju. Já dotáhl několik postav do lvl 40+ a pak mě to prostě přestalo bavit. Dost mě štval třeba ten pochybný "vývoj" postavy a ty skilly mě vůbec nebavily. I bojový systém mě prostě nudil. No ale jasný, tahle hra nesedne všem. Taky ten svět jako takový mi příjde málo propracovaný na dnešní dobu - všechno na mě až moc působí jen jako kulisy - viz třeba hlavní město lidí, kde to je přehlídka kulis. I když za tu cenu je to pořád dobrý.

Nejvíce se mi líbil boj pod vodou a celkově podvodní svět a pak skriti a ti žabáci (jednoho jsem vláčel pořád sebou jako peta). Dynamický questy jsou taky dobrý, jen toho příběhu bych si tam přál více.

No snad jednou najdu sílu a zkusím to znovu. Ale myslím, že spíše ne. TESO se blíží...
    • to už musíš mi 100x prolezlé úplně všechno, GW mám taky rád ale prostě chybí obsah
    • You just kidding me??? Lol, 8 až 12 hodin u jedné hry.... nolifer - 8 hodin spánek, 8 práce, popřípadě škola, 8 hodin GW 2... a co jiné koníčky, přítelkyně, kamarádi... *7*
      • Shania
        Nebudes ty takovej ten co hraval 12 + hodin denne a ted tu moralizuje, jak to ostatni delaji spatne? Je to snad jeho vec jak travi svuj cas.
        • Hraju 3 hodiny až 4. Tohle už mi příjde prostě moc-
      • sankuri
        V praci jsem 3 hodiny denne 3 dny v tydnu, zbytek pracuju z domu, dva monitory, multitasking ftw:-)
        • Co děláš? Že bych šel k vám na pohovor. *1*
      • Nějakej chytrej.
    • poslední mohykán :)
    • Opravdu tě to pořád baví? Jak to děláš?
      • sankuri
        - Hraju tak jak me to zrovna bavi a umim si najit zabavu sam, nepotrebuju byt kazdy tyden zasypavan novym contentem:-)
        - Samozrejme skvela parta lidi kolem me, mmo bez lidi se proste hrat neda, teda alespon ne tak aby to bylo dostatecne zabavne.
        - Hraju engineera coz je nejtezsi a zaroven nejzabavnejsi classa.
        - Nehraju porad to same - to je chyba vetsiny lidi kteri prisli z jinych mmo, rushnou max lvl a pak se snazi rychle rychle farmit dungy a par nejrychleji se respawnujicich eventu a divi se ze ve hre neni co delat. Ja delam co me zrovna ten den bavi, jeden den treba stravim cely v PvP, jindy zase delam achievmenty, nebo chodime s klukama hrat keg brawl (naprosto genialni minihra kde jsem schopny vytuhnout klidne i 10 hodin denne). Dokonce uz jsem jeden den stravil pozorovanim npc a poslouchanim dialogu, je neuveritelne co vsechno autori do te hry dali za detaily, ktere ovsem vetsina rusheru prehlidne.
        - To ze hra do niceho defakto nenuti je to nejlepsi. A zaroven pro vetsinu lidi i to nejhorsi protoze jsou zvykli ze je jim porad servirovany content ktery je nekam vede. To je jako Minecraft, kdyz clovek neni schopny samostatneho zivota, tak si parkrat kopne do zeme a hru odinstaluje.

GW2 urcite neni dokonale, ale co se me tyce je to hra ktera mi nabizi zabavu (nezvykle u mmo ze?) a zaroven me nenuti chodit porad dokola nadstavovane raidy s lepsim a lepsi gearem, navic absence trinity z ni dela svaty gral pro lidi kteri maji radi diverzitu a jsou ochotni se ucit a hlavne pouzivat nove principy.
        • Mne tam strašne vadí debilný PvP system, čo mi je až neuveritelné že hra s tak dokonalým PvP može mať tak hlupy pvpv system.. Uplne som si predstavil svet v ktorom bol GW2 s krutym serverom do ktreho by sa prihlasili len ludia ktory by s tym počitali a odpadli by arguemnty že ludia chchu byt k sebe milí a chcu sa bavit. A to so serverom kde by bolo PvP kazdoudennou sučastou okoliteho sveta ktore je dnes lebo cisto PvE

kde všetci by boli neutrálny a na kazdeho by sa dalo volne útočiť a pripočítať si zanho skalp do tabulky skalpmajstrov. Kde ak by utocil na tu ktoru rasu tak cez karmu by sa ovlivalo ako by NPC z danej rasy nanho nahodne utocili (nie plošne že odteraz utočim a potom nie , ale %tualne ze ho zaradi ako nepriatela) a iny hrači by videli jeho % k ich rase, kde tak isto by mohol zabijat i rasu vlastnu. Kde každe farmenie osamote by bol risk rychlej smrti od kempera za kričkom, prípadne kde by smrť znamenala %stratu penazí čo má so sebou a nie odlozene v banke.

To by bol svet kde by sa zatial najlepší pvp svet čo v mmo poznám pretavíl do pvp systému nad ktorým by celá generacia krochkala blahom a po rokoch pri pive by vnukom vyprávala ako to bolo ked so strykom grudel82 šli gangnut male asury ktore prave zbierali jablčka na qest a nabehli na nich s plamenovemtom, aby padli do pasce meserrom co cakali v invise a rozsekali ich zo všetkých strán na omáčku...

ach to by bolo... o dokonalej hry ich delí tak málo, strašne málo ale ten mali rozdiel je tak obrovský že bez dobrého PvP systemu ku ktorému dokonale pvp navadza je ta hra viacmenej sterílna nuda.
          • sankuri
            Osobne jsem si uzil PK system v L2 a 99% PK byli ubozaci s lepsim gearem a vyssim lvl kteri si potrebovali neco dokazat. GW2 PvP je raj vyrovnanych sanci kde zalezi jen na skillu hrace. Hodne hracu odeslo kvuli tomu a ja se jim nedivim, dostavat na p.del od schopnejsich hracu neni neco co clovek snadno prenese pres srdce:-)
            Btw je tam WvW, tam se lidi prihlasi s vedomim ze je muze nekdo zabit, nevim co vic bys chtel pokud tedy nepatris k tem kteri potrebujou behat po PvE zone a ze zalohy zabijet low lvl kteri maji 50% HP a vse na cd a jsou uprostred boje s grupou mobu.
            Btw zkus Darkfall, ten by ti mohl poskytnout to co hledas.
            • sankuri
              Sidekick tam sice je ale podlevelena osmdesata s top gearem si napr v lvl 1-15 zone dava moby na jednu dve rany a i kdyz jsi slabsi, porad bys nebyl rovny souper.
              Ze WvW neni o strategii? Mno to jsi tam asi moc nehral. Pravda jsou tam zergy, ktere ovsem umi vymlatit 4x mensi skupinka sehranych hracu. Vzajemna kombinace spellua combo fieldu je klicova, nevim co vic strategickeho by jsi chtel:-)
              EVE je sandbox a hraje ho urcita skupina lidi, podobne jako napr Minecraft. I kdyz EVE je mmo jako GW2, tak ta komunita je jina mysli jinak a je postavena na jinych nepsanych pravidlech, takze to co pises by tam nikdy nefungovalo.
              Ladder chybi a osobne to povazuju za hlavni chybu kterou Anet s PvP udelal, nicmene ho pridaji v uternim patchi takze to uz nema cenu rozpitvavat.
              Darkfall je cisty sandbox, kde kdyz umres prijdes o vsechen gear, takze tam vicemene vsichni chodi v tom nejlevnejsim:-)
            • Práve to že v GW gear nehra takemr žiadnu ulohu a lvl ide dole s lokaciou to k tomu predurčuje že by to bolo o skile a nie o geeru, ako sam hovoris raj vyrovnaných sanci. Ak by to niekto enchce proste by na ten server nelizol, ale ja som presvedčený o tom, že jeden server by bol málo lebo by tam bol pretlak dobrovolných "ubožiakov".

WvW je chodenie obrovskej masy ludi kde nieje ziadna taktika straegia nič.. lenmlátenie prázdnej slamy. A kludne by som si užíval behanie po PvE zone a zabijal nižsie leveli ktoré ale v GW niesu nižšie ale rovnake a tak isto by som predpokladal že niekto uhantí mna..

To je ten prvok ktorý spravil z ultimy ultimátnu hru, prečo hoc som ju nikdy nehral ešte i dnes počúvam aké to bolo ked si išiel po lesiku a nikto ich ozbíjal. Alebo to isté prečo sa EVE stále hráva, lebo je tam sloboda. Guildy by konečne mali skutočný zmysel. Vytíčila by si ciel chraniť tento region proti zlodejom a ludia by vedeli že ked tam idu lupit tak sa s nimi musia vysporiadať a ostatný by si ich prípadne najímali na ochranu. Alebo iná guilda ktorá by bola strašne bohatá, pretože by prepadavala zo zálohy iných ktorý nemaju CD a biju mobov a neplatia si za ochranu.. Tu hru by to uplne zmenilo a bolo by to ovela lepším smerom..

Tak isto necpohopim prečo to pvp funguje stale tak hlupim sposobom, že nema ani tabulku? chchu stoho spravit esport ale nemaju ani vlastny rating system.. idem sa pozriet na ten Darkfall ale obavam sa že kvalitam Guildwarsu to nebude siahat po kotniky a bude to čisty gearo farmič
  • Tak nejak jsem to dohral do lvlu 8, a musim rict ze me to i bavilo. Ale ke konci uz to nebylo ono. Tesil jsem se na WvWvW, ale bez guildy, ktera by se na to ciste zamerila to moc neslo. Kdyz tam chodite v 1-5 tak je to malo. To se sice dostanete do nejake groupy, ale chovate se jako stado a cekate kdo to povede.
    Takze jednou a dost, nelituju uplne tech penez, minimalne jednou a dost :D. Stejne tak jsem asi ani tolik nelitoval SWTOR, jako single jsem si to uzil, i kdyz PvP jsem si tam tez celkem zablbnul:)
  • Nevim proč, ale GW2 mně přestalo bavit, i když jsem zkoušel PvP i PvE a nedodělal 80.
    Ale jsem rád, že jsem za to zaplatil 1, necítím se nijak vykořisťován.
  • Veskoslav
    Musím se dopracovat už na tu 80:)
    • Nedělej to, pak už nebudeš mít co dělat.
    • Na kolikátým jsi? Já skončil po dvou týdnech na +/- 30 lvlu. Tohle není hra pro mě a ty "revoluční" věci nejsou zas tak super. Jediné plus stále od začátku nemusíš platit měsíční poplatky :D
      Tohle není hra pro mě, pokud bych měl hodnotit.... 6/10 by bylo maximum.
      • Veskoslav
        No na 40, jsem prvně začal Nekromancera, ale to byl papír, tak teď jedu Guardiana:)
        • Jason_dinAlt
          Vytáhnul jsem na lvl 80 dvě postavy. Nejprve guardina a pak nekromancera. A musím říct, že k mému milému překvapení, necormancer (minion master) v pohodě zvládne na sólo většinu group eventů, které jsem s guardianem, byl-li mi život milý, muslel jen smutně obcházet.
    • zíííív...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit