Přejít na výpis diskuzí
Další destinací kamioňáků v Euro Truck Simulator 2 bude slunná Itálie
14.8.2017 | Patrik Hajda
21 příspěvků
-
vcera som si nainstaloval ProMod, sice je na to potrebne mat vsetky existujuce mapove rozsirenia, ale rozsiruje to mapu x-nasobne viac, nez to Taliansko - su tam pridane nove mesta uz v existujucich statoch plus pridane Spanielsko, Portugalsko, Slovinsko, Ukrajina, Rumunsko, Finsko a Baltik
a upravene mesta, ktore existuju uz v povodnej hre -
-
hrál jste někdo víc ProMod i TruckSim rozšíření mapy? jaká se vám zdá lepší?
ProMod jsem nikdy nezkoušel, TruckSim jsem jel celou dobu co jsem hrál (přes první dvě DLC) a rozsah i kvalita rozšíření mapy se mi docela líbilo. Po delší době se chystám k tomu vrátit tak si říkám jestli pokračovat nebo rozjet znovu s jiným rozšířením
-
-
Je to dobré, ale měli by vylepšit i původní "evropu". Po všech těch přídavcích vypadají původní země jako chudé příbuzné.
-
-
Stahni Promods a mas novou Evropu.
-
-
DLC obsahuje aj novú minihru. Slalom s plným návesom na diaľnici pomedzi migrantov...
-
-
ty nad tema migrantama i onanujes, vid?
-
na tohle jsem se chtel zeptat taky, je tam pasovani muslimackych imigrantu uz v zakladu nebo jako DLC ??
-
Slovák na českým servru blekota o afrických migrantech v italii.Dokonalá ukázka fungujcí multikulti :-)
-
Nie je deň, aby sa tu neangažoval tento rasista.
-
-
Vždy ma pobaví, keď ma xenofób a šíriteľ nenávisti označí za rasistu a xenofóba :D
-
Kazdej je rasista, je to naprosto normalni.
-
-
Muslimove nejsou rasa pokud vim, a ja se radsi klidim pac tady to smrdi banhammerem.
-
-
To křesťani taky. Tvoje pointa?
-
-
no ze kdyz je nekdo nevrazivy proti musltimum, krestanum nebo zidum tak neni rasista. To je moje pointa
-
-
-
-
-
takze zapnout sterace a plny plyn? Jsou nejaky body za combo killy?
-
-
proc nejde tento prispevek nahlasit v mobilni verzi?
-
-
protoze si de*ent
-
-
-
-
A smetiar by tam nebol? Ako chápem, že v hrách sa ľudia hrajú na hrdinov, ktorí zachranujú svet, alebo naopak zločincov, ktorí ho ničia. Ale nejakého niktoša za volantom? Musíme dávať deťom pozitívne vzory, však to rovno môžete urobiť simulátor robotníka pri páse.
-
-
Ach jo Buržuji, je to simulátor. Jeden má rád auta, druhý letadla a třetí třeba vlaky. Proto tento druh her existuje, aby sis mohl hrát se svým oblíbeným strojem. Proč se vlastně vůbec vyjadřuješ v diskuzi o hře, která tě tematicky absolutně míjí? Musíš si splnit denní kvótu slov, nebo co?
-
smetiar jezdi s velkym nakladakem po meste, to je jednak rasisticky a jednak moc gta (mohl bys zabijet lidi na pesich zonach a to je politicky nekorektni)
-
Na tebe si nikdo hrát nechce
-