Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

    Tipnu si, že to vyjde i klasicky. Těch VR se prodalo méně než profi Dualshocků😁.

    Na druhou stranu, pokud má VR začít fungovat, musí mít exkluzivity, ovšem nemyslím si, že Metro je masovka, která má sílu spasit PSVR. 

  • ALHAZRED

    Takéto "že vraj to bude len na VR" považujem za teplomer do hráčskej komunity. Chlapi, čo vy na to? Ja milujem sériu Metro, ale za mňa NIE !! Neberiem to ako úder pod pás, ale so mnou NERÁTAJTE !😛

    Nestačí, že si každý druhý rok musíme kupovať nové grafiky, ktoré vôbec nie sú lacné, ešte aj Víarkooo...

  • nedávno jsem někde na youtube narazil na VR set Bigscreen Beyond, u nás se bohužel neprodává, ale pokud bude VR vypadat takto, tak se rozšíří. To už je něco co vypadá že se dá nosit.

    • Headset vypadá fajn, ale pořád je to připojené kabelem. Dokud nepotečou data bezdrátově a nebude to mít akumulátor (třeba i v kapse nebo zavěšený na opasku, aby nezatěžoval hlavu), tak to nebude velká sláva. Navíc Bigscreen Beyond nemá ovladače, takže to na hry moc nebude. Trackování rukou může být fajn, ale spoušť zbraně ve vzduchu mačkat nechceš.

      A jak píše medveddd dole. Pokud nejsou hry (nebo obecně běžně používaný software), nebudou se prodávat headsety a tím pádem na to nikdo nebude dělat hry. Tohle je třeba rozštípnout nějakou must-have záležitostí, ale moc se nedaří. Nepovedlo se to ani Valve s HL: Alyx a to s tím přišli v ideální čas. Podle mě bude pro nejbližších pár let důležité, jak dopadne ten nesmysl od Applu. Pokud blbě, bude to celé zase nějakou dobu maximálně tak živořit. Včera jsem viděl rozhovor s Jindrou Skeldalem, který taky dělal něco pro VR a prý ho s tím investoři v podstatě vyhodili, že už VR nikoho nezajímá.

      • Star Citizen by mohl byt solidni VR zazitek.

  • zx_spektrum

    VR? A komu tím prospějete? Těm pěti lidem co na tom chtějí hrát něco jiného než Beat Saber? (disclaimer: sarkasmus a hyperbola)

    • medveddd

      Mně. A těm čtyřem dalším.

      • Ooooooo to budou ohromující tržby! Tímhle nesmyslem akorát pohřbí celou sérii. 

        • medveddd

          Tak jim to řekni, určitě to nemají spočítaný a budou čubrnět, jak je zachráníš.

          Ale ve vší vážnosti - těch headsetů samozřejmě není tolik jako ps5, ale je to takový "self-feeding loop" - dokud na ten systém nebudou hry, nikdo to nebude kupovat a dokud to nebudou mít lidi doma, nikdo na to nebude chtít dělat hry, takže já fandím jakékoliv snaze posunout to trošku dál.

          Jak se ale píše v článku, neví se, "jestli si hru bez headsetu pro virtuální realitu vůbec nezahrajete, nebo jestli půjde jen o zajímavý bonus." - třeba to bude podobný případ jako s Resident Evil 4, což je za mě naprosto ideální mezikrok, kdy vývoj zaplatí především miliony flatscreen hráčů, ale koupí si to taky desítky až stovky tisíc VRistů.

          Ještě bych vidle nebrousil.

          • No jistě. Protože jak víme jak tohle mají na starosti kompetentní lidé kteří vůůůůbec nejsou odtržení od reality jen aby pak zírali jak je možné že to je propadák. 

          • zx_spektrum

            Já si počkám na oficiální informace. Broušení vidlí bych započal až podle toho jak to budou označovat v jejich komunikaci. Ono kdo si vůbec pamatuje, že 4A Games už jednu VR hru udělali? Jmenuje se Arktika.1 a vcelku kvalitně zapadla... A jestli se nepletu tak to je stále VR only. Byť bych se nedivil, kdyby to v té době slušně sponzoroval Oculus a tak si to mohli dovolit.

            Když chceš, aby hra skutečně využívala všechny možnosti VR, tak není moc reálné to mít i na monitorech. V opačném případě to je zase jen "VR support", nemusí být moc pracný (tak jako mnoho vr modů, srandy jako Skyrim VR...), ale těžko je to pak doslova "VR hra", natož taková, která by strhla pozornost a prodejnost jako třeba Alyx.

          • jurb83

            Ja by som to aj kupil, ale prvy raz, co som to skusal som sa skoro doblval, a druhy raz takisto...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit