Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    Zaklínač je už srdcovka... poprvé mě jednička vůbec nezaujala... dal jsem ji druhou možnost a začala mě strašně bavit, pak jsem si zahrál dvojku a dlouho se nestalo, že bych po prvním dohrání začal okamžitě hrát hru podruhé (z části taky za to může uplně rozdílný pohled uprostřed hry), dále jsem během týdne přečetl všechny povídky a příběhy + 1. a 2. díl ze ságy o Ciri.. tahle serie je prostě užasná, jak herně, tak knižně.. serial byl strašný béčko, ale Michal Zebrowski tomu dodával šťávy a kdybych nebyl tak ovlivněn hrou, asi by se mi serial nelíbil.. ta atmosféra tam prostě byla.. to nemluvim o hudbě, v serialu i ve hrách, jedny z mých nejoblíbenějších soundtracku vůbec (Adam Skorupa a Pawel Blaszczak obzvlášť)

já doufám, že pokračovaní, bude zase třeba z části více slovanský a vrátíme se do Wyzimi.. si prostě říkám, že ta jednička má něco co dvojka nemá a naopak...
  • MidnighT91
    Zaklínač 2 je geniální hra ale jednu věc jsem na ní nedokázal překousnout a to těžkej nedostatek slovanské atmosféry, která z jedničky přímo tekla... Proto pro mě bude první díl vždicky na prvním místě... Ta atmosféra je to co mě nutí se k té hře i dnes po takové době vracet...
    • misho8723
      No ale treba povedať, že dvojka sa odohráva na viacerých miestach, krajinách, územiach - čiže je samozrejmé, že architektúra, príroda, atď. bude iná ako v jednotke .. aj keď aj mne osobne asi viac sedela atmosféra jednotky ako dvojky, ale stále je to dosť ďaleko od štandardného a klišéovitého fantasy prostredia
    • Jojo. Dvojka uz ma takove tuctove fantasy prostredi.
  • Sakra a ps3 verzia je kde? *14*
    • Umaroth
      Tak to ti řeknu zcela přesně. Je v zemi, kde se vše pro ps3 programuje tak složitě, že se na to radši CDprojekt vykašlal...
  • Já se v tom pořád ztrácím, takže ty bonusové ukoly, nové postavy atd. dostaneme i my na PC ?? Nebo si budu muset něco kupovat ?? Omlouvám se za neinformovanost, ale radši se přímo zeptám :) :)
    • V den vydání X360 verze budou ke stažení zdarma jako patch na PC *3*
      • Tahle otazka me taky trapila. Diky za vyajsneni. Jen mi tedy neni jasne proc by si tedy nekdo s PC verzi chtel koupit jeste X360 verzi,kdyz to bude stejne jako na PC
        • Proč by si kdokoliv s PC verzí kupoval ještě Xbox verzi? Přemejšlej trochu. Spousta lidí kupovala kvůli Zaklínači 2 novej komp, aby si to mohli zahrát. Ne každej ho má, naopak spousta lidí ma konzoli. Pro ty je to cílený.
        • DeDy
          Aby podpořil vývojáře za svůj přístup.
      • misho8723
        alebo ako PC krabicová Rozšírená edícia
        • To možná taky, ale bude ti stačit mít základku a dostáhnout si na ní patch...
          • Ne možná. Určitě.
  • DeDy
    Dívám se na poličku a mám chuť to vybalit už teď. Pionýr musí ještě chvilku vydržet. Prozatím si pustím apoň soundtrack.
  • trolo
    new locations, npcs, quests, cutscenes etc etc.... zadarmo... DO WANT NOW!!!
    ti darmozraci ea/activision by sa mali ucit od CDprojektu. hlavne dufat nech sa im zaplati aj xbox verzia hry
    • Umaroth
      Už mám dávno na x360 předobjednáno, štve mě že v čechách neni k dispozici Dark edice...do te bych jinak šel.
    • Už ji mám předobjednanou na xko.
  • Ten trailer je úplně o ničem,ale o to tady nejde..já nemám ve zvyku moc často chválit,spíše naopak patřím mezi ty věčné rýpaly a kritiky..ovšem co se týče loňského Zaklínače,musím uznat,že je to velmi dobře a kvalitně odvedená řemeslná práce a myslím si,že Zaklínač by mohl sloužit jako předloha pro tvorbu dalších podobných RPG her..Před pány z CD projectu smekám pomyslný klobouk a velmi se těším na třetí pokračování legendárního Šedého vlka..
    • Normálně bych dal samozřejmě plus, ale za toho Šedého vlka máš mínusko *3*
      • trolo
        lol
  • misho8723
    Skvelý trailer.. inakšie prečo by si ľudia kupovali k PC verzii ešte aj Xbox360? No síce ak uprednostňujú hranie na konzoliach, tak jasné, ale inakšie prečo by to robili? Ak kvôli vývojárov a ich výbornému prístupu, tak prečo si nekúpiť rovno túto novú edíciu na PC? Áno, PC hráči všetky vylepšenia dostanú formou updatu (patchu), ak sú už vlastníkmi PC verzie, ale takisto ide vyjsť aj krabicová verzia rozšírenej edície aj na PC..
    • ales.smutny
      Tak zdůvodnění jen čistě za mně :) Tu hru si líp vychutnám na velké TV a ovládání mi prostě sedne ke gamepadu (což spousta lidí ještě nezvládne přiznat), na PC mě iritovalo a gamepad to odmítalo vzít... a co se týče uznání a financování, tak mít s SE edici (která se mi updatne) ještě úplně ten samý disk na to samé médium (PC) mi přijde zbytečné a také X360 verze bude celkem důležitý test, jestli má CD Projekt šanci na konzolích - což by bylo jen dobře, tím spíš, že do konzolové verze už nacpali asi dost financí.
      • Na PC tě to iritovalo? Wow! Chtěl bych vidět tvoje PC nebo monitor. Konzoli mám taky a rozhodně bych to i teď, když je na výběr hrál na PC. Je sice hezký, že to budeš hrát na obří TV, ale na co to je při rozlišení Xboxu, omg. Prober se.
        • ales.smutny
          Iritovalo mne ovládání. Chce to líp číst. Moje PC je hezké...vlastně všechna jsou hezká. Je zajímavé, jak graficky dobře zpracované hry vypadají skvěle i na mytickém low-resu u X360...
          A probraný jsem, už jsem měl dvě kafe...:)

Líbí se mi, jak někdo musí okamžitě agresivně reagovat na to, co někdo jiný preferuje
          a) u sebe
          b) nikomu necpe
          c) by ale mohl pouhým vyjádřením svého postoje někoho nahlodat v nekonečném a stupidním flamewaru o PC a konzolích

:) Pěkný den
      • Není nad to hrát na Full HD big TV, hru v rozlišení HD... *12*
      • misho8723
        No však samozrejme, ale ako nie je problém pripojiť PC k telke a s gamepad v Z2 aspoň pri mne fungoval úplne v pohode (ale viem, že nie každý si chce dať do obývačky PC, alebo proste kvôli iným dôvodom).. a síce napríklad už aj ja používam viac času gamepad ako myš+klávesnicu, tak pri niektorých hrách mi viac padlo do ruky práve ovládanie pomocou kombinácie M+K (napríklad Battlefield 3, Deus Ex HR, Two Worlds 2 alebo práve Zaklínač 2)..a s tým uznania a financovania, tak je asi jasné, že ak by som patril medzi tých, čo by hrávali na Xboxe360, tak tiež by som si kúpil ku PC aj Xboxovú verziu.. ale ak mám len PC a ak by som ich dáko odmeniť za ich prácu, tak by som si kúpil novú Rozšírenú edíciu na PC ako na Xbox360, ktorú by som pochopiteľne nevyužil (možno ako darček darovať alebo iné využitie).. to píšem kvôli tomu, že veľa ľudí (hlavne na oficiálnych fórach), ktorí majú už PC verziu, si chystá kúpiť aj Xboxovú verziu, aj keď nemajú Xbox360
  • no cdprojekt dela dobrou praci, ale kupovat si jednu hru 2x ?
    • To je tady každej dutej??? Spousta lidí nemá tak výkonné PC na to, aby si to mohli zahrát. Já naštěstí v době vydání kupoval nové PC. To ale neznamená, že stejně je na tom každej. Naopak konzoli má spousta lidí a pro ty je to cílené.
    • Spades
      A proč? Máš ji na PC? Tak proč by sis ji kupoval na xbox, když na PC budeš mít to samé, jen navíc oba UI (Jak PC tak xboxové, kdybys používal ovladač)
    • misho8723
      Na oficiálnom fóre píšu aj ľudia, ktorí majú Zaklínača 2 kúpenú nielen 2x, ale aj 3x alebo 4x
  • Strašná hudba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit