Přejít na výpis diskuzí
Další střípky ze světa Deus Ex: Human Revolution
30.6.2011 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
Náš tým si už pohrává s texty z uniklé betaverze. Část překladatelů už nechce DA2 ani vidět, takže nová výzva je na obzoru, když ME3 bude až příští rok...
-
Miluju cyberpunk a z takové vize budoucnosti mi běhá mráz po zádech, atmosféru hry krásně pdbarvuje soundtrack. Měl jsem možnost si to zkusit a origoš je jasnej.
-
-
přesně cyberpunkove sci-fi mam nejradsi :) *3*
-
-
shadowrun
-
-
-
Tohle bude alespoň taková náhražka za ten Shock o dva články výše :)
Děkuji klukům z Eidos, že 1. nezanevřeli na PC hráče (absence odfláklé konverze) a za 2. nezanevřeli ani na pamětníky. Na těžkou obtížnost při stealth hraní....
Jestli se zadaří, vyměním Aug edici za nějakou sběratelskou. Nebude to ten vysněný 100% ideál, ale právě že to k němu nemá moc daleko. No a cit pro detail jde cítit skutečně všude. Ještě jednou díky, že se dočkám alespoň jednoho remaku mých model z mládí, který neskončí pohmožděn kladivem mainstreamu a odfláklých konverzí. -
-
pokud někdo řekne o hře něco špatného, hned se na něj sesypete a téměř ho tu verbálně linčujete
vždyt si ještě neviděl ani jeden jediný pořádný gameplay z finální verzce, vůbec nevíš, jak bude hra vypadat, jak tedy můžeš vynášet takové soudy?
fajn, taky mám radost, že se vrací legenda, ale na zhodnocení si počkám na finální produkt a co se mě týče, možná to raději měli pojmenovat nějak jinak, než zrovna Deus Ex.... -
-
No já se poslední roky warezu vyhýbám obloukem. Ale uniklou novinářskou verzi jsem prostě zkusit musel, právě ze strachu tak velkého, že to skončí jako ostatní hry z "dneška" že se prostě nedalo. A i ty 4 hodky co jsem to zkoušel mne dokázaly zbavit i té nejhlubší obavy. PS: Nic nehodnotím. Jen se neskutečně těším a to většinou radši nečekám nic, abych pak nebyl zklamaný a to dělám vlastně i teď. Střízlivě počkám, ale zkazit by to muselo, opravdu nevím co ;o)
EDIT: Btw hru bych si koupil asi tak jako tak, neboť mám sci-fi tuze rád a fps s prvky rpg jakbysmet. Ale předobjednávku jsem klikl právě asi 10 vteřin po zhřešení a neodolání té uniklé verze. Takže asi tolik k mému očekávání *3* -
-
Piratil som z rovnakeho dovodu, nedalo sa vydrzat *1* Leveldesign, rozhovory, gameplay, obtiaznost, vsetko spica... Zazitok z hrania kazi akurat tak dlhy quickload, ale to snad napravia :)
-
-
-
-
Až bude čeština tak kupuju... to už by mohlo stát tak 3 kilka... *3*
-
-
Moje řeč.
-
-
level design je fakt parádní..
-
Nemůžu si pomoct, ale mě se to "žluté" prostředí moc nelíbí, myslím, že by hra snesla být trochu více temnější a přitom barevnější.
Jsem na to zvědavý, Deus Ex ve své době žádnou extra pěknou grafiku nepřinesl, ale temná atmosféra z něj jen sršela. -
-
nahodou...jak vysite z Blade runnera.....mne sa tqa stylizacia paci velmi.....robi to perfektnu atmosferu.
-
-
takhle to vypada malem jako sandbox, ale to bych chtel asi prilis :)
-
Pajk_s nezní zas tak špatně, ale když to člověk vidí napsaný tak to bije do očí :-).
-
"zpravodajská mocnost Picus" lol
-
-
To není vše. Je tam například i název společnosti "OSTRAVA" P*č* s tvrdym :) I kdyz ziju v Praze, Ostrava je porad moje Ostrava.
-
-
Je tam společnost "Military Arms of Ostrava". To znamená, že Ostrava je tam uvedená jako ta "tvoje" Ostrava, coby český město, kde sídlí jakási zbrojovka.
-
-