Přejít na výpis diskuzí
Další trailer na Resident Evil 6 se spoilerů nebojí
26.9.2012 | Aleš Smutný
10 příspěvků
-
další americká zombie střílečka a tuctový trailer
tak a co tam máte dál prosím, děkuji -
Tak mám dokončené demo za všechny 3 (6 postav). Mé dojmy? O dost lepší, než předchozí díl. Pokud vás zajímá něco konkrétnějšího, tak se ptejte. (hrál jsem xbox 360 verzi)
-
RE Damnation mi po filmovém kiksu RE odveta opět zlepšil náladu, nyní se na šestku docela i těším. Demo jsem nakonec překousl, ale musel jsem posunout hodnoty gammy na maximum, aby bylo alespoň pár těch zombie a potvor vidět. Jinak dobrý survival byl určitě Revelations, škoda jen, že byl propěchován těmi dějovými přesuny a rozdělen do jednotlivých kapitol. Ty totiž kazily dojem z rozsáhlosti výletní lodě Queen Zenobia.
PS. škoda že to vychází až příští týden, nejraději bych to už zítra večer vybalil z fólie, vložil do Xboxu a pařil :-) -
Opět to bude strašně krutá, filmová podívaná...
-
Doporučuji poslední animovaný film
http://www.csfd.cz/film/286650-resident-evil-zatraceni/ -
-
Ten překlad " Zatracení ", no já se podělám. :D Tady u nás by to mělo být už ze zákona, aby se názvy snímků nepřekládaly do češtiny, páč z toho vždycky vyleze taková počeštěná kravina.
Jinak co se týče Damnation, tak se řadím k doporučení a hlavně v originále. Na téma Resiho rozhodně kvalitní projekt, zvlášť pro ty, kteří o hře alespoň něco ví.
-
-
pro mě u 4 dílu RE polochcíp ( ale díky tomu že byl takovej celej šedo-hnědej ještě trochu šel ) , u 5 sem sice 800,- vysolil ale už to chcíplo uplně , nad 6 ani už nepřemejšlim , zlatá 1+2+3 tam bylo třeba vobčas použít i mozek ... zejtra přijde poštou RE Archives , už se nemůžu dočkat *5*
-
vypada to dost dobre
-
Co to kecáš? je tam pár záběrů navíc, které žádný spoil nedělají....vše co tam říkaj, ví asi každý, kdo se o to zajímá a sleduje trailery a hry....omg to je zase článek
-
-
Ale padnou tam věty a ukáží se situace, které by měly hráče překvapovat, a které se ve všech dosavadních oficiálních informací neobjevily . Kupříkladu scénu opětovného vybombardování Tall Oaks po vzoru Raccoon city si mohli klidně odpustit a přestože se nezvladatelné virové nákazy v sérii neřeší tradičně jinak než hlavicemi, tak zážitek z finálního zjištění, že město bylo srovnáno se zemí i s nejspíše všemi těmi přeživšími, kteří se z města nedostali a se kterými se člověk setká, mohl být úplně jiný. Ale, tak trochu se počítalo, že s launch trailerem to jiný nebude.
-