Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz jste vsichni tak znali co se tyce hardwere.tak jdete pomoct tem nejlepsim mozkum v oboru co sony a microsoft plati.ale pozor! nebudou chtit povas sestavit pc ale herni konzoli,ktera ma vydrzet 6 let.v omezenem case.nesmi to byt takove velke krabice jak od pc.tak do 400eur.se vsemi modernimy vymozenostmi a licencemi.atd.to jsem na vas zvedav vy blabolisti.prej tam schanej uklizecku.nemate nekdo zajem? *1*
    • Dobre ze jsi tu, mistre cestine. Povim ti novinku. Jestli novy Xbox a PS budou mit ten HW o kterym se tu pise tak to budou kramy uz v dobe kdy se zacnou prodavat. Ostatne jak uz jsem psal driv, nemuzes mit dobry hw za nizkou cenu.
      Navic uz to nebude herni konzole ale orezany PC v male krabici. Takze enjoy low end pc. *15*
      • ja jsem tu vzdy.jinak mas tam 2 hrubky ty cestino.a nepovisuj se na vladce.samochvala smrdi.
      • Jenže na konzole je daleko lepší optimalizace než na PC. A zdá se mě, že spousta lidí zapomíná na jednu důležitou věc u HW konzolí a to je uchladitelnost. Samozřejmě že do toho můžou narvat i celkem výkoný HW ale pak nění šance to odpadní teplo rozumně odvést pryč.
        • Ja to vim, i tak bude ta nova gen. konzoli 100x jinde nez to co je ted a devs nejak zahadne optimalizovat umi, kdyz jde o konzole. Ostatne BF3 na 256MB RAM, kdyz na PC to potrebuje cca 5 aby neswapoval *15*
          Ale tohle je reakce na pana ps3, kterej tu vsem tvrdil jak nova konzole bude delo ze si s tema nasema hi end kompama sedneme na zadek. Coz se teda pravdepodobne nekona, spis naopak. Cekal jsem neco lepsiho.
          • smejki
            "záhandně" optimalizovat umí, protože:
            a) musí
            b) mohou, díky přímějšímu přístupu k HW

            Jinak se oproti PC ve velké míře optimalizuje hlavně ořezáváním, takže BF3 sice jede na nepoměrně slabším HW konzolí, ale textury jsou čtvrtinové, LODy se přepínají mnohem blíže a několik technologií je zcela nefunkčních/nepřítomných. To samozřejmě neznamená, že by to při stejném ořezání bylo schopno běžet na PC, které má papírově shodné výkonnostní parametry. Konzole jsou efektivnější.
  • Proč když jsem si chtěl něco najít na googlu a té ESRAM tak mi to nic nenajde?
    • posila
      Je to Embedded Static Random-Access Memory. Static Random-Access Memory najdes a embedded znamena, ze bude vestavena nejspis v CPU.
      • ok,dik
  • LuckyBaal
    Co byste sakra od nových konzolí chtěli? Já hraju z 90 % na PC, ale k XBOXu si odběhnu např na Zaklínače 2, Forzu (momentálně nejlepší závodní hra) nebo NHLko (nebo něco na kinect) a vypadá to pořád všechno koukatelně. A je to staré tak 8 let. Teď zvednou výkon Xkrát (nedovedu to takhle vypočítat *1* ) a bude to vypadat zase skvěle díky optimalizaci, kterou my PC hráči můžeme závidět. A to všechno poměrně levně, oni opravdu nemůžou zít High-End ani skoro High-End a dát to do konzole, bylo by to strašně drahé a (podle mě) by to moc lidí nekoupilo. Mé hlavní přání je, aby konzole přestaly bránit vývoji obličejů (L. A. Noire)...
    • a co beyond two souls?uncharted.havy rain.project kara.chapej jde o multiplatform hru.s tou se ti nikdo zabyvat nebude.na pc graficky neco malo lepsiho.,ale taky se nepretrhnou.hold multiplatform je multiplatform .
    • Umaroth
      Já si myslím že se sony poučilo...sic ps3 ve své době bylo něco nepředstavitelného (to doslova), ale ta cena odradilo spoustu lidí. Kdyt si to vem jak cena PS3 s příhodem slim verze spadla na 299doláčů, jak se zvedla prodejnost a sony nestačilo vyrábět :), Myslím si že magická cena při launchi konzole je 399 doláčů, jak pujde přez ni....tak bude mít pomalý start...
    • Víš, ono jde dle mého názoru spíš o to, že jakmile se jednou smíříš s kompromisem, je daleko těžší stát opět za svým stanoviskem v budoucnu.

      Nebo jinak. Salámová metoda je svinstvo, kterou já nežeru.
      • Umaroth
        Problém je že to porovnáváš s PC, jak je napsáno v komentáři na který reaguješ, tak konzole maji super optimalizaci a tím pádem papírově slabší HW dokážš mít ve hře mnohem větší výkon než na PC
      • LuckyBaal
        Já opravdu nechci dělat chytrýho, ale je .... (domysli si slovo) říkat, že nové konzole budou slabé. to samé šlo říct určitě i o X360 a PS3 ve své době (já sem nic říct nemohl, nic sem o tom v té době něvěděl) a pořád drží, i když poslední dva roky už jen tak tak.
  • Nevlastním konzoli, hraju na Xboxu akorát u švagra, takže tahle moje připomínka bude zároveň i otázka pro vlastníky konzolí. Není 500 GB v dnešní době málo? První věc mě napadla, proč tak málo, když dnes jsou disky 1T za babku (pokud tam nechtějí dát SSD. A to bych u high-end očekával).
    • smejki
      imho to postačuje. mých momentálně nainstalovaných 81 her na Steamu zabírá 460 GB. Pochybuju, že by konzolisti měli nutkání jet simultánně desítky her.

      navíc důležité je, že tam HDD bude. Microsoft už nemusí trápit, že si ho zaplníš. Současný problém je v tom, že každá hra musí zaručeně běžet i jen a pouze z placky, aby to jelo na těch už leta neprodávanejch socka edicích. S novou generací tohle snad konečně odpadne instalace bude nutná. Tím se postatně zvýší omezující limity na streaming dat.
    • stoupeek
      Dík za odpovědi. ŘIKAL Jsem si, že když si koupim hru, tak se mi nahraje na HDD, a když to bude High end konzole, tak ty hry budou mit taky klidně 20GB. Ale jak řikáte, člověk nebude skladovat tolik her, aby to zaplnil.
    • deridon
      vidíš to.. já mám třeba v pc už 3 roky 500 Gb a nikdy nebyla potřeba kupovat větší a že bylo i období, že jsem měl nainstalovano jen nějákých 350 Gb co se týče her, ale pokud to bude pro uživatele málo, jelikož jedna hra bude jeden blue ray, tak je to spíš tím, že vývojaři dávaji ve full hd kvalitě (většinou je to pseudo full hd) video sekvence či 8 jazykových audio verzí hry, nemluvě o lenosti udělat kvalitní kompresi u těchto věcí
    • USB3.0, muzes si pridat jak velkej HDD chces.
    • Málo to je, obvzlášť když tam chceš skladovat i filmy.
      Pak stačí málo, pár her, nějaká ta série v 1080p a je to plné.
      • Tak filmy snad skladovat v pc a pomoci nejakeho media server programu internetem sdilet na xbox ne?
    • No, pokud je clovek pirat tak 500gb je malo, pokud by za vsechno mel platit tak 500gb placenych her ho uz vyjde docela draho (to uz nebue resit kupovani dalsiho disku).
    • walltar
      Já bych řekl, že 500GB je celkem dost. Na Xboxu neskladuješ data. Já mám 120 + 300GB na PC a nikdy sem neměl problémy s místem a to PC hry pokud vím zabírají víc než ty konzolové. A taky mám dost programů, které používám na práci.

      S SSD nepočítej ... oni chcou osekat cenu a ne vyrábět high end.
  • Pro : walltar
    Definuj pojem HARDCORE Hrac To je podle tebo KDO?? děkuji za odpoved.
    • Podle mne hardcore hráč je takovej hráč co hraje hry jako Nethack, Dwarf Fortress a nebo Supreme Ruler 2020, Galactic Civilizations 2, takove ty hodne složite *7*
      • Spades
        To je uber mega HC hráč :D
        Já se považuju za HC hráče, protože hraju normální PC hry, a hraju jich kvanta a často, kdežto casual hráč nehraje tak často, hraje jich méně a hlavně jednodušší hry.
    • walltar
      Tak jedna z definic, kterou rád používám je, že Hardcore je část z nějaké skupiny (v tomhle případě z hráčů jako celku,) která celkem nekompromisně odolává změnám ... Což bych řekl, že jsou právě PC hráči a lidi, kteří hrajou na vyloženě starých mašinách.

      Vím, že dneska je to slovo v oblibě a používá se pro člověka, který hraje hodně, ale to podle mě nevystihuje podstatu tohohle slovního spojení.
      • Myslim, ze wiki vysvetluje tento pojem celkem presne ..

        "Hardcore gamers prefer to take significant time and practice on games, and tend to play more involved games that require larger amounts of time to complete or master. Hardcore gamers may take part in video game culture such as competitions, events and conventions. Competitions are another defining characteristic of hardcore gamers, who often compete in organized tournaments, leagues, or ranked play integrated into the game proper, an example of this is Major League Gaming, an Electronic sports organization that often holds events for hardcore First-person shooter games such as Quake. There are many subtypes of hardcore gamers based on the style of game, gameplay preference, hardware platform, and other preferences."
        • Zrovna WIKI neni kvalitni zdroj dat ale budiz. Kazdopadne rozdil mezi Hardcore hracem a Casual je hlavne ten, ze kdyz je hra urcena pro Casual, tak at si k tomu sedne babicka, strejcek nebo 5 lety dite (berte to mirne s nadhledem) tak tu hru proste dohraje bez problemu. A hardcore hrac proste potrebuje zjistit o mechanice te hry, co nejvice, aby ji dokazal dohrat nejlepsim moznym zpusobem a nezalekne se nejakych prekazek. Mozna bych az rekl, ze hardcore hrac miluje prekazky a libuje si v obtiznosti. Nehlede na dalsi nazvoslovi jako je PRO gamer.
  • Z pohledu high-end komponent na PC bude technologický skok na nové konzole zhruba někam na přelom roku 2007/2008, tj. pět let zpátky. Ale to není zase tak pesimistické, když současné konzole je možno přirovnávat k high-end HW starému deset let. Tedy máme tu posun o pět let vpřed, z pohledu hráče využívajích high-end desktop komponent, pro mainstream je to posun ještě daleko větší a pro konzoláře skoro neuvěřitelný. Mě osobně to nezvedá ze židle ani trochu.

    V PC mám Sapphire HD 7970 TOXIC GHz Edition 6GB GDDR5 @1200/6400 MHz, AMD FX-8350 @4.5/4.8 GHz, 32 GB RAM DDR3 CL9, 2×SATA 6GB/s 240 GB SSD a ptám se, kdy takové PC budu moci efektivně využít na hry. Když se podívám na sočasný kolaps na poli herního průmyslu, mám určitý odhad. Za dvacet let? To je pěkně na hlavu.
    • Kdo by taky dělal hry, který by nejlíp vypadaly na takovýmhle hardwaru? Kolik lidí by to asi tak bylo ochotno koupit? Ve svý době už stačilo, že si první Crysis vypěstovala před vydáním takovou tu auru hry s nejlepší grafikou a nejvyššími nároky, a řekl bych, že jim to v prodejích moc nepomohlo.
      Mimochodem - to co popisuješ není počítač na hry, takhle bych si spíš představoval pracovní stanici (kdyby tam teda byla nvidia s cudou) a fakt, že to hry nedokážou využít je asi stejnej, jako kdyby sis stěžoval, že sis koupil novýho sporťáka, ale povolený rychlosti za posledních sto let stoupaj tak pomalu, že na to ještě tak padesát let nebudeš moc naplno šlápnout.
      • tak tak.akorad to zere zbytecne proud.uz ted ty pc piksly jsou az hnusne prerostli az to hezke neni.a take museji splnovat urcita kriteria jakoz to stroj do obyvaku.pc je na praci a kolik odebira ze site ve firme to az tak nikoho nezajma.ale doma,s tema hiend sestavama budou uvas za chvili flojdi,ze pestujete ganzos.jakej to ma odber.a k hovnu.
      • Máš pravdu, ale stejně mě to strašně štve, to aby si člověk krom pořádného HW vydělal i na partu lidí, co mu na něj vytvoří pořádnou hru.
        • a co treba nekupovat zbytecne vykonej HW a za usetrene prachy si koupit vice her? *2*
          • Peníze na hry sice mám, ale přesto, poslední hru jsem si koupil snad před pět lety? Dnes je daleko pohodlnější hru stáhnout bez registrací, problémy s placením, čekáním na ověřovací kód, či chozením do krámu, prostě hru stáhnu a hraju. Vyjímku bych udělal jedině v případě, že by se chystal kvalitní titul od tvůrců hry typu Half-Life 2, to bych snad i předobjednal, abych mohl začít hrát, co nejdřív.
            • Pan asi nikdy neslysel o necem jako Steam, ze? Koupim, stahnu, hraju. Zabere mi to uplne stejny, ne-li kratsi cas nez vam to ukradnout. Problemy s placenim? Zijete v dobe kamenne, ze nemate kreditku? A o jakem overovacim kodu to melete? A uz vas vidim, jak si svou ukradenou hru patchujete v pripade, ze je tech patchu vic. Oni totiz piratske skupiny opravdu malokdy vydavaji dalsi patche (napriklad Sword of the Stars 2). Ale o to vam nejde, ze? Vy jste jen dalsi z tech ukradnu, zahraju, vetsinou nedohraju a smazu a ukradnu dalsi.
            • no k Diablu ti toho moc nereknu protoze jsem nehral zadnej dil ,ale co se tyce mizerne optimalizace SWcka tak to je jev o kterem se psalo v kazde diskuzi ke hre . takze samoszrejme je dobre si krom recenze taky precist diskuzi ,ktera tam je .
            • Protoze v zadne recenzi jsem necetl treba to, ze loot system v D3 je tak na hov.. ze mi za 200h farmeni nepadne zlutej item co by byl upgrade na 150k dps DH. Zadna recenze nepsala ze v SWtor budu mit z absolutne neznamych duvodu nekde 60 fps a nekde 10 fps.
              To co tady ted popisujes je nuceni cloveka si neco koupit a absolutne nechapu proc by to tak melo byt. Podle tebe by mel ten kdo si to chce vyzkouset platit plnou cenu, i kdyz je to vyhypovany a neodpovida to tomu co slibovali?
              Taky nechapu tu logiku o hru se zajimam, nelibi se mi a nekoupim si ju je "spravny" a o hru se zajimam, stahnu si ju a nelibi se mi, tak to smazu je "spatny". Vysledek je uplne stejnej.
            • a proc si nejdriv neprectes recenze ktere jsou k dispozici a nebo se nepodivas na videa co jsou na youtube nebo videorecenze . Jako nezlob se na me ,ale pokud kupujes neco na slepo tak je to predevsim tvoje hloupost za to autori prece nemuzou . Ja hry hraju od roku 89 a nemuzu rict ,ze bych za dobu co si kupuju hry nejak nekde slapl vedle . Mozna je to proto ,ze se o hro do posledni chvile nez ji koupim zajimam a presto ji nemusim stahovat . Jako dodnes jsem treba nekoupil Mass Effect 3 protoze pro fandy serie byl spise zklamanim a to ja prvni dva dily vazne zral ,ale pockam si az ta hra bude za tri stovky a pak ji teprve poridim . Aspon si z odstupem casu budu chtit zahrat i prvni dva dily a dam si to komplet .
            • Ja to chapu, ale to s nezaplacenou praci je neco jinyho, tys tu praci odvedl, hodnoty odevzdal a nedostal zaplaceno.
              Ja vloni koupil SW:TOR, D3, BF3 a buhvi co jeste a vsechno to byly prehypovany sracky, BF3 zachranuje jenom to ze to byla ruska verze za 350. A kdyz studia nemaj problem se zatajovanim veci co ty hry delaj spatny, tak ja nebudu mit problem s tim si hru stahnout, zjistit ze je to na nic a smazat. Daleko ferovejsi nez zaplatit litr a dostat neco jinyho nez slibovali.
            • jak rikam koukej na to z ho moralniho hlediska . Kdyz si tu hru stahnes a zahrajes tak mas prece o ni zajem jen se ti za ni nechce platit . Na film do kina taky nechodej vsichni . Myslim ,ze distributori jsou natlik soudni ,ze neocekavaj ,ze se te hry proda tri miliardy *3*

              Ja nekupuju jen to o co nemam zajem . Myslim ,ze je hodne moznosti jak si udelat o hre obrezek a vlastni nazor nez ,ze si ji stahnu jako demoverzi a pak si ji MOZNA koupim . Ja v praci treba vejlapu po mesicni drine nedostal a reknu ti ,ze to je zazitek na kterej hned tak nezapomenes . Rozohodne bych to nikomu nepral zazit . A pro ty co jeste musej zivit rodinu to teprv musi bejt poradnej hardcore .
            • Kradez by to byla kdybych to stahl a nekomu prodal. Pak bych mel ja penize co mel mit autor. Ale kdyz si cokoliv stahnu, budu si to doma za zavrenyma dverma hrat a pak to smazu, tak to ma uplne stejny efekt jak kdyz si to stara babka nekoupi, protoze nevi co to je PC. Oba jsme zpusobili stejnou imaginarni skodu. A nevim o tom ze by nekdo chtel trestat lidi za to, ze si neco nekoupili, takovej fasismus tu zatim jeste nemame.
            • no jde o to ,ze za tou praci stojej lidi . Myslim ,ze tobe by se taky nelibilo kdybys v praci nedostal vejplatu . Kradez je pouze slovo ,ale tady je taky potreba koukat na to z toho moralniho hlediska ne jen materialniho . S touhle logikou bych mohl zastrelit cloveka a rict ,ze to nebyl muj kamarad tak o co jde ? Ja to osobne beru jako kradez i kdyz to jsou jen jednicky a nuly ,ale ty jednicky a nuly nekdo vytvoril a o to predevsim jde . A predevsim jde o to ,ze diky tomu ,ze se ten produkt dobre prodava tak mas sanci ,ze se dockas bud pokracovani nebo jineho noveho projektu . Tim ,ze hru stahnes akorat ukazes ,ze o hru mas zajem ,ale platit za ni nechces . Z moralniho hlediska to proste kradez je .
            • No evidentne tu par lidi netusi ze pirateni neni kradez, a nakonec to krasne zabiji nazor ze kdyby vsichni kupovali. Tzn okradaji i ti co PC hry vubec nehrajou a zadnou si nikdy nekoupili. *15*
            • To anakonda: A umíš si představit kdyby to dělali všichni jako ty. Co by se stalo? Nikdo by ty hry potom nědělal.
            • To je smesny, mozna kdyby vsichni hraci na PC zacali kupovat hry a ne jako vy je kradli, mozna by sme mel co hrat na tech svejch ultra highres monitorech. :-) Typicka Ceska logika kdo nekrade okrada svou rodinu :-)
            • Viktor_H
              Kalliklés by měl radost. *7*
            • No fuj ty parazite. Takle si ospravedlňovat pirátství
            • anakonda> Pokud je vas moralni postoj v zivote, ze koupite drahy HW, kradete hry a argumentujete racionalnim myslenim, tak jsem rad, ze do teto skupiny nepatrim.
            • @fff
              Když už jsme u toho osobního osočování a já jsem podle vás zloděj, tak vy jste podle mě člověk, který spíš než racionálnímu rozhodování dává přednost emocem, humanitním vědám a korektnímu vystupování ve snaze věčného boje o svůj kousek místa ve společnosti poslušných lidí bez vlastního názoru a odvahy.

              A mimochodem, dovolte mi dodat ještě něco, aby toho nebylo málo, právě tím se také odlišuje podstatná část PC hráčů od konzolářů. A proto si všichni PC hráči tak klepou na čelo, ovšem z druhé strany břehu (konzolářů) se ozývá mečení stáda ovcí, které jejich problémy nechápou.
            • walltar
              Není ... nepáchá krádež takže není zloděj.

              Když chceš někoho z něčeho obviňovat tak si zjisti z čeho ho obviňuješ. Jé to jak kdybys stál u soudu s člověkem co bral úplatky a volal "Ty Vrahu"
            • Technicky i netechnicky zlodejem je
            • walltar
              Technicky není zloděj ...
            • jste obycejnej zlodej a se zlodejem tu debatovat nehodlam ...
            • @fff: A ještě něco. Vymyslete efektivnější, rychlejší a pohodlnější systém distribuce her, než je jejich stažení a nainstalování z datového uložiště a klidně vám za něj zaplatím, včetně každé hry, kterou si pomocí něj stáhnu.
            • @fff
              Jestli kradením rozumíte efektivní a racionální rozhodování v podmínkách, které trh nabízí, tak ano, kradu. Kdybychom se nechovali efektivně, jsme pořád v době kamené, a pro vás speciálně ještě jednou: V této době je efektivní krást.
            • taky nechapu ,ale hlavne ,ze zafrajeril ,ze si koupil PC za sto tacu *1*
            • Chapu to dobre, ze se chubite tim, ze kradete? *10*
          • walltar
            ... kupovat, hry ... v jedné větě. Ty asi nebudeš PC hráč. *1*
            • walltar
              Ale mám dneska takovou lepší náladu, navíc je tu článek o konozolích ...

              Já odobně zase hry kradu kde to de ... takže kdybych chtěl flejmovat tak flejmuju sám sebe.
            • pokus o flame ? Ja jsem PC hrac a hry kupuju . Sice levne edice a nebo ve vyprodeji ,ale i tak proste nestahuju . Taky tu mame stale Level a Score takze ja mam kazdej mesic tak deset novejch her a vubec si nestezuju .
        • walltar
          Tak pořádný HW nikdy nebyl o tom jaké na něj sou hry .... je to jak silné auta. Taky bys u nás potřeboval aby ti někdo ke tvému ferrari postavil nějakou silnici aby to tak nedrncalo. *1*
    • lol to mas peknej šmej ten PC ja mam intel XEON X5680 , 64GB RAM a 2x GTX 690 *5*
      • No dejme tomu, že z tvého pohledu je moje PC naprostý šmejd, ale stejně zůstává stále stejná otázka, v tvém případě je ještě evidentnější, jak hodláš využít svůj PC v dnešních hrách? 4K rozlišení je v plenkách, tam by se jistě výkon 2×GTX 690 ztratil jako nic, nové jsou pro tebe i pro mě technologicky zastaralé pět až deset let a změna tohoto trendu nepřichází.

        Co taky čekat od konzolí jejichž cena bude pod 500 USD?
        • walltar
          Tak využití by se pro takové PC našlo ... hraní her by to určitě nebylo. Ale potom zase by to chtělo spíš teslu, než dvě GTX 690.

          Ale jinak k tomu využití HW .. počítal bych, že konzole při vydání budou mít větší relativní výkon než tvoje PC. Sice používají zastaralý HW ale díky možnostem optimalizace sou mnohem dál, než PC. Já mám podobné PC jako ty a nebál bych se, že bych ho s příchodem nové generace nevyužil. Imho ještě budem muset dělat upgrade, aby sme zajitili, že všechno pojede nad 60FPS.
          • Snad máš pravdu. Každoroční upgrade mi nikdy nebyl proti srsti, i když to sice není zrovna dvakrát efektivní, stejně stále patřím mezi partu podobně "postižených" lidí, co nesnesou pomyšlení na to, že by měli ve skřini, něco, co by se dalo považovat za střední třidu, ale co se dá dělat, první PC jsem kupoval v roce 97, tedy jsem za něj zaplatil i s příslušenstvím bezmála 100k CZK, dnes je člověk při koupi nejlepších komponent na polovině a už nemá kde přidávat. Tři monitory s rozlišením 2560x1600 px mi nějakou dobu stačit budou. A půl milionu za monitor se 4K rozlišením už je pořádná pálka, do toho bych nešel.
  • Dokud bude na trhu EA/UBI, tak je jedno co bude uvnitr tech krabic
  • A abych nespamoval tak vůbec nejdůležitější je na nových konzolích podle mě to, že (jak už zmínil někdo níž) se konečně posunou PC hry zase dál ... :)
    • myslis ty multiplatform,nebo ty exluzivni? *1*
    • Jasně stejně jako u Crysis 3 co :D Crytek prohlásí žepoběží jen na DX11 kartách a třičtvrtě lidí tu brečí že na to nemá hardware :D ... boha mojeho.
      • No a co kdyz je opravdu nema? Jmenujte mi nejakou hru z posledni doby, kterou nezvladne slusnejsi DX10 karta? A jmenujte mi, kolik ciste DX11 vyslo? Navic co jsem cetl, tak lide hlavne nechapou, proc je hra na DX9 konzole jen na DX11 PC. Ac mam DX11 kartu, tak to take nechapu.
  • jnsCZ
    Dobře, vývojáři budou mít lepší hardware, větší míru paralelizace a třeba (teoreticky) i možnost začít si konečně hrát s real-time ray tracing technologií. Ovšem nyní povzdech "starýho pařana": K čemu bude lepší grafika, když nám pořád hrozí hry typu Resident Evil 6, Medal of Honor Warfighter nebo neustálé filmové licence. Zkrátka nevěřím tomu, že když třeba tvůrci Assassin's Creed dostanou lepší hardware, tak by měnili zavedenou formuli. Ale je fakt, že se na to bude lépe koukat (a taky bude potřeba zainvestovat do PC grafických karet) :)


    Mimochodem, pro zajímavost - v současném Xboxu je grafická karta na bázi Radeon X1800
    • Ano a nedej boze aby nam hrozily hry jako Dark Souls nebo Dragon's Dogma, ze?
  • Další věc teda je, co píše kolega podemnou a to jakési šmírování MS v podobě kinectu a cpaní nějakých shitbooků a podobných hovadin do konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit