Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jako všichni mám oboje a stejně tak bych přivítal upgrade DLC tak řekněme do €5. No toho se asi nedočkáme. Taky nemám pocit že dostávám zas tak moc navíc. Každopádně když jsme viděl za kolik se občas na steamu DX:HR prodává... Naposledy tam byl snad za €1,99... Tak to moc neřešim a tuhle DC verzi si koupim za rok v podobné slevě. Sorry ale za plnou cenu se zbláznili..

    Celkem mě zajím to propojení PC verze s tabletem. Jsem na to zvědavej i u BF4. Sice je to taková kravinka ale fakt mě zajímá jak to dokážou real time synchronizovat.
  • risa2000
    Mám DX:HR i Missing Link. Bral bych to, kdyby to bylo zadarmo pro ty, co už DX:HR mají, podobně jako CD Projekt vydal "director's cut" verzi prvního zaklínače. Bohužel je vidět, že ne každý vývojář se na to dívá stejně. Na druhou stranu, kdybych DX:HR neměl, šel bych určitě do toho (pokud bych teda měl o hru zájem).

    Problém pro mne je, že nemám pocit, že bych v novém vydání dostal něco navíc. Vychytávku s tabletem považuji spíš za technickou hříčku, kterou bych si sice rád vyzkoušel, ale nejsem si jist, jestli bych kvůli tomu vůbec měl potřebu znovu hrát celou hru. Spíš jen jako zajímavost.
  • old men
    running the world
  • No, kdyby k tomu byla i predelavka The Fall, tak rozhodně kupuju, ale takhle...
  • Shaker
    Pochopil bych to jako DLC za par penez pro lidi, co uz to maji, ale pokud to planujou zase prodavat za 900 a vic jen jako komplet, tak to vazne ne.
    • Jack1947
      Tohle by nemohlo byt DLC, respkt se to nestava a vetsinou vylepsena rozsirena edice je zpravidla vzdy zpoplatnena, musi z neceho zit *3* .
      • Shaker
        ok, ale vychazi po 10i letech treba... tohle je 2 nebo 3 roky stara zalezitost. Pripomina mi to BF3 a aktualni radoby BF4 (3,5). Z DLC za 2-3 kila se podle me da zit taky, zas tolik prace navic tam neudelali.
        • TheMachineXYZ
          Já si myslím že udělali podstatný kus práce :) ... pokud máš původního deusa a dlc tak co tady brečíš ... kupř. Bethesda taky vydává své hry po cca 2 letech jako GOTY nebo Complete edice a nikdo si nestěžuje (NAOPAK) a tady je to navíc celé pěkně obohacené o nové prvky, upravená základní hra v novém kabátku atd. ... Já sem si koupil deusa už dvakrát (pro PC a augm. pro ps3) a stejně uvažuji o koupi DC ... *2*
          • Shaker
            "Brecim" tu proto, ze dali par docela podstatnych patchu do hry a vydavaji ji pravdepodobne jen jako complete za plnou cenu... Pokud to tak udelaji, tak je to proste zdimacka... GOTY edice byva se vsema DLC, co predtim vysly, jenze tady neni v cene hry jen Missing link, ale upravy hry, ktery meni jeji podstatnou cast.

            PS: Pro me za me si kup DE3 i na Xbox, me je to volny, sou to tvoje penize.
    • na britském amazonu je hra za 750, takže u nás to snad nebude víc. Pokud člověk nemá The Missing Ling DLC tak je to pořád dobrá koupě. Jinak je to dost, vzhledem k tomu, že se jedná v podstatě o update.
      • Shaker
        Nevim, jak funguje Amazon, ale v nasem regionu byvaji hry, co se steamu tyka vzdycky o 1/3 drazsi... Navic Missing link samozrejme mam, ale jde mi taky o to, ze kdybych to koupil, tak budu mit na steamu normalni Deus Ex 3, Missing link a k tomu jeste Enhanced Deus Ex 3? Takhle mam uz 2x Arkham city a zacina to bejt dost neprehledny. DLC forma by podle me byla fer pro lidi, co uz to maji, ale koho v dnesni dobe zajima, co je fer...
      • Plnou verzi Deus Ex nyni koupis za 200,- takze 750 na amazonu, porad hodne. V dobe vydani se dal Deus Ex sehnat za 600,-
  • Nebude Steam umožňovat nějaký upgrade z normální hry na DC verzi? HR i ML mám a kupovat to celé rozhodně nebudu. :)
    • MrSanta
      Taky by mě zajímalo, jak to bude s distribucí PC verze.
      Ví se už, jestli bude krabicovka a za jakou sumičku by byla? Celkem uvažuju, že bych krabicu i koupil, mám to na Steamu za pár šušní, klidně bych si to pod smrk dopřál. Skvělá hra, krabička do sbírky by se hodila.
    • prudislav
      taky doufám že něco takovýho bude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit