Přejít na výpis diskuzí
Další video z Company of Heroes 2 vás vtáhne do bojové vřavy
29.5.2013 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
pane jo, tady je vocasů co na všechno nadávaj *2* za mě patří COH mezi jednu z nejlepších rts strategií. Jak už tu bylo napsáno, jestli vám vojaci nechcípaj tak přestaňte hrát na easy, nebo normal *11* *12*
-
-
rts strategie??myslim že takhle válčit tak ti vojáci dojdou za 5 minut. *1*
-
-
Ruská strategie byla založena na válčení "masem". Techniky měli minimum a lidí dostatek... To, že na zteč šli neozbrojení muži, nebylo žádnou výjimkou.
Děda mi vypravoval, jak tady poblíž dobíjeli Rusové vršek, který měli Němci obsazený těžkými kulomety.
Rusové použili k dobývání JEZDECTVO.
Když už byla hromada mrtvol koní a lidí dost veliká, použili ji ke krytí a postupným dalším vršením hromady směrem dopředu se dostali až na vrchol. -
-
to tvý jezdectvo jsou nejspíš kozáci....svinstvo takovýho kalibru, že ani Clausewitz to nepochopil. Pro Rusy nemají kozáci žádnou hodnotu, je to jen verbeš, povětšinou muslimská.
-
-
Panwitzovi kozáci
-
-
děda mi taky vyprávěl...oni to mají dost zkreslený jak si to sami představovali. Jejich vyprávění nemůžeš brát vážně. Podcenujete rudou armádu, po roce 1941 se dost změnila, velení od Stalina převzali generálové a karta se úplně obrátila (pak to byl Hitler, kdo nesmyslnejma rozkazama hnal dokola lidi na jatka).
Klidně mě tu umínuskujte rozubradové, četl jsem paměti Mansteinovi i Žukovovi + několika dalších důstojníků z obou front. -
-
Tvoje slabost pro retardovanou ruskou armádu mě vždy pobaví.
-
-
-
-
-
nejdrsnějš a nejrealističtější stejně zůstavá Cannon Fodder
-
Company of Heroes je dobrá hra. A to že po sobě vojáci střílejí ze dvou metrů, to už je jen takový menší nedostatek, který se mi stejně moc často nestával. Musíte dělat obchvaty na nepřítele. Dostat ho do křížové palby. Potom se většinou nic takového nestane. Většinou..
-
-
presně, taky záleží na jakou člověk hraje obtížnost, každej tu brečí, jak vojáci neumíraj a hrajou na snadnou obtížnost *1* to mě baví
-
-
mi pride kus divne, ze na to ake to ma byt realisticke, tam stuky kobercovo bombarduju..
-
-
Tyhle videa ale neukazují hru jak takovou, stačilo si porovnat videa z CoH a videi, co byla prezentována před vydáním:) Toto jsou videa na efekt, neukazují v podstatě daný gameplay, je to jenom na efekt. Nic víc, nic míň.
-
-
to neva i tak je to přeplácané.tak moc se snažej o realitu až to přeháněji.navic mě vadi že ta technika je jedna jak druhá.spíš jak model od revelu
-
-
zapomenutej Soldiers: Heroes of World War II to byla super hra
-
-
Zapomenutej ? Vždyť jeho vnouče je skvělá série Men of War *3*, která v jeho kvalitách pokračuje...
-
-
v době kdy vyšel tak nějak zanikl až jeho děti byly známé
-
-
-
-
-
Lol, akurát som to chcel napísať. *1*
-
jj je to drobet přeplácané
-
-
Porad dokola totez, rychle jdouci sestrihane sekvence s roztresenou kamerou, aby se co nejvice zamaskoval stary engine hry, do toho epicka hudba, presne jak maji hraci radi, cim vice vybuchu tim lepe ... no comment
A kdyz se kouknu na na youtube na videa z hrani, tak si pripadam, ze vidim naprosto jinou hru ..
. a nejvice me pobavil zaverecny titulek more realism - kdy tank neni schopny sejmout otocene delo na 5 metru, dokonce se protitankove delo otoci a tank znici a pesaci pohybujici se jako sasci po sobe strili ze 2 metru ,ale svete div se nikdo mrtev, protoze jak na potvoru, nejsou urcene na niceni tohoto druhu pechoty ... lol more realism :-))))))))
Kazdym videjkem me tahle hra jen potvrzuje ze to bude opet prehypovany shit, ktery bez poradne modifikace neni hratelny. -
-
si to zahraj na experta a nekoukej na videa, kde to testovali na easy, ty genie
-
Company of Heroes byla dobra strategie a tahle je uplne stejna akorat je tam zima a led. Jedine co me vadi jsou popisy u jednotek. Rusky pesak ma popis jak kdyby to bylo prase na porazku. Vsichni vime ze to tak bylo, ale davat te jednotce uz cedulku ze se vetsinou masakrovaly ve velikych cislech me prijde prehnane neohleduplne.
-
-
V podstatě šel na porážku. Šance že jako obyčejný pěšák v Rudé armádě přežiješ válku byla pouhých 22%, v Německé armádě 38%, americké armádě například 56%. Navíc na jednoho Ruse, co ho zabili Němci, tak připadli dva Rusové, zabiti samotnými Rusy.
-
-
Gameplay videa z bety se daji najit na internetu v pripade ze mate zajem o to videt jak hra vypada.
-
Komunita na Games neumi vůbec ale vůbec nic pochválit .... xD .... jakékoliv komentáře jsou jen o tom jak je co špatné ... *7*
-
-
no mozna ze to pise trochu prehnanou formou ale jinak ma pravdu. Kdo ceka nejakou novinku tak bude zklamanej . I na tomdle videu je videt ze je to proste prakticky stejny jak jednicka akorát s rusama. Na druhou stranu me t nejak nevadi pac mam COH rad. Kdo ceka ale něco hodnenavic tak bude zklamanej.
-
-
-
Letošní král strategií bude stejně Wargame Airland Battle *2*
-
-
Sice mam Wargame moc rad a uz na novy dil netrpelive cekam, ale kralem bude Rome 2.
-
Jenže Wargame je taktická hra,ne strategie :D
-
-
Airland Battle je strategie, minimálně díky tomu jak je udělaná kampaň.
-
Nepleteš si náhodou pojmy strategie a RTS?.....Protože Wargame je typ strategie.
-
-
Je to taktická hra ne strategie,sakra to zase neinteligentům něco vysvětlovat.
-
-
Aha a strategie je co blboune? Napovím;) Strategie a taktika jsou synonyma. Pokud nevíš, co jsou to synonyma, to už není můj problém.
-
-
ty seš ale d3bil pry strategie a taktika jsou synonyma blbečku
-
To není pravda, nechápu proč dostáváš tolik plusů, asi dost lidí tu neumí česky. Taktika se zabývá reakcí na konkrétní situaci, zatímco strategie je taktice v podstatě nadřazená, protože se zabývá dlouhodobějšími cíli. Pokud to mám zjednodušit tak taktika se zabývá tím jak vyhrát jednu bitvu zatímco strategie se zabývá tím jak vyhrát válku. Rychlé bitvy ve Wargame jsou taktické, ale dynamická kampaň už je strategická. Je třeba si to neplést.
-
-
-
Tohle vysvětli jak si to myslel.
-
-
RTS je typ strategie patří tam například AoE, Sc atd. Wargame je pro změnu kombinací RTS a klasické tahové strategie jako například Heroes III atd.:) takto jsem to myslel. Wargame je v podstatě taktická strategie s prvky tahové a RT strategie:)
-
-
Single je čistě strategický, v MP bude krom skrimishe mapa s územím, ty budeš jak v total waru šoupat armádou a no pak se náplánuje živá bitva se soupeřem.
Říkají tomu dynamická kampaň ;) -
Ja se přiznám Wargame jsem nehrál jen viděl nějaké videa na youtube, ale to jsem vubec netušil že jsou tam tahové prvky.
-
-
-
-
-
-
po pozreti videa sa vynaraju skvele spomienky na sudden strike 1 - nechcem byt zly ale toto je ten pravy battlefield :D
-
CoH2 vyjde uz za necely mesic? Tak to abych se zacal tesit :)