Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • návrat už taky není co bejval, totálně přihlouplé narážky a nadávky .. člověku už se utoho ani nepohne kolikrát úsměv .. admini už na to taky dlabaj
    • reakce na Vrook *12* *7*
  • V posledních pár týdnech na mě Warhorse působí hodně rozpačitě:
    - snad víc než měsíc bez rozumných updatů (blog/stránky/ale třeba i FB profil...)
    - průtahy a mlčení kolem obchodu, totálně zabitý jakýkoliv zájem, který vyvolal úspěšný KS
    - neschopnost zareagovat na životopis ve vypsané nabídce práce (nedělám si iluze, že by zrovna mě vzali, ale dva tři týdny neodpovědět je krajně neprofesionální - a vím o několika dalších lidech ve stejné situaci)
    • Nebol by som az taky kriticky na nich. Myslim ze ich ten uspech aj trochu zaskocil a ostali nepripraveny. Ostatne aj sam Vavra hovoril ako obiehal a zhanal dalsich kovacov na tie mece vo vyssich balikoch na KS. Tiez v Blogu pisal ako nabrali dalsich ludi a maju docela problem s priestormi a to asi zabralo tiez dost casu. Na druhu stranu je fakt ze je trochu skoda ze nevyuzili ten potencial z nadsenia a celkovej medialnej vlny z uspechu na KS. Co sa tyka odpovedania tak asi zalezi komu a koli comu im niekto pisal. Bezne maily ohladom fora a podobne na to asi fakt moc rychlo neodpovedaju. Ak ale sa neozyvaju ani ohladom skor business veci tak to je blbe. Ale zasa by som to skor videl na problem penazi a ludi. Epic v spustil licencovanie enginu a na mailoch pre podporu odvedaju do par minut lenze Epic predsa len uz nejaku dobu funguje a ma na to aj ludi a zdroje.
    • BohumilCisar
      Takhle to ale bylo i před KS kampaní, oni nejsou firma, která by zveřejňovala každou blbost, kerou zrovna uplácali.
      1. updaty na blogu obvykle vycházely jednou za 2-3 měsíce
      2. jasně řekli, že obchod bude během prvního dubnového týdne
      3. to je úplně normální, mně se ozvali až po cca 2 měsících.
    • x_ander
      Tys asi zatím moc životopisů nikde neposílal, co? Je naprostý standard, že na zaslané životopisy se neodpovídá, odpoví se jen těm, které je zaujmou. Čímž takový přístup nechci obhajovat, taky to považuju za minimálně neslušné, ale prostě to tak funguje. Ale celkem je to pochopitelné - nevím samozřejmě jak u WH, ale na atraktivní nabídky práce pošle životopis kolikrát i několik set lidí a z těch se vybere třeba 10, kteří budou pozváni na pohovor. Byl by trošku namáhavý úkol tomu zbytku psát mail, že nemají zájem.
      • Automatické emaily ti nic neříkají? Neodpovědět je jen neslušnost a nic jiného. Poslat tisíc emailu během deseti minut je extrémně jednoduché.
      • Vzhledem k tomu, ze v automaticke odpovedi na email s CV Warhorse primo pisou, ze se ozvou - a ze pokud ne, tak jim klidne napis znovu, tak chapu rozladeni.
    • JezboX
      Ano to odmlčení na mě působilo úplně stejně. Ani předtím nebyli moc sdílní, ale tohle skoro vypadalo jako stop stav *1* Snad budou alespoň ty měsíční blogy. I když sloh pana Vávry se mi čte poměrně těžce, tak lepší než drátem...
      A CV asi napsalo více lidí a než se s tím někdo prohrabe a vybere pár lidí na pohovor chvíli trvá. Ovšem nebere se jako zavedený standart, že pokud neodpoví, tak nemají zájem?
    • Miserius
      2-3 tydny bez odpovědi je naprosto běžný...
      • Ne, pokud ti odepíšou, že "se za pár dní ozvou"...
        • To je celkem běžná reakce někoho, kdo nestíhá. Pár dnů rozhodně nebrat doslova. Tak nevím, co hrotíš.
  • JezboX
    S tím shopem na jejich stránkách je to docela provar. V době kdy se o nich všude psalo měli slušnou šanci vyrazit z lidí pěkný prachy. Teď si myslím, že toho už tolik nenaberou.
  • Vrook
    Pancurák (SK name) (anonym)

    je supr jak se nedá reagovat na prispevky, to ocenuji...
    jinak bych rek ze jim hapruje celá ISS minimalně.
    ---------------------------------------------------------------------------
    Kdyby haprovala ISS tak by to byl docela průs*r (srsly? sprostý slovo?). To by nezachránilo ani 5 Sander Bullock a 10 Georgů Clooneyů (skloňování anglickejch jmen ftw *7* ).

    Ale co.. holt tu budou diskuze jako třeba na navratdoreality.cz ... teda nemyslim tim obsahem, ale formou. Snad...
  • D.V. po té co jste nám poslali prachy tak chlastáme a tak tak že diky *1*
  • Tenhle článek je velmi neprofesionální. Prakticky chyba v každé větě.
    1) "...zatím není jisté, jestli Deliverance skutečně na konzolích vyjde." - Tohle jisté je minimálně už měsíc.
    2) "V druhé částí se Vávra rozhovořil o gigantické párty a nudných jednáních" - V tom blogu se nikde o gigantické párty nepíše a Vávra nikde nezmiňuje, že by jednání byla nudná. Tohle jsou dojmy autora, které si prostě vycucal z prstu.
    3) "...celá výprava na GDC dospěla k závěru, že efektivnější bude hru distribuovat na vlastní náklady, bude-li ta možnost." - Další chyba. Jasně se tam píše, že hru chtějí vydat sami ( = bez publishera), ale na distribuci fyzických kopií stále potřebují distributory.
  • Xcomik
    Pancurák (SK name)

    Maj to nějaký celý potentovaný a nehapruje jim ISS ale IIS (Internet Information Service). Je to takový Windowsácký apache který pohání ASP stránky.
    • dělal sem si srandu :) ale co vím, tak ASP stránky poháněj odedávna komančové, apačem zřejmě myslíš a-patch? A víš jak se mezi IT elitou říká finálnímu (a)patchi? inčučůna... prostě to na-a-pačuješ na Inčučůnu a je vše vyřešeno *3*
  • je supr jak se nedá reagovat na prispevky, to ocenuji...
    jinak bych rek ze jim hapruje celá ISS minimalně
  • Llour
    Hodně štěstí *3*
  • Tipuji, že to je jen oznámení o novém blogu na Warhosre stránkách. http://www.warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_034&lang=cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit