Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V první řadě si nemůžu neklást otázku - z jakého důvodu se Capcom musel až tak moc zuby nehty držet toho, že se bude dotyčná postava jmenovat Dante? Vždyť i mně jakožto osobě neorientující se v marketingu bylo hned jasné, že to rozdělí lidi na dvě půlky - ty, kterým to bude jedno a ty, které to nakrkne.
    Kdyby tu postavu pojmenovali Pepíček Lojzů, nikdo by nemohl říct ani ň.
    Stejný problém shledávám např. u amerických filmů Resident Evil. Znásilnění názvu chápu, ale proč doprčic sypali do filmu postavy, které měli s těmi herními společné tak maximálně jména? Člověk znalý hry si kdykoliv se objevila nová (a z her známá) postava musel připadat, jako kdyby ho filmaři nakopli do rozkroku. A zase se ptám - PROČ? Kdo hry nehrál, tomu by připadaly postavy sympatické, i kdyby měly jen jednopísmenné názvy.
    Proč se v takovýchto případech doprčic v tvůrčích týmech nenajde jediný člověk, který by zvedl ruku a zeptal se - ,,Myslíte, že je to opravdu dobrý nápad?".
    Pliv.
  • Adept hra roku v 3D? Hodně her má 3D potenciál a někdy se nato hezky kouká, ale tady jak utíkal, před něčím, nebo kam... tak to vypadalo fakt dobře a mít 3D, tak asi skáču po pokoji :-)) Líbí se mi to
  • Proč tolik řešíme Danteho vzhled a charakter?No tak zkuste tohle udělat Geráltovi.Taky by se vám líbil v black edition? *1*
  • Hra vypadá zajímavě, ale ten Dante... nevim, nevim :/ měl jsem ho rád jaký byl. To je asi jako kdyby v God of War VI byl Kratos dlouhovlasý blonďák s očními stíny *1*
  • vypada to vyborne, hudba je taky fajn...celkem se na to tesim.
  • DarkHawk
    Jo je to solidní. Nový vzhled Danteho narozdíl od jiných vůbec neřeším, a je mi u prd*le jestli má dlouhé bíle vlasy nebo krátke hnědé vlasy a jiný obličej. Hlavní je to že Capcom udělá zase nářezový Hack'n'slash.
    • Lawliet
      kvalitní názor +1
    • Malleth
      Taky nechápu proč to všichni tak řeší.
      • taky bys resil, kdyby ti jednoho dne manzelka prisla domu a vypadala jako nekdo uplne jiny. holt lidi mneli radi ten charakter, tu postavu jako takovou
        • Malleth
          To je trošku zvláštní přirovnání. Je to samozřejmě otázka vkusu. Mě se nezdá že by vypadal kdoví jak strašně. Podstatná je beztak hra samotná. Spíš sem zvědavej na ten interface. Ten mi na starých DMC dost vadil. Hromada svítích nápisů a čísílek jak z deset let starý arkádovky.
        • Kdyby vypadala lip, tak by to treba neresil :)
          • Ale v tomhle pripade se o tom, ze novy Dante vypada lip, da debatovat.
      • Protoze ten stary vypadal drsne, tenhle vypada jak cucak
        • coze? drsne? vypadal jak klasicka japonska zzenstila mangabuzna :D
          • tenhle zas vypadá jako typickej nagelovanej evropskej rádoby drsnej sr*č
            • To si vystih :D,ale vypada to fakt dobre.
            • Potazmo Edward z Twilightu.
  • Tak pekne je to. Mam rad Ninja Theory. Video mi pripomnelo trochu Psychonauts :)
  • Malleth
    Vypadá to překvapivě dobře. Nejsem zrovna DMC fanoušek, ale tohle si zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit