Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jak vám ale mě to ze Screenu připomína strašně moc Starcrafty II XD
    To vypadá jak RPG mod od nich XD
  • NO uvidime co vsechno tam jeste bude zatim je to opravdu monotonni a chybi tomu hlavne nejaky zdrcujici pribeh :). Hru jsem si uz objednal tak snad me to bude bavit alespon mesic .)
    • proč by tam dávali příběh když je to především "online" hra ;-)
  • To je zvláštne, ja som skúsil COOP MP dva krát a dva krát som sa úspešne dostal do lobby s ďaľšími 4mi hráčmi a musím povedať že to bola celkom zábava...
  • Hrál jsem chvíli betu, po 10ti minutovým intru, co nejde přeskočit a na který se stejně 95% lidí nedívá jsem zkusil coop a nuda, nuda, nuda. U her jsem většinou tolerantní a hraju skoro všechno, i když to není zrovna úplně nejlepší hra, ale tohle mi přišlo naprosto nezáživný. K tomu rozně obyčejná a nezajímavá grafika, menu a prostředí.

    Magicka se mi oproti tomuhle zamlouvá 3 víc, a to stojí 5x míň, nechtěl bych to hrát asi ani zadarmo...
    • Ja zase naopak.. Kúpil som si magicku, hovoril som si že tých málo korún ma nezabije.. A ľutoval som, hral som ju dohromady asi 10 minút.. Ani humor jej nepomohol...
      • Tos to hned po tutorialu zabalil?
        • Takmer.. Dohral som tutorial, vyliezol z hradu... Pobil prvych goblinov, dostal sa do tej pevnosti kde nabehol ten velky troll ci co to bolo.. Vypol.. A uz nezapol .. :-) Stoji to za to ? Je tam dalej nieco 'ine' ?
    • Tutoriál přeskočit nejde, ale můžeš ho proletět (nezastavovat se a dojít do portu) a je to otázka 2 minut. Filmečky a cinematiky se dají přeskočit -> ctrl-x
      Jinak každý může mít svůj názor, mě hra celkem baví a jsem zvědavej jak se to s ní dopadne.
  • zapory - pernament online DRM :-(
    • ucho
      pokud je hra multiplayerová a člověk musí být pořád připojený k internetu, co je na tomto způsobu ochrany tak špatného? :) dalo by se říct, že WoW má stejnou ochranu :D
      • ale wowko nemá SP tohle jo
        • A z online funkcí to má zvlášť PvP a zvlášť Coop/SP -> takže by se dato říci že i Diablo 2 je online only (online funkce má stejný)
          • No jde o to, že všechno se ukládá na server, tzn jdeš hrát z PC na noťas a máš tam svoje hrdiny. Ano dá se říct že to má SP, ale hra je víceméně zaměřena na multiplayer.
    • se divím že to téměř nikd nezmiňují
      • viz. http://forums.darkspore.com/viewtopic.php?f=13&t=2870
        Jen bych dodal, že se nejedná o DRM jako takové, ale hra je považována za online hru (třeba jako HoN) tzn. nejde hrát online hru bez připojení, a taky když je server down.
        • já si stejně myslím že to bude jedna z příčin neúspěchu Darkspore - PvP ani SP/Coop nejsou zas tak dobrý aby přitáhli dost hráčů a nepřítomnost offline SP módu taky pár lidí odradí
  • Na streamu prave bezi beta, takze kdo ma chut na prave hack and slash diablo, at vyzkousi....

    Stejne jako autor jsem PvP nezkousel (deli me od neho 1 mise), zato co-op je silena prca....
    matchmaking funguje na vybornou, kde behem 10 sec mi to naslo 2 lidi, s nimi jsem hral misi+risk misi...

    Nejlepsi je variablita "hrdinu", hlavne na bossovy jeden se prepne na "tanka", jeden na "heal" a treti se stara o "dps"...samozdrejme nemusi, ale mohou, jde to dat s abilitama i tak...

    Zapory-nemoznost nabindovat tlacitka-mate 5 abilit na cislech 1-5, ktere tocite neustale, tak proc neni moznost to hodit je na tlacitka od mysi...O obchodu se radeji nebudu zminovat, jednou za 3 levely tam skocite koupit zbrane, nakoupit vylepseni a to je vse...prodavani itemu je nocni mura, aneb momentalne jich mam kolem 50 k nicemu, a u kazdeho klikat na prodat, prejet na item a potvrdit ano....bugy=beta, takze nema cenu je zminovat, max nahlasit...
    • to zápory:
      1) bindování: vědí o tom a pracují na tom, jestli se to tam objeví hned po startu nebo až v průběhu pomocí patche se neví
      2) obchod: v diablu co si pamatuju si v obchodu taky nenarazil na nějakou libůstku, tzn tady se dají taky koupit jen základní zbraně. Když chceš prodat předmět zkus na něj 2* cliknout ;)

      Hraji betu již několikátý týden a je fakt že monotónost je ubíjející a co člověka žene dál jsou opravdu jen lepší itemy, noví neznámí hrdinové, a v poslední řadě prostředí. Potvory i když jsou hodně variabilní tak přeci jen je to furt dokola, pokud tedy nemají nějaké speciální vlastnosti, pak to začíná být zábavnější. Další věcí byla až přílišná jednoduchost, ale co jsem četl na fóru, tak momentální beta prý přitvrdila takže v dalších úrovních je to prý už těžší, uvidíme, v téhle betě jsem zatím low lvl :)
      Co se týče PvP, tak to skýtá hodně velké možnosti, ale uvidíme co nakonec nabídne. Zatím byla možná jen aréna 1v1 což je sice výzva, ale bez odměn (bez achevementů apd.) je to po chvilce taky nuda. Dále u PvP bude problém s vyvážeností. Některé kombinace hrdinů a jejich skillů jsou opravdu dost über oproti jiným.
      Na jednu stranu jsem z Darkspore nadšen, na druhou stranu narážím na věci které mi vadí. Z počátku mi hodně vadila neosobnost hrdinů, přeci jen je těžké si vytvořit nějaký citový vztah ke 100 hrdinů, ale posléze jsem stejně zjistil, že používám 3-6 hrdinů, kteří už vám posléze k srdci dokážou přirůst. Různé bugy apd. moc neřeším, i když dokáží být frustrující, ale je to beta, takže hlásit hlásit hlásit.
      Každopádně s koupí počkám až co vyjdou nějaké recenze a uvidí se jestli budou mise stále o tom dojdi z A do B a zabij bosse/minibosse.
      K preview: Co se týče kdo na koho je silnější apd. bio dostává čočku od bio, plasma od plasmy, je o tom zmíňka hned v tutoriálu, kdy právě s Blitzem jdete na první plasma potvoru a dostanete druhého hera bio Sage (nebo jak) ;)
    • Když neumíš napsat STEAM tak napiš PÁRA..ty sTReame

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit