Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rejsku,promin ale psát o hře kterou jsi hrál asi tři dny,by jsi asi moc neměl.Já jsem ve hře od uplně první bety a jsem maximalně spokojený.Hra nabízí tolik možností nastavení skillů jak aktivních tak i pasivních,že jsem to ješte v žádné hře neviděl.
    • Naprosto souhlasím. Pokud by si nějaká hra zasloužila gamesplay nehledě na delší dobu od vydání, tak je to tahle. To, jak kvalitní obsah do hry autoři postupně přidávají v datadiscích - naposled masteři, možnost spravovat vlastní hideout, daily questy - to je na F2P hru těžko uvěřitelný. Opravdu skvělý hardcore ARPG. Díky Labůžu a dílu s Andrejem, přes kterej jsem se k PoE zhruba před rokem dostal *4*
    • Rejsek
      Mam uplne stejne pravo o ni psat jako ty ;-) Ja jsem totiz tvuj opak a me dojmy jsou jine. Nic z toho co jsi napsal jsem navic nevyvracel a ani jsem nerekl, ze je hra spatna ;-) To kolik lidi bude se mnou, nebo s tebou souhlasit je irelevantni. Nazor je jen nazor, zadna vyssi pravda, nic vic, nic min.
    • tomekbobek
      jj souhlasim, poprvé když jsem tam uviděl strom dovedností spadla mi huba dolů, protože je fakt monstrozní a propracovanej *14*
    • Úplně od začátku jsem hru sice nehrál, ale znám ji taky dost dlouho. Po hraní PoE jsem si v jiných hrách připadal jak v tunelu co se týká rozvoje postavy.

Bohužel komp už nejede na 100%, jinak bych hrál i teď...
  • Rejsek
    Hral jsem to asi 3 dny. Pve v ramci klikfestu v norme a ocekavatelne-neurazi, ale ani nenadchne. Co me ale zklamalo, bylo nevybalancovane pvp, uz na low lvlu. Hadam, ze to bylo vyexpenymi socket gemy souperu, ktere se daj prehazovat i na nove chary. At jsem se snazil sebevic, dostaval jsem i od nizsich lvlu pecky jak svina. Od dob wow nebo gw2 jsem nehral zadne dobre balanced pvp.
    • takze to neni tim ze to je nevybalancovane ale tim ze oni meli gemy? V tom pripade to neni o balancu ale o tom, ze ty jsi proste mel horsi gear.(lepsi gemy maji vetsi naroky na energy/mana etc) takze max level urcite nemeli.

Ono v tyhle hre je pvp rozdeleno do urcitych "capu" do x lvl pak do y lvl atd, takze pokud chces hrat na nejake seriozni urovni mel by jsi dosahnout toho max levelu a taky trochu pohrotit gear a to ze se tam prihlasi nejakej typek co si jen tak 3 hodiny hraje to asi nikoho neprekvapi ze diru do sveta neudela LOL L2P *1*

Jo a POE nehraju uz dlouho jenom me prisla tahle kritika fakt neopravnena vzhledem k tomu ze to je zadarmo a tomu co pisi vyse

PS : v diablu neni pvp doted .-)
      • Rejsek
        Dobře, pokud pominu gear, tak to pvp pořád není ideální. Alespoň kdyby tam byl nějaký LFG na to pvp. Když ti 10 lidí dá cancel, je to fakt naprd, nehledě na to, že musím do města. *9* Pokud už mám 5x po sobě dostat na prd*l a 1x vyhrát, ať na to alespoň dlouho nečekám. Po takové úpravě bych se do PoE určitě rád vrátil, protože jinak se mi hra celkem líbila.
    • Prošel jsi aspoň první akt?
      • Rejsek
        Aaaano. Trosku me zamrzelo, ze mi pri tom prechodu do druheho zmizely questy ale jinak vpoho.
    • wow a dobre balanced pvp ? ahahaahaaaaaaaaaaa tak ten vtip je tak špatnej až je dobrej
      • Rejsek
        Jiste, oproti ostatnim f2p srackam, co vysly po nem urcite. Je fakt ze jsem ho nehral vic nez 4 roky, ale posledni pocit byl takovy. Myslim samozrejme ofik. Nejvic balanced pvp ma, alespon pro mne, gw2.
        • jo jenom treba typek z hunterem udelal 2400 rating tim ze mackal jedno tlacitko *1* *1*

https://www.youtube.com/watch?v=MNoeCnDycsw

tohle je neco jinyho nez sem myslel ale poslouzi taky dobre *1*
  • Ty neznáš legendární revoluční akční RPG Dibalo? *1*
    • sorry, měla to být reakce na yuri337
  • yuri337
    První věta, šesté slovo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit