Přejít na výpis diskuzí
Datadisk i menší DLC pro Cities: Skylines jsou na cestě
1.7.2015 | Adam Homola
12 příspěvků
-
mne je teda nove simcity 100x sympatičtejší, protože se hoši pokusili alespon i inovaci. tohle proste neprinaši absolutne nic noveho, žadna snaha o inovaci, žadny riziko, nic. Koneckoncu to zminil i smejki v recenzi. Mohli a meli prijít s novým systemem budovani mesta, nebo to alsepon dat do sci fi prostredí, nebo do minulosti.
-
Snad budou aspoň tramvaje.
-
Nejsou tihle lidi ti, co delali Cities in Motion? Tam byl napad dobry, provedeni pokulhavalo.
-
-
Jsou... Právě proto jsem stále nedokázal uvěřit, že Cities: Skylines je fakt dobrý...
-
-
Tihle lidi by měli udělat novou Transport Tycoon hru... Nedávno sem hrál OpenTTD a sakra bych chtěl něco nového. Něco co by bylo použitelnější, než Train Fever.
-
-
Nevim, co na Cities skylines vsichni maji... nepredvedlo to nic, co by nemelo Sim City 4 s Rush hour a par modama, naopak je Sim City v mnoha ohledech lepsi. Jo, je to fajn hra a na chvili zabavi, ale ze by to byla modla strategii, tak to ani nahodou...
-
-
Pro mě to je právě to, že SC4 je srovnatelné se Skylines. Ale Skylines má lepší grafiku a vše co se s tím pojí. Po nějaké době hraní ve 2D mě SC4 prostě omrzelo. Dost lidí co dneska hrává Skylines už prostě má nahrané v SC4 tolik, že už je to moc. Navíc když nahraju mody i do Skylines, tak vůbec není špatné. Základ proti základu bych ale taky volil Skylines.
Stejně jak mám třeba právě v OpenTTD. A tak bych chtěl něco co by tu sérii pokračovalo. -
a pro vsechny hejtry, kupte si Sim City 4 + Rush hour, da se to sehnat za dve eura ve sleve, natahejte do toho aspon par z modu uvedenych zde ( https://sites.google.com/site/sc4modds/ ), hlavne NAM, a zkuste rict, ze je to horsi jak Cities.
-
-
Nechci nic říkat, ale hejtovat jsi tu začal především ty, obě hry jsou dobré, Cities je totální "kochací" relax pohodička, Sim City je víc hardcore, ale někdy to žene až příliš do krajnosti, postavíš jednu velkou policejní stanici a deseti-tisícové město zkrachuje, to neni moc realistické. Ale pokud na otázku "jaká je tvoje nejoblíbenější hra" bez váhání odpovíš "to je jasné, přece MS Excel!" tak je SC4 pro tebe rozhodně lepší volba *3*
za mě Cities Skylines s mody > SC 4 s mody
-
-
Vidím to podobně. Asi tak jediná doprava je udělaná naprosto perfektně, ale jinak je to poměrně velice plytká hra.
-
-
Bohužel, ani ta doprava není "naprosto perfektní", protože AI není moc dobře schopna dynamicky měnit pruhy na jednom úseku mezi dvěma křižovatkami. Výsledkem je, že se ti ze třech pruhů, které máš třeba k dispozici, veškerá doprava hromadí v jediném z nich a tvoří obrovské kolony.
A ano, jinak je to dost plytká hra. Sim City 4 byla z hlediska managementu zábavnější a lepší. Snad to ale dodatky zvládnout zlepšit. Zatím je to takový sandbox a to i s hard módem.
-
-
-
Suhlas...
-