Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Path of Exile přinese vraždění potvor z alternativních dimenzí a spoustu nové kořisti
21.11.2016 | Václav Pecháček
30 příspěvků
-
Mám dotaz: Došlo u PoE během posledních 2 let ke zlepšení grafiky? Herní mechaniky se mi hodně líbily (mix gemů/materií ala Final Fantasy 7 + ohromný strom dovedností), ale grafika mi k srdci nepřirostla...
Díky za info *4* -
-
Hra běží lépe (většině lidí), desynch je víceméně minulostí, přibyl nový 64bit DX11 klient, některé lokace byly předělány, začínají se objevovat nové prvky - třeba zapracování nějaké té fyziky (vlající pláště, nový water systém bude...), hra se určitě proměnila, ale tak nejlepší je to vyzkoušet když je to f2p.
-
-
No popravdě ještě nemám dohraný ani ten labyrint, pač můj duelist (str+dex) je slaboučkej vůči bossovi *9*
-
Jen bych chtěl uvést na pravou míru tu ptákovinu co maj soudruzi z games v nadpisu. Brech není žádný datadisk paneboze, ale nova liga. Každé 3 měsíce skončí stará liga a začne nová. 28. Listopadu končí liga co běží Essence league a 2. Prosince začne nová Breach league a to končí za další 3 měsíce a začne zase jiná. Aspoň si něco o té hře zjistěte, než napíšete takovou ptákovinu. Opakují žádný datadisk jen nová liga po které bude další liga a pak další...... Tadle liga bude 7 v pořadí a musíte si uvědomit, že ten obsah z údajného datadisk je jen v té lize, na standardní hře s toho obsahu neuvidíte nic. Buď hraješ new league = nový obsah, nebo klasickou hru = 0 nového obsahu.
-
-
To máš pravdu, ale ne zcela. Většina obsahu z nových lig pak přechází do Standard ligy, dle toho co se tam hodí přidat a co ne aby to nebylo přeplácané. Viz třeba úplně první liga (už to chvíli je :) ) kde jsou exilové je ve standardu, ale např liga kde byly kill-steaky a za to různé efekty tam není atd.
-
-
Jo jasne z poslední ligy Prophecy tam posleze na standardu tu mechaniku nechali, mas samozrejme pravdu. Ale ten obsah do standardu jak sam pises nepridaj vzdy a hlavne kdyz uz ho tam daji tak po skonceni te ligy, ktera je prave aktualni. Takze psat ze novy datadisk je naprosta hovadina :))) jelikoz ten novy obsah je jen v te lize a vubec neni jasny jestli ho az liga skonci do te hlavni standard ligy pridaj. No proste kvalitni novinarska prace.... clanek plnej nesmyslu, ale prej neva, dyt je to moje prace tak proc si o tom neco zjistit, splacam rychle nejakou chujovinu a sup stim do eteru, ctenar se vzdy najde.
-
-
-
tahle hra ma podle videí nulovou fyziku a slabé animace, treba postava mlatí klackem porad stejne. V Diablu 3 jsou ruzne animace, treba seka mečem zleva doprava, sprava doleva, zhora nadol atd. Proste se na to líp kouká. Navíc tady ta grafika vypadá tak nejak neprirozene pastově. Holt menší budged a málo času na vývoj je na tom videt a naopak na Diablu je videt jak je to vymazlené.
-
-
Animace slabší, ale celkově grafika, art, příjemná. Na lepší fyzice se také pracuje (zatím třeba pláště apod.) - http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1821991
-
ty prosimte utikej do toho tveho skveleho diabla a uz se sem nevracej :D chybet nikomu nebudes
-
Wow, takže kvůli horším vizuálním efektům, který nemají na gameplay absolutně žádný vliv, je hra automaticky horší. Počítám, že o herních mechanikách, který jsou v PoE použitý nemáš ani páru.
-
-
Pro mlaticku je celkovy dojem z boje docela zasadni
-
myslis mizerny loot system, prilis rozsahle a zmatene lokace, ktere se navic po par minutach zresetuji omfg...fakt se mi chce znova hledat ten pruchod, kdyz se napr. vracim kvuli questu...mapa, ktera je jeste mene prehledna nez v D2, takze temer nepouzitelna, bossove naopak narvani do pidi areny, kde neni ani poradne kam uhnout, nutnost u postav maxovat defense, aby cloveka potvory nesejmuly na 1 ranu....
-
-
Mizerný loot? Nesouhlasím, ale loot je náhodný, nicméně je vře trade. Zmatené lokace? Ano prázdná mapa se po 8-15min resetne, ale na tom nevidím nic špatného (a je to s ohledem kapacity serverů).
Mapa mi mohla být lepší, ale to snad zapracují do příštího patche (nebo datadisku). Areny u bossů by mohly být větší, ale až na výjimky žádné "pidi" nevidím, Obtížnost sice není úplně odladěná, ale nic hrozného to není.
-
-
-
To snáď ani nemyslíš vážne !!! Ako môžeš porovnávať grafiku s D3, ktorá má mliečnu, infantílnu a naviac farebne predimenzovanú grafiku. POE sa drží jak graficky tak hrateľne podla predlohy d1 d2. Krásna amosferická grafika, kde sa v dungeonoch tiene sťahujú a hňed mam pocit že som v D2jke.
-
-
Super, už len dufam že sa čoskoro dočkam datadisku aj pre Grim Dawn.
-
-
měl by vyjít začátkem příštího roku...
-
-
Já sice radši D3, ale za ty prachy dobrý.
-
Již několikrát jsem tuto firmu (GGG) dobrovolně finačně podpořil, protože obsah co dělají do Path of Exile (který je stále zcela zadarmo), je proste kvalitní a tak nějak časteji podpořím něco co nemusím, kde až kvalita mně o tom přesvědčí, než něco co musím zaplatit.
Btw s uvedeným rozšířením/ligou a novými "supporter balíčky" (ty obsahují ty kosmetické pláště, vizuální efekt na zbraň atd) jsem zažil velmi příjemné překvapení. Dříve, nezávisle na tom jsem si kupoval základní balíčky (jakoby jen dobytí bodů, za které si pak můžete něco vizuálního nakoupit) a teď jak se objevily ty nové balíčky, tak světe div se to co jsem si kupoval dříve, tak o to jsem teď ty balíčky měl levnější, takže za tu zbývající cenu jsem si to na to "upgradnul" a dostal ty věci navíc. To jen dokazuje jak je GGG férové a ocení support, by se asi u Blizzardu nestalo ;), kde i creeper of souls stál cca 1,3K. -
-
Nojo tady se mínuskuje automaticky, radši byl ocenil zajímavý názor, ale to jsem tu asi špatně :D. Nejsem hater D3, sám jsem si ho předobjednal a od vydání nahrál asi 200-300 hodin, ale pár věcí mně tam vadilo a přestalo mně to pak bavit. Dle mého to udělali moc mainstream -> ztratilo to svoje kouzlo, to co dělalo diablo diablem viz 1cka a 2jka které jsem se nahrál moc.
Crafting úplně na nic, obchodníci úplně na nic, na krabičce základního D3 je napsáno PvP, které tam pak dlouho nebylo a nevím zda je teď (už to nesleduji), ale dle gameplay by to PvP ani nedávalo smysl, tak nějak si myslím že by to bylo vše one-shot. Variabilita buildů se nakonec moc nevyvedla např. na DH byl povinný smoke a jiné asi 4 skilly na přežití a pak si člověk dal ten nejlepší útočný no a nebyl moc důvod to měnit (je to déle jak rok co jsem to hrál). Večný nerf bossu, po releasu Diabla (opět vliv mainstreamu -> aby to dal každý), end game jen hloupě "nastav si větší obtížnost -> jen se zvednou čísla všeho (hp, expy, magic find atd..)". Byla tam téměž nulová šance na nějaké dropy, abych dropnul něco "zajimávého" (nevím jak se ten pocit z lootu změnit potom co zavřeli aukci), a když není motivující loot -> hack/slash RPG nebaví. Řekl bych až povinnost jak udělat dobrý dmg pouze přes crit+crit dmg -> nevyvážené. Takže nakonec jsem byl rád, že v dobách kdy byla aukce a ještě nebyl přehlcen trh jsem z toho dostal 1,6K zpět :D a co vyšel Reaper už mně to nechávalo chladným. Double EXP víkendy -> mainstream fail atd.
Ty věci co tam jsou teď (moc se v tom neorientuju), ale např ty změny skinů(typů)/barev všeho to je takové generické a pro mně hrozné a úplně to zabijí RPG, kde když člověk najde epický hezký armour a vezme si ho na sebe tak vypadá hezky a epicky, člověk z toho má pak dobrý pocit a ne že si to vždy změním jak chci, to není Sims.
No to zase bude mínusů :D -
tvle kdo ti naklikal mínusy :-D
Možná kdybys napsal, že kolo není hranaté máš jich 10, protože proto... jžš. -
Datadisk stál 999 Kč v oficiální krabicové distribuci(39,99 online přímo na Blizzardu). Za poslední více jak rok přidali dostatek obsahu, který by si většina her nechala vesele zpoplatnit. Ale jo, plivnout si pokaždé, když je článek o PoE na Blizzard už je takový ten sport "fanoušků" této hry.
-
-
"přidali dostatek obsahu" nevim co bereš ale očividně ti to snižuje iq i zdravý úsudek
-
Viz můj delší koment dole :) PS: Path dělají asi 7 let a nechtějí za to ani korunu, lidi jim to platí dobrovolně, tak to asi o něčem svědčí.
-
blizzard to nedela kvuli dobročinnosti ale proto aby jeho hry neumreli, kdyby to spoplatnili nikdo by to nekoupil lol
-
-
Zatímco většina her běžně umírá měsíc po vydání...
-
Ano, ostatní to dělají jako dobročinnost, jenom Blizzard to dělá na to, aby neumřely jeho hry. Maxíčku, chápu, že máš asi živnost na trotlení, ale baví Tě to pořád ze sebe dělat pitomce? A piš, prosím Tě, ve své rodné řeči, česky umíš stejně jako Jack.
-
-
to ty delas z Blizzu svatou charitu, jen uvazim veci na pravou míru.btw jackova čeština je ok, s čím má problem je vetna skladba
-
-
-
-
Jop, blizz se má od GGG hodně co učit. GG GGG *3*
-
-
čas to zase oprášit
-
-
říkáš čas na Blade flurry jo (((((:
-