Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman

    Za mě 9/10 s odrenejma ušima za technickou stránku (jednou se mi stalo, že jsem místo vstupu do qustove jeskyně měl low poly stěnu exkrementu či čeho a pár dalších ještě zábavných poskok9u, ale žádná bethesda se nekoná..)jinak absolutní spokojenost s hratelnosti i B příběhem a lore 😍 není To žádný star wars, to ne, ale je to mad max hra Nadruhou se zombie prostředím 😎 pro srovnání, jsem zároveň koupil i nový GoW, který jsem ale hrál polovicne. 

    S člověkem, co tomuhle dá 7/10, bych si toho asi  hádám neměl, moc co říct. 🙄



  • Carnage666

    Za mě spokojenost. Hra mě baví a dostal jsem téměř to co jsem čekal, příběh začíná být po pár hodinách opravdu zajímavý, zbraně super, nepřátelé taky dobrý akorát ta AI lidských protivníků je opravdu někdy úsměvná. Grafika skvělá a sněžení je úplně skvělý a i déšť a všechny ostatní typy počasí. Jízda na motorce uspokojivá a vymakaná. Jeden rušivý element je podle mě benzín... hra se tváří jako takovej survival ale jakýkoliv kanystr s benzínem je nekonečný a vždycky můžete natankovat na 100% což je zvláštní + ve hře jsou stále funkční benzínky ale počítám že až tvůrci přidají new game+ a další obtížnost tak to udělají realnější a těžší. Po technická stránce se hra každým patchem zlepšuje. Na bugy jsem narazil tak 3x během 15h hraní takže za mě dobrý.

  • Dotaz, to vážně nikomu nevadí, že se vám v těhle hrách zlomí baseballka/sekera/kladivo/... při každém 17 úderu? Já už to někde psal, pořád máme doma sekeru se kterou kácel stromy můj děda.

    • Derp_1337

      Tak každý 17 úder je trošku moc, to jo...

      Ale jedna věc je používat sekeru na činnost, ke které ta sekera byla stvořena (sekání dřeva), a druhá věc je používat ji k něčemu úplně jinému a mnohem komplikovanějšímu jako třeba přesekávání končetin. Ono se to moc nezdá, ale přeseknout kosti není žádná sranda.

      Podobně je to s baseballkou. I při běžném používání (odpalování míčků) se baseballka dokáže zlomit, takže zlomení při mlácení do "lidí" není nic zas až tak překvapivého.

      • Inquisitor

        Sekera kosti štípe úplně bez problémů. Co jsem se jich pro psa nasekal :)

        • Derp_1337

          Předpokládám, že jsi ty kosti měl obrané a položil sis je na příhodné místo (třeba na špalek). Když jsou ty kosti stále "obalené tělem" (maso, šlachy, atd.), tak to je úplně něco jiného. NAvíc živý tvor (např. člověk) je neustále v pohybu, takže úhel dopadu sekery se nečekaně mění.

          • Inquisitor

            Maso a šlachy jsou pro sekeru to nejmenší. Horší jsou ty kosti, taková hovězí kost je slušně tvrdá a po nějakém čase by rozhodně v nejlepším stavu nebyla. No nebudeme to zbytečně pitvat. Každopádně bych sekerou dostat nechtěl, to je jasný :)

            • ja ani tou tupou stranou...

      • Tak jo ale v některé hře se mi kazil i perlík (pro neznalé - bourací kladivo) :D Celkově mi přijde v těchto zombie survival hrách, že se nástroje kazí strašně rychle.

        • Derp_1337

          Jo, uznávám, že opotřebení kladiva je velmi přehnané. Přece jenom to kladivo bylo konstruované k úderům do mnohem tvrdšího materiálu než jsou lidské kosti, a tak by mělo dost vydržet...

        • Jack1947

          Dead island a Dying light by mohli vyprávět ;) ( teda plkud si neměl speciálně vyztuženej typ to pak očekávatelně vydrželo déle)

  • Jack1947

    Tak nějak to bylo očekávatelné, ještě třeba nižší známka celé to prostě působí jak poněkud uapěchanejší vydání, tou otevřenosti nepodobné State of decay ( tady je naštěstí nějaký příběh) ... pochybuji že většinu negativ se jen tak povede dolepit patchy, + je určitě motorka ta hlavní roli v moc her podobného rázu nemá.

    Určitě to ukrátí čekání na Last of US2... což bude nepochybně něco jiného už kvůli těm nepřátelům( snad to bude hodně lineární)

  • Určitá zajímavá hra. Kdybych neměl ještě nedohraneho spideyho a rdr2, šel bych do toho hned. Takhle počkám :-). Na základě různých recenzí předpokládám, že hra není úplně pro každého. Ale open world hry mám rád, tak se těším.


  • Odulin

    Díky za recenzi, ale vypadá to, že do toho půjdu. Trochu mi to připomíná mad maxe a to byl skrytý gem. ;)

  • uzivatel1982

    Po přečtení recenzí do toho asi půjdu. Podle všeho to bude hezký open world se zombie v kvalitě jako je mad max, state of decay 2 apod. Takže vlastně to co od toho čekám už od oznámení. Day one patch opravuje dost z technických chyb a tak bych tomu dal spíš 8. 

  • Nevim proc, ale neco s tou cool jizdou na motorce a repetitivnimi ukoly mi pripomina Mad Maxe, ktereho jsem si ale totalne uzil a vyzobal na 100%, protoze ty mechniky v nem byly proste dokonale funkcni a zmaknute. Muze nekdo zdejsi potvrdit (nejlepe protoze mel taktez rad Mad Maxe), ze Days Gone by tak v podstate pro me byla idealni hra?

    • Derp_1337

      Jo, je to podobné Mad Max. A pokud tě Mad Max bavil, tak se ti tohle taky bude líbit.

      Problém s repetitivností se projeví, pokud si podobných open world her hrál hodně. V takovém případě tě ta repetitivnost bude neskutečně štvát.

  • BoB.2

    Čtu čtvrtou recenzi a mam dojem že každej hrál uplně jinou hru.

    • Knifer

      Každý od toho očekával něco jiného proto takové rozdílné recenze. Zatím je to všechno takové smíšené hlavně kvůli technické stránce hry

  • PanS

    Recenzenta si vážím za to, že dal hře takovou známku, jakou si podle něj zaslouží, a nenechal se ovlivnit tím, že je to od Sony. Sympatický přístup, i když ne příliš populární.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit