Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodne hrat ale modovany servery pres DZSA launcher, ktery i potrebny mody stahne. Custom servery dostavaji uplne jinej rozmer, nez vanilla servery (traderi, ai, miliarda addonu, etc...)

  • zx_spektrum

    Hrajete to někdo? Stojí to aktuálně za něco? Jak se to za posledních pár let změnilo? Podle Steamu jsem to naposledy zkoušel 23. 1. 2014, tedy 10 let, což je děsivý a docela se divím, že to ještě žije.

    • celoush

      Žije a dokonce minulý měsíc měli historicky nejvyšší počet současně hrajících na Steamu s 73336. Zda to stojí za to se názorově bude hodně lišit. Záleží, co od toho čekáš a co si ochoten zkousnout :)

      • zx_spektrum

        No 2014 to bylo hodně prázdné, hodně nudné a hodně zabugované. Dal jsem tomu asi 20 hodin, pak se mi postava zasekla na nějaké věži/vyhlídce a nešlo se z toho místa dostat. To byla poslední kapka a šlo to do koše. Zábavnější bylo se podívat na sestříhaný videa od někoho jako v té době známý Frankie.

        • Tak to máme stejně.. ja ukončil hru v baraku a kdyz jsem to pak zapnul tak jsem měl postavu pod barakem ale asi zase zkusim 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit