Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Now how do you perform? No wait let me guess,
    I bet it's at a silky smooth 30fps!

Woah-woah, you think you're something special,
    Woah-woah, you think you're something else,
    OK, so you're a console port.

That don't impressa me much... *3*

http://www.youtube.com/watch?v=wHCiMVvpy3M
  • Tohle snad autor nemyslel vazne "...se z DR3 stal nejkomplexnější survival simulátor současnosti." Doporucoval bych mu zahrat si DayZ, S.T.A.L.K.E.R (lost alpha) nebo treba i Metro ale DR3 aneb bezhlave sekani do zombiku me jako simulator neprijde!
  • TheGGG
    Stejně je ta hra (stejně jako celá série) prachsprostá braková blbost. Pokud kvalitu, pak jedině State of Decay.
  • Ďalšia konzoloidna blbosť pre konzoloidnych rozpakov, nechápem načo to dávajú na PC.
  • Mě to jede na max v klidu a na ovládání jsem si rychle zvykl :-)
    Já osobně si dám 8/10 a 4 hodky denně hraní :-)
    • 4 hoďky denně hraní? Tsívole, co já bych za to dal *9*
  • Spratekk
    Ta hra je odpad i na Xbox One a to jsem jeho majitel a nemám jinak se svojí konzolí problém, ale tahle hra je prostě prů*er. Že dostala 7\10 je pro mě zázrak a překvapení zároveň. Nebudu mluvit o optimalizaci pro PC to nevím, nezkoušel jsem, ale spíš v kostce shrnu obsah hry

Dvojka byl super díl po kterým jsem čekal super pokračování, ale přišla velká rána do vajec za moje utracený peníze. Nepřišlo mi tak, že by dvojka měla takhle vyšinutý, sexuálně ujetý, nechutný a trapný bosse. To je největší mínus týhle hry. Proč je ve hře jako boss tlustá ženská v jídelně na vozítku a bleje na vás a najíždí do vás... WTF. To došla kreativita? Chlap co má kožený kalhoty, cowboyskej klobouk u pasu plamenomet s koulema.... to má studio, který hru dělalo nějakej psychickej problém? Rozhodně tohle není hra pro dospělýho konzumenta s kapkou hrdosti...

Osobně bych dal - teda tý konzolový předloze - maximálně 5\10 a to ještě pokud bych se dobře vyspal a rychle zapomenul....
    • u mě to je přesně naopak... předchozí DR hry mi přišly jako nehratelné kraviny... DR3 je dost změněné a právě v tom je ta výhoda, že už to není špatná hra, ale dobře hratelná, co nehází klacky pod nohy... sice těch úchylných scén tam bylo dost, přesně jak popisuješ, ale u takové šílené hry mi to nějak pasovalo
    • mam i5-750 / 8gb ram / gtx 660 oc a jedu 1920x1080 vse na max akorat mam 720p ( v 900p/1080p me nefunguje fps unlock i kdyz dam vse na low) zatim jsem v chapter 3 a hraju naprosto v pohode nikde zadna chyba/glitch/nestabilita proste zadny problem s tim fps unlockem takze mam bud velke stesti nebo autori hry proste melou kraviny
      • Mato1987
        uvedomuješ si ale, že ak hru hráš na gamepade a v podstate tým, že si dáš game quality teda render na 720p tak hraješ technicky identickú hru čo bola pred rokom vydaná pre xboxone ale s tým rozdielom, že ju hraješ v podstate na 4 krát drahšom stroji?
        • Ze pry 4x drazsi :D :D
          Jak rikas pokud chci muzu si z toho udelat stejnou verzi jako na xbox ale taky mam spoustu jinych moznosti nastaveni a navic je pc verze o tretinu levnejsi ......
          konzoliste si uzili rok exkluzivity a ted jim zustala podradna verze.
          • Mato1987
            ako som už napísal, to som možno prestrelil, ale aspoň v mojom prípade to je pravda :)
        • 4x drahšom stroji? Daj si facku,, veď ten procesor ma 6 rokov a grafika aj s procesorom sa dnes dajú kúpiť za cca 120 eur, grafika ešte v záruke. Hra je zle optimalizovana, na spomenutej i5 by to
          malo ísť na max jak po masle.

Dnes si vieš za 400e kúpiť použitý comp ktorý je 4 x tak výkonný ako tieto smiešne akože next gen konzoly
          • Mato1987
            tak dobre možno som to prestrelil, tak nie 4 krát tak drahí ale aspoň 2x tak drahý, ale pripadá mi to akoby si bol z nejakého rozprávkového kraja, len ten procesor a grafika stoja dokopy toľko ako celá xboxchuan. Nerátal som do toho hdd, základnú dosku, skriňu, ramku, operačný systém a zdroj. A keby si chcel aby ti to išlo ako po masle, tak by som odporúčal zakúpiť pod počítač aj nejaké nátierkové maslo. Len tak mimochodom, keby si si chcel kúpiť za 400 euro použitý stolný počítač výkonný ako xboxone tak taký veru nenájdeš, je to len fáma.
            • Hanzales
              Má konfigurace je hned pod tím odkazem a myslím, že za těch 11 by se ekvivalent poskládat dal v pohodě, pokud by se tam necpalo ještě ssd a extra zvukovka atp.
              Jinak souhlas, přepínání AA jde vidět přímo a zásadní rozdíly moc nejsou, ale při high/very high už patrnější jsou, ale stejně nic tak extra oproti poklesu fps. Bohužel ty nařachanější mašiny člověk vyždíme jen pokud je ta hra opravdu dobře optimalizovaná a primárně vyvíjená pro PC platformu. U těch multiplatformních her mnohdy ten výkon bohužel trošku spí, ale jsou i případy, kdy hra dokáže využít naplno 4 jádra a veškerý potenciál i posledních GPU. U toho SLI se to zase malinko ještě zužuje, pač jsou hry u kterých je nárůst i těch 100% a jsou kry u kterých je ten nárůst sotva poloviční a pak jsou i hry, kdy se vyplatí SLI profil vypnout, přinejmenším než vyjde odladěný profil (ovladače). Počkej na další drivery a patch na hru a uvidíš, že mi s těma FPS utečeš nakonec hodně daleko ;o)
            • Mato1987
              Na high môže byť, máš normálnu teseláciu a v podstate máš vypnutý supersampling, ktorý je aj tak obrovský žrút výkonu a rozdiel v kvalite voľným okom nepoznáš.
              Každopádne rozdiel medzi high a very high nastavením je badateľný celkom podstatne aj voľným okom a na výkone to tiež poznáš.
              Ja keď si nastavím kvalitu grafiky na takú akú máš ty tak mi to skáče okolo 70 - 80fps ale to len preto, že mám zapnuté sli, keď si to vypnem tak mám v podstate identickú situáciu ako ty, čo je divné lebo tvoj skoro 7 ročný cpu a takmer 4 ročná gpu dáva skoro rovnaký výkon na podobných nastaveniach ako môj high end pc.
              Z toho vyplýva, že sa niekde chalani z 4A games sekli v optimalizácií a to teda riadne.
              A mimochodom tie screengraby si robil z toho dotyčného kamoškinho pc za 400 euro, ktorý máš doma, či si u kamošky, či ako to mám chápať?
              Som si vedomý, že sme totálne offtopic, ale čo už narobíš *15*
            • Hanzales
              Stačí takhle? :) Jinak jsem přeci uznal, že mi to klesá až ke 40 fps, s těma stabilníma jsem kecal, bylo to spíše od pocitu, než jsem zapnul "měřič", každopádně od low/medium detailů a strašným propadům ve fps to má taky daleko.
              http://imgur.com/a/VpqUC
              C2Q9550 (3GHz), 4GB RAM (DDR2), GTX560Ti. A to to před tím posledním patchem jelo prostě ještě malinko lépe. Jeden z těch přínosnějších patchů, no :) Ale to jsi mně koukám od DR3 už odvedl úplně, zase čumim pod jakým článkem se to zase "přeme" ;o)
            • Mato1987
              Keď ti to nejde nahrať cez fraps tak natoč video na mobil, bude to presnejšie a bohate mi to postačí.
              Čo som si ale pozreral info o tom last light redux tak som sa dočítal, že optimalizačne je hra na tom rovnako ako pri originálom last light, takže fps by malo byť viacmenej rovnaké. A ako som už napísal v 1080p na najvyššie detaily bez zapnutého ssaa mi to na stabilných 60 fps nepôjde ani keď si nastavím fyziku na cpu. Preto ti proste neverím, že na tom low endovom za 400 euro to môžeš hrať na stabilných 60 fps.
            • Hanzales
              S posledním patchem si forcni fyziku na CPU, nějak jim to hapruje ;o) Každopádně máš pravdu, omlouvám se, pokoušel jsem se zachytit action! ale nějak to nefotí rámeček s fps i když je nastaveno že má, každopádně pokorně přiznávám, že to klesá i ke 40 fps v exteriérech, ale většinu času se to drží na těch 55-70, prostě i když je mela, cukám myší jako blázen a obraz cuká bez lagu, trhání, či znatelnějšího spomalení.
            • Mato1987
              Ja ti jednoducho neverím, že metro redux ide plynule 60 fps na 400 eurovom PC a už vôbec nie so zapnutou fyzikou....sprav video so zapnutým frapsom ako dôkaz :)
              Mimochodom môj pc je následovný
              core i5-3570K taktnutý na 4.6 ghz
              SLI GTX 670 2GB
              16GB DDR3
              256 GB SSD
              OS Windows 8.1 pro x64
              a metro last light na najvyšších nastaveniach v 1080p neudrží 60 fps ani keby som sa na hlavu postavil. Možno tých 60 fps udrží stabilne keď dám kvalitu na medium-high a vypnem fyziku.
              Tak mi nechci nahovárať, že 400 eurové pc zvládne metro last light redux na stabilných 60 fps na vysokých nastaveniach so zapnutou fyzikou. Neviem, možno, že je metro last light redux nejako zázračne optimalizované/orezané na PC ale aj tak hovorím, že podľa mňa tu píšeš s prepáčením riadny bullshit.
            • Hanzales
              Nebylo to na AMDkartě? Pač konkrétně mé PC by už se za těch 11000 taky poskládat dalo a na něm mi ten redux těch 60 fps při high detailech jede, dokonce se zaplou fyzikou. Detaily jsou sníženy jen o stupínek, rozdíly jsou pak spíše minimální, ale tvrdit, že je třeba snižovat na medium, či dokonce low a ještě i tak bude klesat fps je promiň naprosto zcestné. Pro těch stabilních 60 fps stačí ubrat jen malinko. První Metro (orig) bylo něco jiného. Tam už se s vyššími detaily zapínaly i náročné funkce, ale pokud se ručním nastavením v konfigu udělal kompromis, šlapalo to svižně i na něco mezi High a Max, i když stabilních 60 fps to pravda určitě nebylo. Ale i tak. Nepodceňuj PC za 400 euro ;o) Teda pokud ho nesloží jantar a nestrčí tam nějakou prdlou grafiku, neslazené komponenty a nezaprasí OS blbostma ;o) Ono je fakt pravda, že poslední 3-4 roky nebylo třeba z trochu silnějších PC upgradovat (maximálně nějaké to SSD) a i ty 3-4 roky staré PC zvládají to co nové konzole stále s přehledem. Druhá věc je, že teprve nyní jim začíná ten dech docházet a s dalšími a dalšími tituly to bude chtít zase po delší době upgradovat, ale zase to pár let vydrží. Stačí si všimnout jak uměle všude cpou do minimálních požadavků 6-8GB RAM. Já mám stále 4 GB, OS (W7x64) zabírají tak 900 MB, a všechny tyto hry jsem spustil a ke "swapowání" nedocházelo. Pouze u Watchdogs s vyšším nastavením byl znatelný rozdíl po přidání dalších 4GB ram z druhého PC. Ale jinak se mi ukazatel paměti zahltí stále horko těžko, i když hra údajně potřebuje 6-8 GB RAM.
            • Mato1987
              neviem posúdiť redux verziu, lebo ju nemám, mám len klasické metro 2033 a last light, ale 400 eurový pc nemá šancu potiahnuť metro redux na stabilných 60 fps, jedine, že by si grafické detaily nastavil na najnižšie ale aj tak by tam boli podstatné prepady fps.
              Z mojich skúseností bol last light spočiatku fakt otrasne optimalizovaný ale patchmi a ovládačmi sa to troška zlepšilo, ale aj tak som nemal ani potom stabilný framerate.
            • Hanzales
              Čistě kontextově ;o) Kámošce jsem dával do kupy pc za skoro 11000 bez monitoru, je to téměř rok a takové Metro Redux rozjede v minimálně stejné kvalitě (60fps) jako na konzoli. Čtyřjádro, 4GBRam a 560Ti ekvivalent prostě utáhne valnou většinu nových her 30-90 fps (podle optimalizace portu), teda pokud člověk nemá třeba 3 monitory. Tak jako tak takové PC u těch multiplatform her vždy zvládne minimálně to co nové konzole (při stejné kvalitě nastavení grafiky, rozlišení a počtu FPS). Pokud takto na takovém PC nastavíš DR3, pojede to stejně (těch 30 zamklých fps a pod to to nespadne). To až po přepnutí na plné detaily a 1080p rendering, což je oproti původní konzolové verzi navíc. Ale je pravda,že podstatně dražší PC by z toho mělo vymáčknout víc, hento zase ta konverze/port, který někdy dopadne lépe, jindy hůře. Na druhou stranu je to už skoro neplatné, pač tituly jako pCars, nebo GTA5 počítám pojedou na nových konzolích lépe a PC zmíněné výše tvrdě narazí na své limity. Ale ti comají aspoň trošku hi-end (dejmetomu 15-20k PC) mohou být ještě dlouho v klidu ;o) Já osobně teda ani tak neřeším co je papírově výkonnější, ale spíše to, na co jaké hry vycházejí. A holt až vyjde Uncharted 4, DriveClub, potažmo později GT7 atd., nebude zbytí ;o) Spíše jsem fakt zvědavý tak za 4 roky, kdy budou PCčka zase o kus dál, 4k rozlišení bude mnohem více rozšířeno, osobně předpovídám v té době zase více konzolových exclusivit ;o)
  • Kdy už konečně lidem dojde, že posr*né porty jsou záměr...
    • To mi prosím vysvětli.
  • InfidelBro
    Příšerný port ... ale pojďme předstírat že na tom nezáleží a port vlastně není vůbec špatný 7/10.
  • i kdyby měla 100 fps tak stejně je to o ničem, po hodině hraní vymazáno nic sem nenašel co by mně tam mělo držet
    • Dead Rising 3 - 800 Kč
      Slovník spisovné češtiny pro školu a veřejnost - 260 Kč
      • grammar police detected
        • Jawohl!
      • http://www.albatrosmedia.cz/novy-rozum-do-kapsy.html

Tohle si kup ty 164 kč a několika násobně se ti to vrátí ale víš je to dlouhodobá investice než tu knihu pochopíš
        • Rozum do kapsy je super. Horší to bývá s děravýma kapsama a absencí sebereflexe.
  • Alex81
    Chvíli jsem odehrál, konverze mi to přijde dobra. Fps cap lze lehce odstranit. Je teda pravda, že HW optimalizaci by to sneslo lepší. Na i5, 8GB a R9 290 to jede většinu času 50-60 a občas to padá ke 40.
    1680-1050 Vaync on, vše max, no AA
    https://drive.google.com/open?id=0BzwX-ZQXiuaZUjZKOWViUzRNRFk&authuser=0
    https://drive.google.com/open?id=0BzwX-ZQXiuaZSi0xVVNRdVRaRXM&authuser=0
    https://drive.google.com/open?id=0BzwX-ZQXiuaZSFo0dFk5ZWdyRVE&authuser=0
    • Nedošel mi ten vsync. Jako bych nic neřek:)
      • Alex81
        60 je max a vetsinou to jede na 60, tak ja ti to mohlo jet o dost lip?;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit