Přejít na výpis diskuzí
Dean Hall je překvapený, že hráči ignorují jeho výzvu nekupovat jeho hru
30.1.2014 | Ladislav Loukota
20 příspěvků
-
tak nějak jsem se těšil, že se dočtu "proč ten vývojář nabádá hráče, aby nekupovali jeho hru"... ale v článku ani slovo o tom... jenom že je překvapený, ne že někoho nabádá, takže je to titulek ala blesk, nebo je to tak známé místní komunitě, že se autor ani neobtěžoval o tom psát?
-
-
Ono je to hodně známý z důvodu že ještě cca měsíc/2 před vydáním všude psal a říkal že Alpha bude v tak hrozným stavu že pro lidi co si chtějí hrát to nebude, spíše jen pro hardcore fandy a lidi co chtějí pomoct s vývojem. Jenže těch lidí co chtějí pomoct je hodně :D víc než čekal sám Dean ( i když podlě mě tak minimálně 25% z těch co si to koupily chtěly plnou verzi a kvůly nim se to všude psalo a říkalo :D). Já mu to přeju, Dayz SA se mi hodně libí a patche vycházejí docela rychle, takže za mě jen: Jen tak dál :)
-
-
Ale no tak, chapem ze potrebujete predavat hity a tlacit navsetvnost hore a celkovo novinari radi robia zo vsetkeho bombasticku vec ale vazne Hall a najzaujimavejsi vyvojar ? rockova hviezda ? genius ? ako sorry, nechcem mu uberat na sikovnosti a snad este nieco zaujimave ukaze ale zatial je to one hit man. Zatial ma na triku jediny svoj projekt a to prave DayZ ktore este ani neni dokncene. Ja dufam ze este ukaze v buducnosti dalsie zaujimave tituly a napady ale robit z niekoho hviezdu len na zaklade uspechu jedneho produktu ehm !?, takto presne vznikaju napriklad rozne hudobne hviezdicky ktore po roku zapadnu prachom lebo nemaju ziaden talen len novinari hykaju nad predajom albumu....
-
-
To srovnani dost kulha, protoze "hvezdicky" vyrabi marketing. A uspech DayZ udivuje prave diky absenci marketingu, spise se da mluvit o antimarketingu. *3*
Ale Hall muze pohoret na prilisne ambicioznosti projektu, ktery neustale navysuje ocekavani. Nadseneho amatera zene dopredu prave neschopnost analyzovat co pred nim stoji. Prvotni uspech mu muze dat falesny pocit ze vi vsechno nejlip, ze vsechno zvladne. Jenomze cim slozitejsi ta hra bude, tim bude nachylnejsi na problemy. Pro engine Army to plati nasobne. Problemy muzou narustat geometrickou radou. Vyjde update, ktery uplne rozhasi deset dalsich veci. Az se dospeje do bodu, kdyz se cela ta obracena pyramida sesype. To je realna hrozba ze DayZ nedosahne cilu, ktery dnes slibuje.
Ale je tu moznost ze Hall analyzovat umi, pripadne se umi obklopit lidmi kteri to udelaji za nej a projekt dovede do zdarneho konce.
Takze souhlas, myslim ze delat z nej genia uz ted je hodne predcasne, ale pokud se mu povede dotahnout do konce alespon tento jeden, jediny projekt, pomnik si zaslouzi. *5*
-
-
neolizujte to zabradli ...
-
-
přesně
-
-
Bohuzel smutna pravda je,ze kupa hracu stejne nepochopi,co je to alfa verze a bude porad brecet.
Ale co, aspon podporili vyvoj :D. -
Jak utrousil sef Valve "Hall neumi psat vystrazne zpravy". *1*
V cem je ta hra pritazliva? Je to zajimavy, protoze i v recenzich hracu na Steamu oproti takovemu Rustu naprosto prevazuji pozitivni hodnoceni. Navzdory chybam, nedodelkum a prozatim omezenemu obsahu.
Tak reknu svuj nazor v cem je ta pritazlivost:
Temer absolutni volnost ve velkem virtualnim svete, ktery navic vypada verohodne. Verohodne prostredi prinasi verohodnou atmosferu. Atmosfera prinasi pocit napeti i kdyz k nemu neni realny duvod. Jako ve skutecnosti. Nevite co na vas ceka za rohem, dlouho dlouho nic a kdyz opadne vase pozornost, zafunguji Murphyho zakony. *15*
Dalsi vec je aspekt, pro ktery byl clovek vystaven, ma ho v genech a v dnesnim svete chybi. Proste travit cas bojem o vlastni preziti. A taky ze jsme od prirody lovci a zberaci. Je nam blizka kmenova podstata, lidi vytvareli skupiny aby prezili.
Dnes je svet naruby, nekdo nam nuti ze nasim kmenem je stat, nebo dokonce EU. Toto ale podvedome nikdy neprijmeme. Do kmene patri jenom ten, koho osobne znam a kmen ma vest ten na koho se chci spolehnout.
Zkratka ta hra prinesla protipol toho vseho vnucovani ktere na nas vsude utoci. Taky protipol vetsine her, ktere Vam diktuji co jste, kdo jste a co mate delat. *3* -
-
*sběrači
-
-
njn, dycky mam v textu nejakou hrubku, uz to neresim, nekdy po sobe prepisuji vetu, neco tam zustane, nekdy kliknu vedle a nekdy je to tim ze jsem uz dlouho ze skoly. *1*
-
-
Np, jen mě to trklo do očí. Jinak máš pravdu..
-
-
-
-
Hraju to a na to, že je to alpha je build velmi stabilní. Přesto si hráči stěžují, že kromě střílení není co dělat na to já vždy kopíruji článek ze Steam Access a tluču je s ním o hlavu:)
Pls: nevíte něco jak by měl v plné hře pracovat CRAFTING pro vlka hraničáře? -
Hmm, metoda reverzní psychologie. Nenásledujte mého příkladu, hřešte a nenáviďte se!
-
-
Ja Mein Fuhrer.
-
-
"Úspěch Early Access verze DayZ asi překvapil málokoho" - no popravdě to překvapilo většinu, protože DayZ se drželo na prvním místě v prodejích na Steamu i během vánočních výprodejů, což není zrovna normální... a to množství prodaných lidencí je na early acces řekl bych rekord, navíc u hry, která není ještě ani v betě a dlouho nebude...
-
-
neprekvapilo to nikoho, jelikoz to bylo naprosto jasne.
-
-
to si Hall píše sám né?:Paatří mezi nejzajímavější vývojáře současnosti. a
Hall upevňuje svou pozici (ať už skutečnou, či domnělou) rockové hvězdy/génia mezi vývojáři. -
a kde je tá výzva?
-
-
Na STEAM stránce v okně s oznámením, že to je early access
-
Při vydání alfy Hall explicitně varoval, ať si to lidi radši nekupujou, pokud vyloženě nechtěj testovat nehratelnou verzi...
-