Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takový trapný videa...kde jsou doby Westwoodu
  • Mě by zajímalo, co s tou hrou bude, pokud seriál dostane označení sra.ka a zruší ho po první sezóně, doufám, že to nepodělají
  • Arch-katastrofa, znie dosť murársky. Antarktída ako tropický raj, teda výsledok globálne otepľovania, pre tých čo tomu veria. Von Bach Industry … zrejme na oslavu Baróna Aalexandra von Bacha, diktátora Rakúsko-Uhorska, ktorý zaviedol absolutistickú diktatúru a úplnú cenzúru tlače. Von Bach Industry v spolupráci s republikou Zeme, žiže s celplanetárnou vládou NWO, spúšťa zatiaľ nevidenú ozbrojenú „expedíciu“ (čiže vojnu) do nepriateľskej zóny v San Franciscu. Nato si treba vzniknúť, nepriateľská zóna je všade tam, kde chcú ľudia slobodu. Prečo spúšťajú vojnu? Pretože tam objavili takmer nekonečné bohatstvo niečoho po čom práve idú. Preto hľadajú lovcov, ktorí im pomôžu toto bohatstvo získať. Technológie majú zbierať arch-hutners, čiže lovci, nie hľadači. To tie technológie lovia? Čiže zabíjajú tých, ktorí technológie vlastnia? Tomus sa myslím hovorí pirátstvo a rabovanie. A lovci ako bonus dostanú plnú ř.ť BBI zbraní. Vrátane najnovšej technológie označenej vše-vidiacim okom hádajte koho. Zbrane sú nazvané EGO. Ego je symbol pýchy, a teda zdroj všetkého zla. EGO prekladajú ako Enviromental Gardien Online, čiže zasa ten enviromentalizmus, strážcovia svetového vezenia a špehovacie technológie v jednom. Špehovacie technológie ešte potvrdia označením „integrated ingelligence system“. Čiže integrovaný systém zhŕňania informácií. To už hovorí panák pripomínajúci satanistu Marlina Mansona. A tento systém nemá byť len na špehovanie, ale aj na boj ďaleko prevyšujúci ľudské schopnosťi. Čiže pravdepodobne lovci s vymytým mozgom riadení počítačom v hlave. A budú schopný komunikovať s ostatnými lovcami na bionickej úrovni, čiže niečo podobné ako čip na kontrolu ľudí, ktorý sa na ľudstvo chystá. A zasa ide o revolúciu, ako napríklad tá fašistická, alebo boľševická, alebo tie ďalšie ktorými zničili kultúru a jednotu ľudstva. Takže sa zaregistruj TERAZ! A zaži revolúciu na bojisku. Práve máš o ďalší kúsok viac vymytý mozog, ibaže by si dočítal tento komentár a začal rozmýšľať...
    • najdi si zamestnani. docetl jsem to a dosel na to ze vidis zednare i na zachode...
  • Přihlásil jsem se do bety. Tak uvidíme. Do GW2 jsem se nevrátil už několik měsíců. Není důvod.
    • Proč jsou tu dva příspěvky (ze tří) zmiňující GW2? Co má GW2 společného s touto hrou? Je to čistě jen dotaz.
      • Nic. Jen jsem reagoval ve stylu Vilge-a.
  • Jo další MMO a Stalker prvky ... tak nic .
  • No tak uvidime...prihlasis sem se do BETY a jdu zpet do Guild Wars 2 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit