Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Definitiive my ass *7* (Ten finální souboj, tedy než jsem přišel na triviální řešení situace mě dionutil hru několikár vypnout zapnout... jinak parádní hackn slash a rád bych si dal něco podobného).
  • Na Definitivní edici Devil May Cry čekám už dlouho, hezky všechno v jednom balíku. Když tato edice vyjde i na PC hned kupuji!
  • Nový obtížnosti mi přijdou už opravdu pro maximální magory. I já s mými šikovnými prstíky jsem měl na Hell & Hell co dělat, abych nepoškodil jak ručičky, tak ovladač, a teď ještě k tomu ten Must Style mód ...

    A ano, DMC je stále nejlepší hack-and-slash hra ever, nic na ní prozatím nemá. Tento objektivní názor převládá a jako jediný je ten správný. *5*
  • MARTASLJ19
    Tieto nove konzoly tuším ani nie sú na nove hry, ale skôr tam vychádzajú starinky len vo vyššom rozlíšení a fps. Remasterov je viac než nových hier a to je nasmiech.
    • Schválně mrknuto na wikipedii a remasterů je na PS4 cca. 10...pokud bych neuměl matematiku základní školy, tak ano, souhlasím, remasterů je na PS4 opravdu většina...
      • mas pravdu, nejvic tam je puzzle games, asi 47, kvuli tomu uz se vyplati porizovat "novej" hw
    • konecne muzou okusit alespon castecnou kvalitu pc her, sice za trojnasobnou cenu,ale who cares...
  • Řehtám se na celé kolo.
    60 FPS je pro svižnou bojovku základ, tady mám Capcomu tleskat, že se uráčili tu hru konečně dodělat či co, že to tak zdůrazňují?

    Manual lock-on??? To je nějaká novinka, že dostává extra pozornost, to nebylo ve všech předchozích dílech?

    NEW Bloody Palace? Ten mód nebyl např. ve čtvrtém dílu? Nebo co je na něm tak nového?

    Hardcore Mode? Zní spíš jako tradiční DmD z předchozích dílů. Jenže to by museli NinjaTheory přiznat, že původní verzi tohoto podle mého názoru paskvilu (DmC) pokazili a zjednodušili pro masy. Místo toho radši přihodili jako kdyby ještě těžší úroveň obtížnosti a plácají se po zádech jak jsou dobří.

    Smolka hošani, šanci jste dostali. Nevyužili jste ji, zničili jste kouzlo stylové bojovkové série a udělali z ní barevné puzzle (jé modrý nepřítel, na toho se milé děti musí použít ... no MODRÁ). A osobně si to jako fanda předchozích dílu budu pamatovat.
    • Umaroth
      Nebude to spíše tím, že hardware ps3/x360 tyto ''vymoženosti'' nedokázal utáhnout ?
      no jasně že ne, Ninja Theory se na to uplně vysr+li ..........
    • Ty se poplácej po zádech, jak krásně sis tu vylil srdíčko.

      Všechny DMC mi přišli jako tupé rubačky s kvalitním příběhem a tenhle reboot (aka úplně jiný pohled, jiného studia) série má jeden z nejlepších level designů co sem kdy ve hrách viděl...alespoň to se mu upřít nedá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit