-
2 někdo nameless: Stále ti uniká moje pointa. Kreslená grafika mi nevadí a vždy si radši zahraju hru nějak stylizovanou (Brutal Legend, BGaE, XIII) nebo starou (BG, JA2) než graficky "dokonalé" Crysis. Je mi jedno kolik polygonů má to či ono a nebo kolikáté DX bylo použito. To jsou nepodstatné věci, když má hra nějaký styl, ale Blizzardí stylizace se mi prostě nelíbí a hotovo (můj názor).
Další věc proč bych nikdy nechtěl aby měl Blizz SG licenci je to, že jsou akorát továrna na peníze. Snaží se zavděčit všem jen proto aby měli co nejvíc platících zákazníků. A ano daří se jim to, ale za jakou cenu? WoW bylo ze začátku možná dobré mmo, jenže teď aby se líbilo každému je v něm překroucený příběh tak, že oproruje prvotním ideám a spousta dalších věcí již nedává smysl. Nehledě na to, že jsou to jen sprostí zloději (fanoušci warhammeru vědí, že?).
Dejme tomu, že by Blizz udělal SG mmo. Co by se dělo? Ze začátku by to nemuselo být tak strašné (kdyby si odpustili tu jejich grafiku), ale pak by platící zákazníci přišli s tím, je SG je málo Star Wars. Co by se stalo? Blizz by do SG přidal světelné meče a nového bosse Darth Vadera. Pak by někdo přišel s tím že, je SG málo Star Trek a ano, hned by byl dodán Enterprise i s Klingony.
U chápeš proč mi Blizz vadí? Nejde mi jen o grafiku ale i o jejich přistup a to že lidi jsou je hloupé stádo, které jim to baští, není můj problém. -
a to ze je grafika kreslena nic neubira na tom ze je kvalitne udelana, blizzard na to rozpocet ma :D
-
hm SG ma obrovsky potencial, a nevim co se ti nelibi na grafice blizzardu nemaji konkurenci co se treba WOWka tyce...experimentalni podpora DX11, kvalita vody ktera se ted ve wowku muze rovnat kde jake FPS novince..kreslenou grafiku delaji schvalne protoze by to vypadalo trosku divne kdyby W2,W3 byl kreslenej a wow uplne jiny, pribeh na sebe potom lepe navazuje kdyz drzi stejnou linii po nekolik let..
-
Ať raději vvytvoří a ydají nějakou singleplayer Stargate s dobrým příběhem, klidně na CryEngine 3 *3*
-
Ano SG ma neskutecny potencial na spoustu typu her. Bohuzel tato k nim od zacatku nepatrila. Popravde, sem hodne rad, ze to s ni takto dopadlo. Jelikoz videa co je mozne videt jsou naprosto katastrofalni - at uz se jedna o animaci postav, styl hry, interface, proste vsechno...
-
Tenhle projekt neměl u mě už od začátku žádnou budoucnost a tak jsem nepřekvapen, jak to nakonec dopadlo. Snad se konečně v MGM poučí a dají tu licenci někomu normálnímu, kdo je schopný z toho něco udělat, ale hlavně né MMO kruci. V tomhle případě bych i uvítal kdyby ji dali EA.
-
-
MGM se prodává, takže neposkytne asi nic.
-
-
máš to trochu zamotané. MGM vyhlásilo bankrot, aby se mohli chránit před svými věřiteli. Mají zajištěných půl miliardy dolarů, management byl vyměnen a do hry vstupuje Spyglass entertaiment a chtějí už příští rok v dubnu natáčet další bondovku. A oni budou ledva rádi, když o tu licenci na Stargate bude mít někdo zájem, jelikož za tu licenci bude kupující muset jim hradit poplatky.
-
-
Ono už by možná bylo lepší když by se práva dostali k Bioware :-) Ti umí velice dobře pracovat s příběhem, i když u EA by si stím taky poradili :-)
-
To uz snad radeji Blizzardu
-
-
Jen to ne!! Jen ne Blizzard. Omalovánkový SG snad nikdo nechce ne?
-
-
tak grafika wowka je velmi originalna a pekna nie je fadna a da sa nato pozerat aj po tolkych rokoch co uz je vonku
-
-
Věděl jsem, že se na to nějakej WoWkař chytí:D. Promiň ale mě se WoW vůbec, ale vůbec nelíbí.
K věci -- Jako velký fanoušek SG bych Blizzardy jako vývojáře nikdy neakceptoval a to kvůli jejich grafice. WOW,W3,S2 jsou mhoha fanoušky opěvované hry, ale na mně působí jako když byli vývojáři na LSD..No offence.
SG + EA + Unreal 3 + FPS -> Přijatelná volba.
SG + Blizzard + Rainbow Colors + MMO -> Nikdy!! -
-
to Saype: Tobě stačí málo co?
-
Grafika není všechno. Důležitá je hratelnost - a s tou si Blizzard umí poradit jako málokdo.
-
no nevim co mas proti warcraftu , starcraftu ale me to kazdopadne jako omalovanka nepride a styl ve kterym je to udelany mi vyhovuje. :) , kazdopadne SG bych si zahral jak MMO tak FPS ale at uz konecne neco udelaji :) , na tento stargate sem se tesil i kdyz sem vedel ze to bude propadak :(
-
To DaveM: Však taky první SG hra, která měla vzniknout (aspoň co já vím, kdyžtak mě opravte) byla SG: The Alliance a byla to FPS (tenkrát to vypadalo božsky). Samozřejmě, že byla zrušena. Jediná památka http://www.youtube.com/watch?v=vPnYQjvxOFs
-
Jako FPS by to i šlo. Když se podíváte na seriál, tam taky střílí nesmrtelní hrdinové nepřátele v koridoru a je jim jedno, kolik mají nábojů. Takové hrané Call of Duty. RPG z dílny Bioware by byla opravdu laskomina, ale toho se asi nikdy nedočkáme.
-
-
-
-
-
-
Ach jo, celé universum Stargate má tak obrovský herní potenciál, že je až k neuvěření, že ještě nikdo žádnou hru nedotáhl do konce. Velká škoda :(
-
-
jojo SG ma moc veliky potencial , rad bych to videl jako MMO ponevadz se to muze tahnout do nekonecna :) , doufam ze se toho brzo chyti naka schopna grupa
-
zas tak k neuvěření to není...ono takových věcí, který mají teoreticky obrovský herní potenciál je dost a kolik takových věcí vzniklo? v podstatě jen tu a tam hra ze světa StarTreku
-