Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odsoudit něco předtím, než jsem to viděl je tupá a krátkozraká myšlenka hodná jejího interpreta. V našich krajinách bohužel hojnější víc, než je zdrávo. Nepěkná vlastnost...
  • Proč? Proboha proč? Vždycky když vidím obří humanoidní roboty tak je mi akorát na blití. Tvůrcům podobných nesmyslů bych doporučil nějaké kurzy logiky pro děti.
    • Me je zase na zbliti z lidi jako ses ty. Copak se kazdy film musi ridit logikou a snazit se respektovat realitu?
      Obcas jsou ty brainless filmy fajn, pokud se k nim spravne pristoupi. Napriklad prvni Transformers byly podle me fajn , i kdyz o nejakoi logiku by clovek nezakopl. Pokracovani za moc nestaly.
      Tenhle film muze dopadnout vselijak, ale pokud za tim stoji tvurce jako Toro, tak si zaslouzi sanci, nez to lidi odsoudi.
      • No jo, zapomínám, že žijeme v době kde je cool nad ničím nepřemýšlet a vlastně neprojevovat žádnou myšlenkovou činnost. Ono jde ještě o jednu věc, když to natočí takto, zapadne to škatulky, jak píšeš, brainless filmů. To vše místo toho, aby si dal pár dnů čas, pokecal s kolegy a pár známými a vymyslel by něco, co by opravdu mělo smysl. Jen tím by mohl udělat díru do světa. Dobré filmy se posuzují mimo jiné podle uvěřitelnosti, ne podle toho, kolik je v nich růžových jednorožců blijících duhu.
        • x_ander
          Musíš si uvědomit, že filmy (i hry) mají jako základní úlohu lidi bavit. A proto taky existujou desítky žánrů, protože každý člověk má jiný vkus. Někdo se nejlépe pobaví u akčního výplachu, kde vypne myšlení, někdo u náročného existencionálního dramatu. A myslím, že většina lidí zkousne většinu žánrů a mrkne na to, na co má zrovna náladu. Pokud tebe nebaví brainless filmy, nikdo tě přece nenutí se na Pacific Rim dívat ani o něm cokoliv číst (pominu teď to, že zrovna spojení Del Tora s brainless filmem je dost mimo). Dobré filmy se opravdu neposuzují podle uvěřitelnosti. Pokud by šlo jen o uvěřitelnost, tak by za sr*čky musely být obecně považovány veškeré sci-fi, fantasy, komedie (především romatické), horory, akční filmy atd. atd. V rámci "uvěřitelnosti" a tedy "dobrých filmů" by ti zbylo pár historických dramat a životopisných filmů.

A co se týká Guillerma del Tora, tak zrovna u něho věřím, že by velice kvalitně natočil i film, ve kterém budou stovky růžových jednorožců blít duhu.
        • Magister_Peditum
          "Dobré filmy se posuzují mimo jiné podle uvěřitelnosti, ne podle toho, kolik je v nich růžových jednorožců blijících duhu." - Tuhle definici dobrého filmu vidím vážně poprvé. *15*
  • To bude snad este vacsia sra*ka jak battleship. Strazci vesmiru mutovany s godzilou a glados.
    Kde na toto niekto veznie peniaze. Ale sak sa zaplati, plebs musi predsta mat naku zabavu za ktoru by mohlo platit.
    • aha, vidim ze jmeno del toro ti nic nerika
    • Hele...myslim, že Battleship jen tak něco nepřekoná
  • "Není ve filmu, aby zničila lidstvo"... Hm, ale pár testů by provést mohla, ne? *2*
  • Del Toro je borec. Jeho Faunův labyrint jsem viděl nesčetněkrát a když oznámili, že bude točit Hobita, byl jsem z toho vedle. Nakonec to nakonec točil Jackson a (podle mne) největší problém je, že je to jak LOTR.

Tomuhle projektu a jemu držím palce
    • Magister_Peditum
      Komu čest tomu čest, mně se Hobbit líbil (ale asi nejsem nezaujatej divák, no - jak řekl Cival na MZ, asi mám místo mozku lembas *15* ). Každopádně je asi lepší, když se Del Toro vrhl na vlastní film se vším všudy, než aby se musel řídit nějakými cizími pravidly (snad mu do toho Warner Bros moc nekecá). *3*
  • x_ander
    No ty voe, tak pokud by se skutečně potvrdilo to, co se z těchto informací nabízí, tedy že inSane by vyvíjelo Valve, tak jsem pro všema deseti!
  • Vypadá to, že je tam i jistá narážka na trailer ke Starcraftu II (mariňák, kterýmu oblékají výstroj). Když piloti nastupují do toho řídícího zařízení, vypadá ta místnost celkem podobně a jak se jim zaklaply ty šupiny podél páteře...:)
    • ono je totiž strašně originální a geniální oblékat mariňákovy výstroj před akcí :D:D:D:D
      • Nechápu, na co narážíš, pokud teda nejsi jen trol? Mezi tímhle trailerem a trailerem k SC2 je evidentně několik podobností.

zhruba od 46. sekundy traileru k Pacific Rim je několik prvků, které se hodně podobají tomu, co je od 19. sekundy tady:
        http://www.youtube.com/watch?v=xA9hQx-SJ5Y

A nauč se skloňovat:)
  • Niekto vidí veľkých robot ovládaných ľudmi a ihneď je to NGE, ach deti deti ...
  • Podle traileru to vypada ze ten jeho novej film bude nepovedenej NGE... to jsem teda zvedavej.
    • BTW. ten mech s turbinou v hrudniku je fakt desne gej...
    • gundam pyčo
      • Gundam mi nejak nesedl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit