Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Kdyz jsem videl zacatek jejich traileru "z minulosti", rikal jsem si, ze by to mohla byt fajn atmosfericka a relativne realisticka vec hodna jmena hry. A pak jsem videl zbytek traileru a jakekoliv teseni me okamzite preslo. Velike studio nebo ne, podle me to vypada presne jako lacine becko, co se snazi vezt na nejake popularni vlne, ale ve finale na to nema.

  • ChyrenCZ

    To si dělají kozy?! Povislé, vrásčité, trapné kůžičky?? Ježišmarjááá... :-( 

  • Morraw

    Hrozné :) DF sérii mám zarixovanou jako dost těžkou taktickou střílečku a stejnojmenný díl BHD byl skvělý.

    Místo toho využít odlišnosti od COD a BF, tak z toho udělají další levnou kopii. 

    • Derp_1337

      Tak oni to DF přestali vydávat, protože tu taktickou střílečku skoro nikdo nehrál. Byla to hra fakt jenom pro určité procento hardcore hráčů.

      Takže pokud nechcou znovu prodělat, tak museli změnit gameplay. Celkem očekávaný krok.

      Tím samozřejmě neříkám, že se mi ta arkáda líbí více než taktická střílečka. Ale bohužel vývojáři hledí na prachy a čeho se víc prodá.


      A za mě osobně mají pár drobných plus, protože se očividně snaží o trochu lepší chování zbraní. Třeba zbraně s tlumičem zní reálněji (tj. o dost víc hlasitěji).

      • Možná máš na mysli nějaké novější díly, které jsem už nehrál, ale když jsem jako malej capart fáral Delta Force 1, 2, 3... různé datadisky, Black Hawk Down...prostě díly do roku cca 2006, tak mě v té době nikdy nenapadlo, že bych hrál taktickou střílečku pro Hardcore hráče - ti pinďuláci byli úplně dutí. Dutější než zbytek AI v jiných střílečkách na přelomu 21. stol.

        HC taktické střílečky té doby byly spíše tituly jako Rainbow Six/Rogue Spear, Ghost Recon, America´s Army, Project IGI a hlavně pirátská verze Hidden&Dangerous 1 od spolužáka z 6.A u které nešlo ukládat v průběhu misí a já si dal někdy v roce 1999 za cíl tu hru dohrát bez ztráty jediného "SASíka". 

        • Derp_1337

          Tak ta AI nepřátel nebyla na přelomu 21. století žádný zázrak. To je pravda. Ale co se týče gameplay, tak to mělo blízko.

      • Morraw

        Ne vývojáři, ale Tencent. Prostě se vyhrabala další značka, která se může znásilnit. Kdyby aspoň použili nějaký autenticky setting a ne tyhle moderní patlaniny.

        Ale nevadí, ve wishlistu už mi nějakou dobu leží jiná klasika I.G.I. Origins 

        • Derp_1337

          Ty myslíš to I.G.I. Origins, které mělo vyjít v roce 2021? 

          Na začátku roku 2021 dokonce nějaký vývojář v rozhovoru prozradil, že "vývoj hry probíhá mimořádně dobře" ... ale pak hru odsunuli na rok 2022. A teď máme rok 2023 a datum vydání pořád v nedohlednu. 😂

  • vypadá to fakt bídně...

  • Milovnikocek

    Ten luk si mohli odpustit. 

  • ZOLLINO

    nevim no, mix vseho a niceho...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit