Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Překvapuje mě, jak jsou obličeje panáků mrtvolně gumové. Před pár týdny jsem dohrál Last of Us a tam byly postavičky jako živé. Možná je to tím, že tam byo všeho všudy 10 důležitějších postav? Nebo je to uncanny valley?
  • Upřímně když jsem viděl gameplay z E3 ta grafika mě nepřišla tak úžasná. Stejně to bude jen zas další third person movie vlastně jsem rád že to nevyjde na pc. 1. .2. .3. .dislikes!
    • frantisek_nejezchleba
      částečně souhlasím. Třeba ta akční část v jeepu vypadá průměrně. Na druhou stranu ksichty a slzy dnes nikde kvalitnější neuvidíš (když tak se rád nechám poučit).

A že to nevyjde na PC jsem taky rád. :) Na klávesnici by to hrát nešlo, nebo šlo, ale už by to nebyla ona hra.
      • nerozumim proc by mel byt nekdo rad, ze to nevyjde na kterekoliv platforme .. ma to spatnou grafiku, je to blbost, uff jeste ze to nevyjde na PC, to bych to pak musel nehrat ... co to je za demenci ? pro me to spolu s Uncharted serii a Heavy rain spada to kategorie YouTube hrani, tj, mi nevadi, ze to na PC nevyjde, ale nechtit jakoukoliv hru, na kterekoliv platforme je hodne omezene ..
        • frantisek_nejezchleba
          o grafice jsem v souvislosti s PC nemluvil. Proto jsem udělal odstavec. :) Na PC by k tomu povinně museli přibalit playstation ovladač, nebo udělat, že hra bez něj by nešla spustit (očekávám tedy, že hratelnost bude stejná jako u Heavy rain). Což je podivnost pro trh s PC hrama atypická, proto je třeba čekat, že by to šlo hrát i bez ovladače jako třeba Fahrenheit, a proto je lepší to na PC vůbec nedávat. A nejsem žádný ortodoxní konzolista; Heavy rain byla moje první ze dvou zatím dohraných her na PS3. O to víc by sis možná měl považovat mého názoru, protože já donedávna konzole příliš v lásce neměl – s Heavy rain a Flower jsem ale pochopil, že některé hry mohou být hratelné (s prožitkem) jen ovladačem.
        • Ne asi jste mně špatně pochopili ta grafika je dobrá ale hlavní zaměření je na charaktery, ale ostatní prostředí je jak to říct... málo detailní nebo prostě tam chybý to co by nás nutilo si říct sakra ta hra vypadá dobře. Uznávám tvrzení že jsem rád že to nevyjde na Pc bylo unáhlené a nelogické takže omluva za to až hra výjde podívám se na nějaký lets play a uvidím.
  • Jeví se to celkem zajímavě. Až za 8 let vyjde emulátor na PS3, rád si to zahraju...
    (ano, žeru platformní exklusivity)
    • frantisek_nejezchleba
      to by musel být fakt libový emulátor, aby zapracoval podporu dualshocku3. :)
      • Malleth
        DS3 můžeš používat na PC bez problému už teď. Jsou na to prográmky. Mám to vyzkoušený i v emulátoru PSX her.
      • Miserius
        Tyhle jejich emulatory jsou funkcni asi jako když hladovej sere... To uz je jen takovej posledni vykrik do tmy kdyz nekdo rekne ze nemusi mit konzoli, staci emulator...
        • Tak, já znám emulátor PSP a PS2 a oba fungují výborně. Je to příležitost si zahrát hry na starší systémy ve vysokém rozlišení a docela koukám, jak hry, které jsem předtím hrál na televizi, vypadají najednou pěkně. A to nemluvím o emulátorech počítačů, jako je Amiga nebo C64.

Jaké emulátory jsi zkoušel ty, že o nich tak zasvěceně píšeš?
          • Miserius
            Tak emulatory na PS2 a PSP samozrejme, ale ja myslel (a pan nademnou take) emulator na PS3
          • ps2 ale nemel cell procesor cumacku....
  • Doufám, že se v tý hře budu moct rozhodovat vlastní vůlí, a ne jen tím, jestli zkazím nebo nezkazím quick time event :) Ale vypadá to moc dobře. Ellen <3
  • MickeyMutant
    "Imagine a game world where every single entity looks like Ellen Page (Even chairs and trees) How would this change society?"
  • Miserius
    Predpokladam ze me to neprekvapi do jaky miry to je hra/film... Doufam ze to bude +- jako Heavy Rain (mozna bych teda bral vic hru *1* ) Kazdopadne se na to tesim a urcite to bude zazitek, je pekny ze takovahle hra u nas bude s titulkama, aspon to poridi vic lidi
    • jo, doufám chlavně že tu bude znovuhratelnost jako u heavy rain, kde bylo fakt X variant, jak hru projít a dokončit. Né že bych sice tenhle typ her mohl hrát furt, ale jednou za čas je dobrá změna :)
      • Miserius
        Jojo, Heavy Rain a 19 koncu, to cloveka donuti hrat alespon 2x... Nektery ty konce byly fakt dojemny, smutny a nebo naopak happy end... Ja na prvni pruchod mel to nejlepsi mozny zakonceni a taky to dost ovlivnilo celej pohled na moji hru nez kdyby se mi hned poprvi vsichni zabili a Etham obesil/zastrelil
        • God-of-War
          Ja sem mel pri prvnim pruchodu taky mega happy end. Pri druhym mi umrela ta rostenka. *1* A musim rict, ze grafika v Beyond je opravdu kulervouci.
          • Hehe, to já měl zase naopak ten nejhorší konec, protože HR byla první hra na PS3, kterou jsem hrál a na ten DualShock ovladač jsem si zvykal za běhu, takže tuhle špatný tlačítko, támhle špatná páčka a než se člověk nadál, nebylo koho zachraňovat. *15* Ale zážitek neskutečný.

Jinak stran Beyond:TS -- demo nejspíš zkoušet nebudu, tahle hra/film v podstatě nemůže zklamat. *14*
            • frantisek_nejezchleba
              sis měl dát nižší obtížnost. :) Ale musím se pochválit, že jsem to hrál taky jako první hru na svém PS3 a na nejtěžší obtížnost jsem měl všechny živé na konci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit