Přejít na výpis diskuzí
Deníky z Kolína - Interview naruby
20.8.2012 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
BUHAHAHAHAHA :D:D:D .... aj by som chcel napisat nieco inteligentne, ale skratka len BUHAHAHAHAHA :D:D... Paradny napad :) vyborny uvod, vyborny zaver, kazdy ma nejaku tu Doom 3 charizmu... Parada :) moc dik :))
-
ale jinak mě to pobavilo *3*
-
Vy si z toho děláte pr_el ale já fakt nechci někde čekat za rohem na bobku a chci hru která vodsejpá sakra *16*
-
-
Zkus tohle: http://www.excalibur-publishing.com/garbagetruck.htm
Nejen, že to vodsejpá, ale i nasejpá, přesejpá a vysejpá. -
Můžeš zkusit třeba...Doom 3!
-
-
:D Pobavilo. Já jsem rád za tuto vtipnou formu u reportáží.
-
Naprosto super :D
-
Prima konkurence Drdovu fekal okenku :)
BTW: ..asi jsem to nejak prehlid,ale prijde mi, ze jsem nevidel zadnou opravdu seriozni reportaz z cele akce. To to byl vazne takovy propadak, ze to muselo projit branici, aby z toho vznikla nejaka ta hodnota ? -
-
Nějaký reportážní okna nám přišly nadbytečný (vypadá to tam pořád stejně), "seriózní" budou rozhovory, co jsme na GC natočili.
-
-
som si myslel že ak si vývojári pozrú toto video tak sa "n@serú" lebo nevedeli do čoho idú :D ale ten záver to celé tak trochu odlahčil :D
-
-
Oba dva samozřejmě věděli, do čeho jdou. Smith včera: "Haha, so great." (přeložili jsme jim to zpětně do angličtiny)
-
A myslíš, že rozumel tej svojej češtine?
-
-
dobre, jine
-
-
Navrhuji ban pro tohoto ko**ta co ma za avatara jedno z nejvetsich individui historie *16* *16* *16*
-
-
Omlouvam se teda za muj obrazek, ja to beru jako srandu, rozumim, ze to nekohoho poburuje, ale na gamescz jsem nenapsal nic zavadneho (krome toho obrazku,asi ... ), je to jen obrazek, zadne osobni sympatie k tomutovudci. Humor lidi.
-
-
-
Chlapi, tak za tohle vsechny palce nahoru :-D
-
Prostě palec hore, hoši trefili hřebíček na hlavičku a přímo si tak utahují ze současného herního trendu.