Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypada to ja kdead space s otvorenejsim svetom a bez nekromorfov :P
  • Tady nekdy spustit nejaky video je fakt o nervy , nekdy to jde krasne a nekdy vubec..tohle mi napriklad uplne zmizelo..des bes tohle tady fakt..
  • Pete.palis
    Nevim jak se vytáh Pierce Brosnan v pátý minutě na toho mecha *1*
    ...jinak za mě ano!
  • Já měl rád jen jedničku. Tohle už mi moc LP (1) nepřipomíná. Navíc mi to připomíná vizualně trochu ME2, ale zato mne nekamenujte, je to jen můj pocit.
  • Jednička byla super, moc se mi líbí hry v zasněženém prostředí a příběh taky nebyl zas tak špatný. Dvojka už tak dobrá nebyla, ale dohrál jsem ji jen proto, že tam byla kooperace. Přece jenom, ve dvou je to většinou daleko větší sranda. No a trojka. Vypadá to, že se vrací zpátky sníh a vůbec vše co bylo v jedničce fajn.

Vím, že hodně lidí teď držkuje jak ty singleplayerovky dnes upadají a že se všude cpe tzv. "co-op", ale kdyby byla co-op kampaň i ve trojce + vše co bylo v jedničce a k tomu nějakých pár novinek, tak bych to bral všemi dvaceti *4*
  • oktavius66
    No zase to tak špatně nevypadá. Myslím si že to bude ale mnohem lepší než 2 díl téhle série který se moc držel ke zdi.. Tento díl vypadá celkem fajn a myslím že sklidí i uspěch. Grafika pěkná, prostředí taky krásné, monstra no... ty se mi zdají už takové že tvůrci nemají co vymýšlet, ale jinak to vypadá na dobrou akci *3* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit