Přejít na výpis diskuzí
Destiny 2 už si můžete zkusit zdarma v rámci trial verze
29.11.2017 | Šárka Tmějová
14 příspěvků
-
stahl jsem hru nejede
-
i kdyby mi za to platili, tak ne..
-
-
uf ještě, že tak.. je totiž nepříjemné všude potkávat tragédy co mají CZ ve jméně..
-
-
to je hodně k tématu. fakt. hodně. takhle argumentuješ i ve škole/práci? tvůj život musí být peklo.
-
-
-
Najlepsia hra jesene? :D
Ako na to autor clanku prisiel? Obtazoval sa vobec citat si co si o tom myslia hraci?
Nehovoriac o tom, ze vsetky recenzie boli vlastne "Je to destiny 1.1 - niektore rozumneprincipy, ktore boli odstranene a nahradene mikrotransakciami"
Wolfenstein II je jednozacne lepsi kandidat na tuto "cenu". -
-
S tim Wolfem bych byl opatrnej...
-
-
"bohaty svet" = 4 planety po 6 misich/mistech. Plus pvp. Chudsi hru za 1500 neznam.)
-
Tak urcite :D
-
už si můžete zkusit zdarma...
Tak asi pro ty co nehráli betu ale na druhou stranu kdyby chtěli pokračovat tak tam budou mít progres z trial verze když si to koupí.
Na PVP možná supr hra neřikám že nuda to ne, ale ten endless grind je mi děsně proti srsti. -
-
A to si představ, že ten endless grind je tam jen proto, aby jsi kupoval lootboxy.
-
-
jaky lootboxy, asi hrajem jinou hru, ale Destiny zadne lootboxy nejsou
-
COž nebylo v prvním díle, to si nemyslím spíš prostě je to hlavním základem hry ostatně jako jinejch MMO, opakovat nějaké raidy do zblbmnutí nebo do vydání nového DLC ( jenže to ti potom zresetuje všechny staty) *7*
-
-
-
dík ale nechám si to ujít i zadara
-
garbage....