Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrejciPetr
    Zkoušel jsem obě ovládací schéma. Gamepad akceptuji i nadále jen u závodních her a Dark Souls. U ostatních her je pro mě stále král myš + klávesnice. Na druhou stranu nadávat někomu za názor považuji za velmi dospělý a rozumný přístup. On si totiž každý hry užívá naprosto stejně a má stejné priority. привет товарищи
  • Preed
    Pri ovládaní musím súhlasiť najmä čo sa týka absolútneho zlého rozloženia tých „špeciálnych“ schopností a granátu, čo teda granát je bežná vec aj v iných FPS ale ostatné veci už tak nie a na gamepade je samozrejmé, že hráč to má vždy po ruke ale to je snáď vec každého ako si to rozloží na klávesnici a myši, však pre boha keď som hrával wowko tak som musel používať 20 vecí v určitých situáciách a nie tu 4, takže toto je čisto o tom, že niekto evidentne nehrá na PC a rozložiť si ideálne klávesy je rocket science ale to samozrejme nič nemení na fakte, že to rozložené dobre nie je v základe.
    Tiež mi nie je jasné čo ma spoločný grind s tým, že je to pôvodne konzolová hra, Destiny je obyčajný looter shooter ako borderlands len je to viac MMO nič viac nič menej, žiadna revolúcia v žiadnom smere a okrem toho kto hral nejaké MMO ktoré bolo orientované na endgame tak je to presne taký istý loot grind ako wowko, presne ako diablo a tak ďalej a tak ďalej. S tým sa musia ľudia zmieriť, že toto nie je single FPS ale je to FPS MMO kde sa grinduje gear ale koho to baví tak ho to baviť bude.
    Ale inak sa bavím dobre, dostal som presne to, čo som chcel relatívne časovo nenáročnú hru kde môžem grindiť gear ako som to robil dakedy vo wowku ale zároveň má aj príbeh, mam aktivity pre seba ale aj pre partu a mám PVP.
  • XorxoxTalarius
    Co je proboha spatne na granatu na F? Moje oblibene nastaveni z Eternal Crusade, granat pod F lekarnicka pod G
    Navic nechapu to stezovani na tunu klaves, autor by si mel zkusit nekdy zahrat Armu, tam je taky pouzita cela klavesnice a jak to slape
  • MalyZeli
    Tak ono je vsecko lehci kdyz staci zmacknout cudlik a automaticky vam to zamiri presne na cil. To sou pak ty pravy skilly.
  • FPS na gamepadu a přístě budou korejci hrát starcraft na gamepadu.

    Není divu že se to hraje na gamapedu líp 99% FPS her mají Aibot od vývojářu pro gamepady
  • Potřebuji pomoc. Hledám hru (zapomněl jsem jméno) kde jste byli doktorem a hledali jste lék na mor.
    Utíkal vám tam čas protože důležité postavy mohli kdykoliv zemřít.
    Měla by vyjít dvojka/přepracovaná jednička.
    • Pathologic
      • Děkuju :)
  • hrát fps na gamepadu je asi jako jíst sushi s hranolkama a kečupem, ve výsledku to nemusí chutnat zle, ale je to naprostá perverze *1*
  • Morraw
    Tak první je to recenze na Dying Light a teď článek o PC verzi Destiny 2. Navíc je zajímavé pozorovat, jak lidem vlastnící konzoli rychle degradují názory. Radit lidem, aby si vzali na FPS gamepad na PC značí, že je něco hodně špatně. Buď s autorem a nebo s hrou.

    Z článku mi jednoznačně vychází, že se Bungie na PC port totálně vy*ralo a je to pro ně druhořadá platforma. Jsem rád, že o nic nepřicházím.
    • Prave ze naopak, Bungie melo malo casu na hru samotou, PC port je skvely, optimalizace paradni, s ovaldanim jsem nevidel zadneho streamera mit problem, celkovy system nastaveni je velmi dobre udelany na pc. Jen velmi male procento jako tady recenzent bude mit prolbem s ovladanim, problemy jsou se hrou samotnout (skoro zadny endgame).
    • Musíš se podívat na to, proč si může dovolit poradit hrát hru na gamepad-e. Ono to totiž naprosto stačí. AI nepřátel ve hře je tak žalostná, že ani není potřeba přesné ovládání. Toto je důvod, proč jsem si to po vyzkoušení beta verze a potvrzení z video recenzí, s koupí rozmyslel. Chybí tam nejen obsah ale hlavně výzva, důvod hrát to.
      • main
        To jsi prvni kdo si te AI vsimnul a jeste navic zminil tu chybejici vyzvu. Ja se na to fakt tesil, grafika, prostredi, chovani zbrani super, ale ta AI byla tak nudna, ze to bylo jak strilet na plechovky za stodolou s vytunenou M4. Fajn zabava na kratkou dobu, ale ne za takovy penize. Coop tomu prida par bodu k plusu ale i tak to ve finale uspava.

        Nejsi na Steamu?
        • Určitě jsem nebyl jediný, kdo si toho všiml. Přemýšlel jsem nad tím, proč je to přesto takové populární. Nemám nic proti přímočařejší střílečce na odreagování, kde se neřeší super realismus. Ale také to musí mít hranici. Důvod, proč to hrát, snažit se zlepšovat, trénovat postřeh, rychlost a co-op hře i spolupráci.
          Ale nač opakovat, co už někdo jiný řekl. Stačí dát vyhledat na YT video s názvem "Destiny 2 is a Joke" od BDobbinsFTW a posunout na čas 6:34.
          • main
            No to je presne jedno z videi, proc jsme zrusil preorder. Bohuzel vsichni lidi kolem me jsou z D2 nadseni a tohle jim neprislo jako problem a ze je tech lidi hodne. Jasne, chci se odreagovat, ale ne usnout.
    • běž si zahrát raději Shadow of Mordor, na to máš možná skill *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit