Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by chtěl někdo nasát nějaké info: https://www.youtube.com/user/MoreConsole/videos
    Samozřejmě to není jediný kanál, ale jsou zde veškeré dostupné informace a videa.
  • Tak ja akurat alim alfu na ps4... U mna uplna spokojnost a jasna kupa *5*
    • spoock
      Pro mě ani ne, Alfa ještě zcela nepřesvědčila, nejspíš to bude absencí příběhu. Naštěstí jsem si dneska zahrál s českým hráčem, tak to bylo příjemné, než vypadl zvuk headsetu.
      Je celkem na prd, když jsme šli na tank ve třech a asi půl hodiny jsme ho oždibovali, chybí tam takové to z ukázek, že by naběhla kupa hráčů a kidlili by ho.
      Grafika pěkná, gameplay průměrný.
  • ...takže jaký je rozdíl mezi tímhle a Borderlands? Krom settingu...
    • MrSanta
      Největší asi v tom, že jsi pořád on-line. Na bitevním poli potkáváš další hráče (myslím, že by to mělo být instancované, takže by neměli být lokace přeplněné). Když si vyrazíš sólo na příběhovou misy, tak cestou můžeš potkat hráče, ale když se dostaneš do určité oblasti kde se mise odehrává, tak to ostatní hráče 'zmizí' a mise hraješ sám.
      Některé zbraně lze vylepšovat a 'vylevelovat' je.
      Ve hře nejsou štíty. Je tam zbroj (hlava, ruce, tělo, nohy), která přidává výdrž. Zjednodušeně řečeno čím víc zbroje, tím víc HP. Zbroj také dává různé bonusy. Např. množství munice, kterou hráč unese, nebo urychlení cool-downu speciálních schopností.
      Tower je místo, kde potkáváš další hráče, vendory, quest givery atd. V Tower je hra z pohledu třetí osoby, zbytek je z první osoby.
      Jestli máš čas a zájem jukni třeba na tenhle kanál, to ti pomůže udělat si představu o hře: DattoDoesDestiny. Tady je třeba procházka Tower: https://www.youtube.com/watch?v=FbWOZoMZSUQ
      Oproti Borderlands tam asi nebude tak velké množství lootu. Soudě dle videjí toho tolik nepadá.
      • mx0r
        ... ale setting je uplne cisty borderlands, atmosfera tiez, dokonca aj stylizacia mi nesmierne pripomenula borderlands. dal som si v noci 2 hodiny alphu... ak bude ten single dostatocne rozsiahly, tak je to fit. mp bol fajn, capture som si zahral 2x ale nemam pocit, ze by som ho potreboval hrat castejsie...
        • spoock
          stejný pocit, mám dojem, že Borderlands má cosi navíc, co Bungie nerozklíčovali a v Destiny to chybí.
          • Humor. Ale to neni myslim "nedokonalym obslehnutim", jako spise jinym pristupem. V podstate jde o jakousi "vaznou" variaci na Borderlands.
      • Aha, dík. Takže víc důraz na RPG elementy a víc důraz na multiplayer? Offline to hrát nejde?
        • MrSanta
          Off-line to nejde. V tomhle to je jako u MMO her.
          Na rozvoj postavy tam bude větší důraz. Ale rozdíl je v tom, že nedostaneš každý level skill point, který vrazíš kam libo. Místo toho se ti vylepšují různé vlastnoti, podle toho jak je užíváš. Např. hodně mrskáš granáty (které jsou schopnost a mají cool-down) tak se ti po určité době zvýší účinnost granátu, máš rychlejší cool-down atd. Já se do zkoumání tohohle zas tak moc nehrnu, chci si to, pokud možno, užít všechno ve hře od nuly. Každá třída má 3 (?) podtřídy. Ta se asi vybírá při startu. Tady jsou videa, která ukazují schopnosti tříd z alphy. Opět - nekoukal jsem, tohle si chci užít až ve hře.: https://www.youtube.com/watch?v=uKiO_MwPD8Y. https://www.youtube.com/watch?v=YaJttN-1Ywk. https://www.youtube.com/watch?v=yq62DtNOXf8. Je tam děsná hudba, tak bacha *1*
  • Ambiciozni projekt, jsem na nej zvedavy, jestlá to bude mmorpg strilecka s rajdy a podobne, mohlo by se má to líbit.
  • walltar
    Sem se díval na pár gameplay videjí a musím uznat, že to vypadá zajímavě.
    • spoock
      Zrovna jsem rozehrál Alfu. Zahraj si Borderlans, Destiny je přesně tou hrou.
      • walltar
        Jo hodně mě to připomnělo borderlands ... akorát Destiny má grafiku, která se mě celkem líbí.
        • Ja puvodne nad grafikou Borderlands ohrnoval nos a v podstate me odradila od hrani takove "infantilni kreslene strilecky". Po par letech a spouste dobrych referenci, jsem se precijen odhodlal a byl ze hry nadseny. Grafika nejen ze mi nevadila, ale zacala se mi i libit - ono to komiksove zvarneni ke hre zkratka dokonale sedi.
          Samozrejme je ale jasne, ze vaznejsi pojeti Destiny muze nekomu vyhovovat vic.
  • Nemalo to byť náhodou len na PS4? *9*
    • ten smutný smajlík som tam nechcel dať :D
      • Nemalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit