Přejít na výpis diskuzí
Destrukce vesmíru v realtime strategii Planetary Annihilation začne naplno 5. září
29.8.2014 | Adam Homola
14 příspěvků
-
Total Annihilation jsem měl a mám moc rád. Jeho nástupce, SupCom je naprosto geniální a dost mě baví, jen mám pocit, že tady se prostě spousta věcí dělala proto, aby to bylo jednodušší. Nemyslím AI, ale rozsah a počet jednotek a grafický styl....
-
Teď jsem to po dvou měsících znova zkusil a dělá to pořád to samé... při načítání bitvy to spadne z důvodu nedostatku paměti... to tomu nestačí 8GB RAM?
-
-
Vždyť máš v paměti CELOU planetu :D
-
Při velkých bitvách prý hra využije i 16 GB. Já hrál maximálně na 4 planetách a s 8 GB jsem neměl žádný problém.
-
-
MOBA hry a strategická akce? Je tam teamplay, ale to už můžu tvrdit, že CoD není FPS, ale FP stategická akce *7*.
-
mne se nelibi graficka stylizace, maly počet jednotek a tieru (t1, t2 atd), nejsou tam experimentalni jednotky. neni tam delostrelectvo, radary maji mizivý dosah. celkove se mi zda že je to zjednodušená apm klikačka
pritom supcom patri mezi moje nejoblibenejši hry a strategie -
-
Jenže tohle není Supreme Commander. Už podle názvu (a celkem i graficky) hra odkazuje na Total Annihilation. Mně naopak počet jednotek a vývojových stupňů docela vyhovuje. Už tak je to docela záhul řídit bitvy na několika planetách.
-
-
Říkáš to jako kdyby se total nějak významně lišil od sup...
-
-
...a přesně proto se těším na mody. Co jsem koukal, tak už vzniká mod s experimentálním mechem. A určitě nebude jediný. Až hra vyjde, jistě se na ni sesype spousta moderů, kteří ji přiblíží Supreme Commanderu, což třeba mně vůbec nevadí, i když se pravděpodobně dost výrazně změní celkový ráz hry.
-
-
Hra Total Annihilation patrila medzi moje najobľúbenejšie stratégie, pri ohlásení volného pokračovania tejto stratégie som zbystrel pozornosť a dlho som váhal či sa oplatí investovať do early accessu, v ktorom táto hra stále je už niečo viacej ako rok ale ostal som chladným kedže early access záležitostiam vôbec nedôverujem a nechcem si kaziť dojem z hry, keby som si ju v budúcnu zaobstaral.
Otázka teda znie, chystá sa games.cz spraviť nejaký report alebo aspoň preview tejto hry v nasledujúcich týždňoch? -
-
ta hra je vážně super, koupil jsem si v letních slevách early access a ač to bylo znát, že to byla stále nedodělaná hra, už tak to bylo dost dobrý, hry jsou svižný a musíš pořád něco dělat, dá se ale i zakopat, postavit brutální obranu a pak jít anihilovat nějakej měsíc *1*
-
-
mě se zakopávání nikdy nevyplatilo... i když jsem se sice třeba dokázal chvíli bránit a dostat se do protiútoku, tak na mě pak shodili měsíc a bylo po srandě :D
-
-
jojo, to se mi taky stalo *1* lepší prostě jít hned od začátku do tlaku
-
-
Rush jako podstata úspěchu :/ ... Tak to nic pro nás tahovkáře
-
-
-
-