Přejít na výpis diskuzí
Detailní pohled na nové postavy v Assassin’s Creed: Revelations
19.5.2011 | Aleš Smutný
12 příspěvků
-
Už se nemůžu dočkat. To co předvádí Ubisoft se serií AC je prostě skvost. Vrcholem dokonalosti pro mě byl poslední díl Brotherhood. Tak skvělou a zábavnou hru jsem nehrál od dob AC 2 *1* A od AC Revelations očekávám hodně.
-
-
souhlasim..! Brotherhood se fakt povedlo..
-
-
Další hopsání po střechách v dobách minulých.... jinými slovy Super Ezio Bross.... Pod tím podepsán Ubisoft - kolos moderní doby známý zjednodušováním všeho co mu přijde pod ruku a také servírováním stále řidší a řidší omáčky. To co udělali ze Splinter Cellem a jinými je nechutné. Už nikdy fuj!
-
Krása! :)
-
Jenom bych opravil v článku, že se nejedná o Manuela II. Palaiologa (byzantským císařem), ale o Manuela Palaiologa, syna Tomáše Palaiologa - jednoho z bratrů Konstantina XI. Dragase (posledního byzantského císaře) a syna onoho Manuela II. Palaiologa. Takže Manuel není kostěj nesmrtelnej (narodil se v roce 1455) a kluci z Ubisoftu se nespletli. *3*
-
-
Jo oni myslí Dragašovce! Aaaargh, to to tedy pěkne v tom popisu zamotali... a já tu trávil takovej čas řešením co tím mohli básníci říci:) Aha, tak už tuším jak dopadne, vzhledem k tomu, kdy umřel...;)
-
-
Já právě taky nad tím hloubal, kdo by to mohl být - 150 let starej císař byla dost šílená představa i na universum AC. Matt Miller to pěkně pomotal. *3*
-
Asi si hoch vybere špatnou stranu... *4*
-
-
Come to the dark side, we have a cakes :D
-
-
-
-
Nemůžu se dočkat .....
-
Musím říct, že Assassins Creed je druhá herní série (po Total War), která mě vždycky po dohrání přinutí napůjčovat si kopu knih a skutečně je přečíst. Jen tak dál
-
A právě tyto články ukazují, že Aleš Smutný má rád dobu, v níž Ubisoft dělá své hry.
A mě baví tyto články číst. *4*