Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marllone
    A místo tisíce blbečků na vás v tom dungu vyběhne deset tisíc blbečků! To je potom zábava!
  • lide jsou ochotni zaplatit za virtualni predmet opravdu hodne, treba i nekolik tisic korun. Uz vidim ty ceny opravdu epickych predmetu v aukci. A za kazdy predmet si Blizzard stahne poplatek.
  • Do tyhle hry jsem vkladal velkou nadej, uz jen pro to, ze je port z PC a ne naopak. Ale dokud nebude na krabici "offline singlplayer" tak mi to nesmi do baraku :(
    • TOTO NENÍ PROVOKACE: Obávám se, že si to v tom případě asi nezahrajete, nebo jen u kamaráda když to k Vám do baráku nesmí :)
  • to Stan : To je hloupost. Velice pravděpodobně ty předměty budou vyžadovat 60 lvl . Takže ostatní obtížnosti si s nima neulehčíš.
    • Nepsal jsem že si je ulehčíš, psal jsem, že když je jednou dostaneš, třeba koupí (musíš mít samozřejmě ten level) tak s nima sotva budeš hrát na lehčí obtížnost, ale budeš muset nutně hrát inferno, jelikož s takovými předměty bude dosti nudné drtit monstra na hell, takže to nebude ani tak výzva jako nutnost jak jsem napsal.

"your character will be around level 30/50/60 at the end of a full clear of each difficulty level. So reaching the max level won’t be a real difficult feat, but it won’t require grinding either, as it did in D1 and D2. "

A navíc to vypadá, že získat level 60 i hezkej kus před dokončeím Hell obtížnosti nebude pro spoustu hráčů žádný problém, takže level 60 opravdu neni nic extra nedostupného, není to jako v D2. Tohle ovšem jen za předpokladu, že ty předměty opravdu budou vyžadovat všechny level 60, což je momentálně čirá spekulace, já si naopak mylsím, že to tak nebude.
      • No né. Další WOW! Proč dávat do hry výzvu, to přece lidi otravuje...
        • Mě to například neotravuje, v těžkou obtížnost D3 jsem doufal, otravujou mě tak akorát PR řeči.
          • Sarkasmus :) . Pokud bude level cap tak snadno dosazitelny, jako ve WOWu (nebo spouste jinych MMO), tak ta hra ztrati cast sebe >.>
            • Nevěš hlavu, i tak bude Diablo jednookým králem mezi slepými, sice to neni moc útěcha, ale lepší než drátem do toho druhýho oka.
            • No to je skvělé, tak tenhle rok snad zbýva už je Skyrim.....
            • zadnej strach, urcite vyjde halda datadisků jako ve WoW, nebo spíše DLC které přidají nejakou tu hovadinku a mapu navíc a zvýší pokaždé LvLCap, samozřejmě za pěkné ceničky v shopech.
            • Neboj ,sarkasmus poznám, ale je prd*l občas na takovej sarkamsus reagovat jako by to sarkasmus nebyl. *3*

Snadno dosažitelný to bude, na to můžeš vzít jed, sám Blizzard řekl, že na konci Hell by měl hráč s normálním způsobem hraní (tzn. neopakování lokací, přílišný zdržování a expení) dosáhnout 60lvl. Je to na nic, co se dá dělat. Datadisky taky level cap asi navýší, takže je bohužel i logický, že lvl 60 půjde dosáhnout snadno aby bylo co navyšovat.
  • hej kucí tohle není battlefield 3, kde je nějaká novinka a info hm?
  • Hm, takže by to klidně mohlo dopadnout taky tak, že během celkem krátké doby se aukce zaplní předměty z inferna, který půjdou na dračku a učiní tak hraní předchozích obtížností zcela nezábavným jelikož bude hráč dost našlapanej a nebude mu mít co vypadnout když ty předměty nakoupí a chtě nechtě bude muset hrát inferno pokud nebude chtít nudu k uzoufání, takže to nebude ani tak výzva pro hráče hledající výzvu, ale vyloženě nutnost. O tom co to udělá v tom PvP, který mě naštěstí nezajímá, to těžko říci, jestli to bude hráče nějak rozdělovat podle síly vybavení nebo co...

Vzhledem k vývoji her a jejich obtížnosti mám i docela obavu co si pod tou obtížností skutečně představit, aby to inferno nakonec nebylo jako "normal" v předchozích dílech. Pokud je tohle hraní na ono inferno a ne jen doprovodné video z jiných obtížností, tak nevim nevim.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MyInZhMaOro
    • blbost...zaplavit aukciu niečim čo ma malu sancu padnut ? lol...ok..keep going bro
      niektore itemy ak si chcel v D2/lod ti nepadli za celu dobu hrania - teda v mojom pripade, 5r hrania a niektore itemy som si mohol len priat vo sne - jedina sanca bola trade od ineho hraca za vela vela hight run. howk. ti čo na hre pracuju vedia čo robia.
      • Nevim proč si lépe nepřečteš na co reaguješ a nejlépe ještě s ostatními reakcemi.

"zaplavit aukciu niečim čo ma malu sancu padnut lol...ok..keep going bro"

Ona ta šance vůbec neni malá když ti budou u D3 farmařit nonstop tisíce lidí, matematiku jistě zvládáš, tak pro tebe snad neni problém si to představit. A "tisíce" je hodně střízlivý odhad.

Ehm..kíp gouing bróó..uh nejde mi to.
        • prečitaj si originalny članok. už nebude to, ze si niekto bude robit "malp/baal runy" 100x za den. Cela obtiaznost bude vyzva - dufam ze naročna. Hell v D2 bola v určitych oblastiach tazka-nehovorim este o HC. Jo matiku zvladam, ... v D2 bola sanca na nejaky item napr. 11,000:1 na drop. len priklad.
          • Nevšiml jsem si, že bych mluvil o runech.

Správně by si měl napsat spíš 1:11000 a teď si představ ty tisíce/statisíce farmářů, pak ten jeden exemplář na 11000 dropů už najednou nevypadá zrovna nedostupně, naopak v takovém počtu farmářů je šance opravdu velká.
    • Spades
      nikdo ti nerika, ze musis expit pres runy a kupovat predmety z aukce - ja hraju D2 na bnetu, a vzdycky si normal i nightmare projedu celej sam, az potom zacinam obchodovat a hrat v parte - je to daleko zazivnejsi, nez behat v parte s nakyma kktama, ktere neznas co si nejspis veci kupujou pres net
      • Já ale nikde neřekl, že to kupovat musím a o expení už jsem vůbec neřekl ani slovo.
    • i D2 bylo o tom, dostat se nějak na Hell a tam si to vychutnat, protože pravděpodobnost, že ti spadne slušný předmět na Nightmare byla velmi nízká.
      A předměty z Inferno jen těžko něco zaplaví... ano, lehce nadprůměrné předměty třeba ano, ale u Diabla jde stejně nakonec jen o to si sbírat tu nejlepší možnou výbavu.
      Spíš se mi zdá, že dosáhnout tady max. levelu bude nepoměrně snadnější, než ve dvojce, což je na jednu stranu škoda a na druhou odpadá trochu frustrace z toho, že měsíc piplaná postava je maximální úrovni pořád na hony vzdálená.
      • Ta pravděpodobnost byla nízká, to bylo fajn i když "vocaď pocaď" viz takový Zod : ) ale když si představim ty čínský farmáře co tomu nakládaj nonstop na směny, tak si myslim, že aukci tím snadno zaplaví. Narážel jsem na to, že pak Inferno nebude výzva, ale nutnost.

Diablo je pro mě taky hlavně o sbírání výbavy a představa jak se za ní pachtim a pod nosem mi bliká aukce kam přibyl další předmět, který už měsíce hledám, to je spíš frustrující, tedy pro někoho kdo nechce předměty nakupovat, ale poctivě hledat.
  • skoda jen ze furt nic noveho todle sem vedel uz 5dni spatky :/ ad uz radsi pustej tu betu at je se na co koukat *4*
  • heartless_cz
    Přiznám se, grind je moje úchylka. Nemůžu se dočkat pořádnýho farmaření :D
  • Zayl
    Grind & Re-run 3.
  • No hlavně jak rychle to bude na aukci. Jestli mají upravené dropraty pro hru s aukcí, tak tohle asi nikdo jinak než přes onu aukci nesežene. A jestli ne, tak ty předměty stejně brzy zaplaví battle-net.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit