Přejít na výpis diskuzí
Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
1.8.2011 | Jan Vitík
427 příspěvků
-
Nejak jsem tusil, ze uz D3 hrat nebudu. Znechutila me predevsim nutnost byt Online. Takze cau Diablo, jsou i jine hry a asi i lepsi...
-
mne ten humbuk nepride zbytocny .
Diablo bolo furt o item hunte , lvlovani , a potom kvalitnom pvp.
a tu sa lame chleba, mozes mat dobry build, byt skillfull na pvp, ale ak si volaky lajko co nevi co s penazmi kupi lepsie itemy tak ta urcite dojebe.
zial je to tak , a jak poznam ludi, tak dupe items budu zas. rusi zatial na diable nikdy nesklamali. a hovorim o offic b.net serveroch kde sa dupe veci veselo robili. blizz to zacal banovat az po roku a pol. a tie predmety sa velmi tazko dohladavali.
do by mi stel volaco vycitat tak DII som kupil medzi prvymi 5 ludmi v SR , a hral ju min 6 rokov. -
humbug okolo aukcie ci online hrania mi pride zbytocny ale preco blizzard brani ludom vytvarat mody mi je zahadou.Mody priniesli dotu a counterstrike urcite klenoty na pc scene od firmi akou je blizard mi to pride naozaj malomyselne az zlostne pubertacke.
-
Lidičky jednoduše, jestli vám stále připojení internetu ve hře vadí, tak jí prostě jednoduše nebudeme kupuvat, když to udělají všichni, tak má blizzard po výdělku!
-
-
a to jako my cca 2 mil hracu (CZ/svk ) udelame skrt pres rozpocet bllizu....a co zbytek hracu sveta ? prestan snit, i kdyz tvoje uvaha ma neco do sebe.
-
-
Me tak napadlo, ze si tu spousta socek z cz /sk kotliku mysli ze Blizz dela hry pro ne. pro chudaky bez mobil netu na chalupe :-DDD
-
no zas tu meliete zopar nezmyslov, ked ten maly smrad si kupi predmet co pada v nightmare a bude napr. pre L45 a naco by ho kupoval keby mal len L10? rozpravate ako keby ste nehrali Diablo nikdy len aby sa pindalo na aukciu, praveze je to super vec, ze je to priamo v hre zabudovane, lebo si dajme na to priklad: dropne mi item za 2.40$ ja to dam za 2.35$ cize povedzme mam sancu, ze to strelim ale hlavne je to, ze obidem tie s"urvene stranky co vykupuju od farmarov za menej ako polovicnu cenu kde mi ponuknu za to iste 1.20$ a on to streli za 2.40$ a nepohne ani prstom a to som povedal v malych ciastkach, horsie pri itemoch za 20 EUR a viac ked budu neskor....a toto plakanie, ze musite hrat online, ako vobec citate tieto stranky, ste online s nechutou alebo vam to niekto prikazuje? :)...aj tak sa z D3 preda niekolko milionov kusov a aj preto bude Blizzard zarabat % z aukcii lebo ste asi nepochopili, ze D3 bude konkurencia pre ich velky WoW a kopa ludi prejde sem a kedze aspon tu bude hranie zdarma a nie za 13 EUR ako za WoW mesacne tak potrebuju ryzovat z D3 len vam to dajak nedochadza :)
-
A hned je o nekolik duvodu vic nekupovat originalku!
Doufam ze crack tenhle marketing-kix korporatnich parazitnich greederu (manazeru) napravi. *4*
Uz jen cekam ze to zasmradi parou z hoven (Steamem) -
Hele me to prijde spis vyhodny. Srabiky, co maj nakoupenou vybavu a machrujou - s tema nemusim hrat, budu hrat s kamosema, nebo se znamyma z fora a budem hrat, tak jak si reknem - treba jen s predmetama, co najdem s tema postavama samotnyma, kdyz budem mimo to chtit hrat s nejakejma nabusencema, tak muzem mit par postav takovych stranou. Kdyz budu chtit, muzu hrat sam a vsechno, co se mi nehodi prodat. Jen doufam, ze velikost shared stashe bude neomezena. Jako sberatel veci jsem mel v D2 v Atme na SP asi 30000 kousku. Rozhodne nebudu prodavat unique, který ještě nemám ve sbírce, že jo?
-
Doba pokročila - cheaty se nepíšou, cheaty se kupují.
-
-
A co vi sy, vojin kefalin, predstavujete pod takovym slovem cheaty?
-
-
Skoro mi pripada, ze to meli rovnou vydat jako onlajnovku .... a nemusel jsem se nakrknout, protoze ty ignoruju.
-
-
Ono ten koncept od počátku byl ala onlinovka. Už u Diabla 1.
-