Přejít na výpis diskuzí
Diablo III opatchováno, už nemusíte čekat 3 dny
29.6.2012 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Nedavno jsem se bavil s jednim kamosem, ktery jako jeden z mala jeste obcas hraje WoW a stezoval si, ze ve vetsine guild se chodi jen z povinnosti DS, ale jinak nejsou hraci k sehnani, protoze vetsina farmi goldy a itemy v DIII, tak me to opravdu pobavilo a jen potvrdilo co jsem tady jiz psal, ze DIII opravdu neni DIII, ale je to jen sprosty klon WoW, urceny prave pro tyto hrace.
A ono to dava logiku, jelikoz blizzzdimacka musi preci udrzet stado pri hrani, kdyz uz WoW se hraje jen z nutnosti do doby nez prijdou megapandy.
To ze timto velice spatnym krokem, znici kompetne celou serii diabla, je vsak vubec nezajima dulezite jsou cisla prodeje.
No pro me osobne to byla od teto pseudofirmy posledni kapka, kdy jsem se najivne nachal hypem udolat a hru jsem si koupil. Protoze od teto firmy si nekoupim nic, ani kdyby v cene meli zlate prase. -
-
Hmmm, zajímavá teorie...
"a jen potvrdilo co jsem tady jiz psal, ze DIII opravdu neni DIII, ale je to jen sprosty klon WoW"
Že si něco napsal neznamená, že to je pravda... -
-
co to kecas ? hral si snad diablo 3 na originalnim serveru jako ja ? ja mam origos jako vsichni co skoro znam a vsichni to hrajem a nema to chybu ,kazdou chvily se tam neco vylepsuje a opravuje brzo taky vyjde pvp patch a podle me je tohle nekonkurenci RUBACKA presne tak jak zname diablo a nema to chybu sem spokojen a sem rad ze mam zrovna tohle v orig a muzu si to vychutnat na plne kule a ne nekde cracknutou vymastenou verzi ktera je k picCi :D *5* *16*
-
-
-
Mate tady trosku chybku, je to 1.0.3a a ne 1.3.0a *3*
-
nejvtipnejsi na tom je, ze to u nas jeste porad neni k sehnani. tomu rikam fail na vsech frontach :D
-
-
A ještě vtipnější je, že si to můžeš koupit elektronicky *1*
-
-
Jak už někdo trefně poznamenal jinde, DIII je vybroušený spotřební produkt pro masy. Proč si to někdo ve své hlavě překládá jako "je to špatná hra" už je věc druhá. Hra je to dobrá, ale mohla být mnohem lepší.
-
Hmm... tak skutečnost, že ti to při dual core 2.0 Ghz fahčilo na medium naznačuje, že hra podporuje dvoujádrové procesory. A teď mi prozraď jestli jsi o tom věděl nebo jen na slepo skoušel, protože já jsem tuhle informaci prostě nikde nenašel.
No a pokud jde o trolla... klidně si říkej co chceš ale já považuju za blbce nejen toho kdo hru ve stádiu polotovaru začne prodávat ale i toho kdo si hru ve stádiu polotovaru koupí. Stádiem polotovaru pak rozumím hru ke které je potřeba neustále vydávat nějaké záplaty formou nejrůznějších patchů a podobně. Poslední hra kterou jsem takto koupil byl Zaklínač ke kterému vyšel první opravný patch a to ještě hra nebyla ani pořádně v prodeji. Pro dvojku už jsem si pro jistotu nešel. Jo vážení, jak si ty vývojářea vydavatele her vychováme, takové je budeme mít. Když jim bez problémů sežereme všechno co nám předloží jen proto, že to má název třeba Diablo 3 tak se potom nesmíme divit, že si hru třeba koupíme v krámě za drahé prachy a doma se dozvíme, že si ji zahrajeme až za tři dny. *2* -
-
Btw, zkoušel sem to už v open betě. Žádný naslepo. Lolík viď? Ono je strašně těžké si u takovéto masové hry vygooglovat komu to na čem jede...
-
Človeče já ti nevim, ale normálně hraju už od data vydání (až na ten start) a problémy nemám. Takže já osobně žádné známky polotovaru nevidím. Ano, hra se patchuje, ale patchuje se snad každá hra, že ano? Kdo by to byl řekl, že Blizzzard si dovolí patchovat, lol. Tohle mě fakt dostává. Navíc Blizzard narozdíl od ostatních tu hru bude podporavat roky, takže takže tady opravdu pláčeš naprosto mimo. Co se týče úprav dropů, nerfování atd., tohle balancování je běžný chod u online her. Kdo si myslel že Inferno a dropy budou na začátku easy pro cašualíky, aby si každý krásně hned nahrabal na RMAH, je naivní lolík. Naprosto logický krok, začít takto a pak to zvolňovat. Bohužel málo lidí v dnešních dobách používá mozek více než jen na rutinní tělesné úkony...
-
-
Tak máš asi štěstí na "sestavu", já s Diablem mám děsný problémy už od jeho vydání ... a to to ten první týden, kdy se téměř nešlo nalogovat šlo aspoň hrát, od prvních patchů má jaksi Diablo problém s konfigurací mého počítače, respektive mám grafiku Nvidia GT540M 2gb, která už využívá technologii Nvidia optimus a Diablo s tím jaksi neumí pracovat a engine se strašlivě drbe, každou chvíli dělá propady FPS a podobně. Přítelkyni na sestavě s grafikou Nvidia GT520M 1gb která nemá optimus to jde úplně bez problému, dodneška tendle kix v enginu blizzard nebyl schopnej opravit ..... je to s těma FPS dropama tak otravný, že to už skoro nehraju, naštěstí vyšlo na PS3 Dragons Dogma, tak pařim to a musím říct že se mi to jako celek líbí daleko víc, než hloupoučký diablo.
-
-
Btw, nechci rejpat, ale ani jedna z těch 2 grafik není herní, takže bys měl být rád, že to de vůbec hrát. .) Ale dneska se člověk nezavděčí nikomu. Stačí si projet battle.net fóra...
-
Co sem četl, tak FPS dropy tam může způsobovat fyzika na high, popř. může blbnout nastavení synchronizace. Vyzkoušej snížit fyziku/stíny nebo vypnout "vsync". Hlavně vypni max foreground fps a max background fps a dej to pro jistotu na 200.
-
-
Zkoušel jsem vše co se píše na offi forech, a problém je že se to chová úplně stejně na všechna nastavení, i vše na low, s vyplou fyzikou, i s většinou nastavení na high. Navíc diablo běhá v pohodě i na sestavách z roku 2008. A pokud jste četli offi fora, tak jste si museli všimnout, že tento problém mají i lidi s high-end sestavama a není jich málo.
-
-
Já sem si právě všiml a ve většině případů byl problém se sycnhronizací a fyzikou, ale minimálně tu synchronizaci už Blizzard vyřešil, tak nevím. Zkus QuadCore (Ivy Bridge) a SSD disk. Na tom prý Diablo 3 pod 100 fps nejde nikdy... .)
-
-
-
-
-
-
Nj jeden z mala duvodu proc si najivne hru NEpredobjednavat, potom jsou diskuze zaplneny nesmyslnymi kecy a nasranymi hraci. Uz jenom to ze je to treti pokracovani to odrazuje, nic moc se uz od toho nedalo ocekavat az na standarty (grafika, interface, mapy). Az na vyjimky uz je herni prumysl jedna velka recyklace. Thanks torrents, to by jinak byla tahle skupina najivek jeste vetsi
-
zekinth, precti si stare diskuze na d2 a pak se mozna proberes ze sve nocni mury...kam ze to ten blizzard dotahl
-
Když tak na netu pročítám diskuse na téma Diabla 3 je mi opravdu na nic. Kam se za ty roky co se na D3 čekalo poděl Blizzard? Mám na mysli ten skutečný Blizzard. Lidi kteří byli schopní dát dohromady hru která člověka přikovala k židli před monitorem i na několik hodin denně a když už byl k takové hře vydán nějaký patch tak to byl patch který hru vylepšoval a ne akce záplatující nedodělky a nedomyšlenosti. Jak jsem se před nedávnem dozvěděl přestože vlastním poměrně silné PC, nesplňuju hardwarové požadavky ani minimální konfigurace a jsem za to rád. Protože bych třeba mohl podlehnout pokušení hru vyskoušet což by u mne (podle toho co se dočítám o této hře) mohlo prohloubit frustraci a celkovou skepsi která na mě sedne kdykoli se někde Téma D3 nakousne.
-
-
So všetkým súhlasím ale ako môžeš povedať že máš "pomerne silné pc" , a pritom nesplnuješ minimálne nároky ktoré sú myslím Pentium D 2,8Ghz , 1Gb ram a X1950pro . Ak nemáš ani to podla mna to nie je "pomerne silné pc" .. ale hádať sa nebudem
-
-
To je jednoduché. Se 2GB Ram a HD3870 512MB, 256bit asi možná splňuju ale můj dvoujádrový procesor má takt pouze 2,2Ghz a v minimu je požadováno 2,8Ghz. Ale to je jedno. Tak jako tak se z Blizzardů stali debilové kvůli kterým upgradovat hardware rozhodně nebudu. No... ne, že by jinde na tom podle mně dnes byli jinak...
-
-
Zekinthe, hrál sem na to na dual core 2.0 Ghz + horší GPU než máš ty a jelo to docela v pohodě na medium. A nadávat na Blizzard, že nebudeš upgradovat je totální šílenost, když hry od nich patří k nejméně náročným AAA. To už smrdí trolem sry.
-
-
To je nejaka dusevni choroba, rikat kazdymu s kym nesouhlasis troll ? Skoda ze tu neni podpis, bys to nemusel porad psat. *12*
-
-
0/10
-
-
-
No práve, pomerne silné pc už dnes musí podla mna obsahovať štvorjadro. Ale je to pravda. Kvoli Diablu III sa určite neoplatí upgrade. Vlastne si neviem vybaviť kvôli ktorej dnešnej hre by sa mi to oplatilo :)
-
-
To mi teda prosímtě prozraď který OS bude umět čtyřjádro regulérně spravovat a využívat. Už u těch dvou jader mám pocit, že z nich mají Windowsy docela zamotanou hlavu... *15*
-
-
W7 podporují až 256 jader. Stejně tak OS windows v mobilech atd. využívají multi-core. Je rok 2012 btw. Nemáte zač.
-
Zadnej, sice uz 3 roky mame i7 s 6 jadrama a HT, ale jeste neni OS kterej by vyuzil vic jak jedno jadro. *1*
-
Tenhle prispvek jsi psal nekdy v roce 2007 kdyz si osadil do patice svoje prvni Q6600 ne? :)
-
-
-
-
-
-
Patch 1.3 ještě nevyšel *7*
-
By me zajimalo, proc kdyz zapli RMAH ty dropy a3 a4 nerfovali, kdyz je ted buffujou? *8* Ohwait a ja myslel ze D3 nebude buff nerf fotm houpacka jak WOW, ja hlupak.