Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně moc a moc Blizzardům děkuju, že příšerný PK systém z Diabla 2 předělali do férových Aréna soubojů(a z toho plynoucích odměn). To, že ve hře zavedete duelový systém se statistikami a žebříčky ještě ze hry nedělá e-sport(vůbec označit sezení u počítače jako sport mi příjde naprosto mimo). Blizzardi jen věci uvedli na pravou míru. Hru srovnávat s WoW je... no... jak to slušně napsat abych nikoho neurazil? Je nesmysl! V dnešní době vymyslet něco originálního je takřka nemožné. Zavedeteli do hry Arénu, spousta WoWkařů začne remcat, že tohle už je ve WoW. To je nejen ve WoW, ale i v další stovce her!
  • No jestli sem to dobře pochopil z online vysílání tak tam říkali že s diabla 3 v pVP nechcou dělat e-sport :D
    • ales.smutny
      Ano, ale tohle mi přišlo hodně schizofreení a hlavně alibistické. Chtějí mít žebříčky apod a zároveň se zbavují odpovědnosti za vyváženost. Nicméně pokud chtějí do systému zahrnout kompetitivní prvky jako jsou žebříčky, de facto esport vyrábějí...ač tomu tak Blizzard nechce říkat :) Že nebude moci být "zpeněžitelný" jako WIII, SC apod je zase věc jiná.
  • With almost 97 billion potential skill and rune builds, and then factoring in items, the talisman system, and traits, character balance isn't likely to lend itself to an eSport, and in fact the PvP for Diablo III has always been designed a side game intended purely for fun. We know you like killing each other, so that's what it's there to provide.
    • Tohle jsou přeci arény z WoWu, a tam, když mělo jít o e-sport, taky museli předpřipravit minimálně equip (zas tak jsem se o ten turnaj nezajímal, takže nevim, jestli buildy byly volný). Na druhou stranu multiplayer (přesněji arény) v Diablu zněj jako dobrá zábava pro každého, stejně jako tomu je bylo u WoWu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit