Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by to bylo jak je psáno v článku, tak by prakticky sezóny přestaly dávat smysl a to mi prijde jako hloupost. Koukněte na D3 sezóny jak se změnily po vydávání čím dál silnějších setu. A pokud budou další sezóny vydávat jen kosmeticke doplňky jako je to teď v D3, tak hra dříve či později zanikne. Jen se obavam, že u D3 již tohle pomalu nastalo a po vydání D4 se to ještě zhorší. Vývojáři totiž nemaji jediný důvod vydávat další obsah. 

  • dethro

    Zní to dobře. Ale obávám se, že stejně se najdou party, které to pojedou doslova na šichty 24/7 dokud ten boss nepadne.  Takže ten kompetitivní prvek asi moc dlouho nevydrží. Na druhou stranu, tohle může být obyčejnému hráči jedno.

    • Tak zname to z WoW a podobne...se divim, ze zrovna Blizzard prijde s takovou hlaskou o drsnem bossovi v endgame

  • jestli to chápu správně, tak tyto nové diablovky už nemají 3 obtížnosti jako tomu bývalo v minulosti (diablo 2, Titan Quest, Grim Dawn, Hellgate London), ale jen jednu obtížnost, která ale s pokračováním hry hodně narůstá? Popravdě byl trochu opruz projíždět jednu hru 3x dokola aby si člověk odemkl end game content. Osobně jsem to dělal tak, že jsem to projel do konce, uložil si save, a pak se k tomu třeba vrátil za rok nebo dva a projel další obtížnost. Vím že Diablo 2 nešlo skoro projet na nejtější obtížnost bez onlike aukcí předmětů, protože ty drop raty byly hodně nízké. Grim Dawn v tomto byl lepší, sice člověk musel trochu farmit, protože bez vybavení by to na nejtěžší obtížnost nedal, ale nebylo to tak hrozné.

    • O tom D2 mas dost zkreslene predstavy, dohrat ho na Hell neni nic extra sloziteho a zadnou vypomoc dalsich hracu nepotrebujes. U aukci slo ciste o maxovani postavy vecma, ktere normalne sam nemas moc sanci najit.

      • já jsem diablo 2 na hell obtížnost nikdy nedohrál, a to jsem se o to pokoušel asi 3x. Je ale nutno dodat, že jsem to nehrál podle žádného buildu z internetu, a neměl jsem přístup k online aukci (v té době jsem měl nějakou upirátěnou kopii). Vždycky jsem se zasekl někde v druhé půlce té střední obtížnosti, a pak už můj build narazil na zeď. Grim Dawn jsem ale na nejtěžší obtížnost dohrál s vlastním buildem a plně self-found předměty, ale to bylo o mnoho let později a celková herní doba byla přes 200 hodin

        • njn D2 to tak ma, ze ty zacatecni buildy konci nekde v pulce Nightmare nebo zacatkem 4. aktu, kdy se predpoklada, ze uz mas dost bodiku, abys provedl ,,respec,, a nasazel je do sveho endgame buildu. Pak je to zase snadne a dalsi skok je s novou obtiznosti.

          Prave proto, ze ve starych dobrych ,,piratskych,, casech bylo u nas malo lidi na BN, takze to jel kazdy single self found. :)

    • Veskoslav

      JIstěže pořád mají různé obtížnosti. Jenom to není tak, že musíš postupně dohrávat obtížnost, aby se ti otevřela nová.

  • Tak nezapomínejte, že se pojede na konceptu sezón tzn. ta nekonecnost bude spočívat v tom, že se každý tři měsíce pojede s novou postavou od nuly.

  • Skvela zprava, vetsina her podobneho razeni (mmo / live service) to dnes zdime, dokud to jde, jenze hraci se vlastne zadneho konce nedockaji, misto toho se proste zastavi vyvoj a po case vypnou servery a komunita si muze jen domyslet, jak to vlastne dopadlo.

  • Uprimne se mi ten koncept libi. Ultimatni cil ke kteremu griding dava smysl. A v okamziku, kdy jej splnim, tak uz budu jako Thanos, konecne budu moci odpocivat :)

    • uher

      Když se podívám jaký teď dělají balanc veletoče, tak jsem zvědavej jak moc mají toho bosse vychytaného.

    • nightborne

      Osobně souhlas. Prakticky u každý grindovačky se člověk nakonec dostane do situace, kdy se sám sebe ptá, proč to vlastně dělá, za jakým účelem vlastně tak hrozně nutně potřebuje tu ještě o fous lepší zbraň... a odpověď hry pravidelně nejsou schopný poskytnout. Pokud D4 ano, jenom dobře =).

      • Tak vetsina grindovacek z posledni doby to resi necim jako nekonecny dungeon...neverim, ze D4 nebude nakonec mit neco podobneho 

        • nightborne

          To je imho taky hodně pravděpodobný, finální megaboss je fajn, ale taky se mi nechce úplně věřit, že by se počítalo s tím, že to prostě dohraješ a odinstaluješ. D3 mělo greater rifty ad infinitum, v D4... greater nightmare dungy =D?

  • Znesvetitel

    Takže to pak můžeme odinstalovat. 🤔😄 

  • to je ale kravina...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit