Přejít na výpis diskuzí
Diablovka Path of Exile představuje novinky v dalším updatu
12.11.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Ja to hram a som s tou hrou spokojny. Jedine minus tej hry je naozaj len to ze postavy vyzeraju aj na levelu 50 ako bezdomovci ale to je vsetko. Som si isty ze tvorcovia na tom designu brnení na postavach zapracuju. Ak si pamatate tusim aj Diablo 2 na zaciatku malo graficky vsetky brnenia rovnake aj rare unikaty. Tusim az od patchu 1.7 alebo 1.12 sa unikatna helma graficky v inventari odlisovala od obycajnej helmy.
-
-
Podla mna je to trochu aj zamer. Modely/art brneni nie je vyslovene odflaknuty, iba nevypada nijak zvlast epicky, proste dost obycajne. Kedze PoE ma F2P model zalozeny na kozmetickych upravach, tak si musis priplatit, ak chces, aby si sa nejak odlisoval a vynimal (efektov na vyber je vela). Stale lepsie, ako keby ti hadzu pod nohy nezmyselne prekazky a oberaju ta o cas ako ine F2P.
-
Jenže kdy vyšlo D2 a kdy Path of Exile. A tohle je přesně to, co mi na PoE vadí, spousta jednoduchých a naprosto základních věcí (z pohledu dneší doby), které jsou už v podobných titulech vyřešené, ale v PoE to vypadá, jako kdyby se s nimi tvůrci prali a řešili tento problém jako první na světě. V podstatě jediné, co mě na této hře zaujalo, je expení skillů přes gemy a vcelku zajímavý strom skillů, který je ale dle mého názoru naprosto zbytečně komplikovaný a nepřehledný. Grafika také žádný zázrak, některé venkovní lokace jsou sice hodně pěkné, ale přijdou mi občas také takové přeplácané až nepřehledné díky množství různých objektů. A podzemní kobky, to je úplná tragédie.
-
-
Nevypadá to špatně, asi to zkusím :) Ale stejně přemýšlím nad tím, že nainstaluju původní Sacred Gold edici, to bylo aspoň RPGčko :)
-
1) je potreba si uvedomit ze je to F2P proto pokud je pro nekoho dulezite vypadat jak vanocni stromecek muze si nakoupit skiny, za D3 jste taky dali penize aby jste tak vypadali
2) PoE neni pouze pro HC hrace, ale jeji system vyvoje postavy je komplexni to neznamena slozitym nikdo vas zde nevodi za rucicku a nerika vam co, kdy a jak mate pouzivat je to ciste na vas jak si danou postavu upravite a jakeho valecnika nakonec chcete, to je prome to hlavni v RPG a ne jak v D3, kde mate presne nalajnovano co a kdy muzete pouzit
3) system gemu/skillu nema obdoby a je to ten hlavni tahoun cele hry, staci si procist fora a co jsou hraci schopni vymyslet je az neskutecne, me prave u jinych her vzdy nakonec stvalo, ze porad dokola pouzivam ten samy skill a behem levelovani to jen prida xy dmg/healu, ale porad je to ten samy skill, to tady nehrozi a nejen ze si vyvijite postavu, vyvijite si i skilly diky support gemu a soketovani a kdykoliv muzete skill vymenit za jiny...
4) a co si budeme povidat PoE ma mnohem temnejsi a hutnejsi atmosferu nez D3, ikdyz pocit ze zabijeni hromady mobu je lepsi v D3 a ten desync je taky v PoE problem, ale za PoE jste nedali ani korunu -
hmm ja to chvilku hral ale uz sem to smazal a dal prednost WAR THUNDERU,,,, me to teda vůbec nesedlo -ty postavy sou hrozny,,,vybaveni je hrozny a vůbec me to tak nak prijde suchy,,,,WAR THUNDER pusobi jako lek po této hruze *1*
-
-
Hochu jak muzes srovnávat POE s War thunderem?
-
-
Trošku mimo, na steamu vyšla beta Grim Dawn. Má někdo? Co na to říkáte?
-
-
je to super..osobně to přezdívám titan quest na steroidech...dojel sem to se dvouma postavama a jednu sem vyleveloval abych sejmul toho tuhého bosse co se schovává někde v půlce cesty....
-
No není to beta ale předběžný přístup. Zatím je ve hře jen první act, ale hra se mi líbí. Je to od tvůrcu hry Titan quest a proto jsou i některé herní mechanismy stejné nebo podobné, viz skládaní relictu ze 3 částní, možnost stavět postavu se zaměřením dvou mistrovství: Soldier, Demolitionist, Occultist a Nightblade a páté Arcanist bude přidáno...
viz http://store.steampowered.com/app/219990/ -
Vysla uz hodne davno a je to celkom dobre, pozdava sa mi to viac nez PoE hram to uz nejaky ten mesiac.
-
-
PoE ma sposutu dobrych napadu, ale plno věci tam je o nervy. největší potiz je desync (postavu vidíte jinde nez ve skutecnosti je, coz am většinou za ansledek smrt), obvzlast když hrajete za melee postavu a v kombinaci z postihem na expy když umrete to je vazne k nasrani. Další problém je ze postavy co mají vzacne epicke vybaveni vypadaji stejne jako kdyby měli lvl 5, proste clovek porad vypada jako bezdomovec:)
Rychle resetovani zon také zrovna ke klidu neprispiva. Další problém je nevyvazenej dmg nepratel, zabijete 20 medvedu v pohode a 21 vas sunda na dve rany. Absence goldu mi taky vadi, i když vymenej obchod je dobrej napad, nevim co brani tomu aby ztam nemohlo byt oboji.Pravda ze tohle dela dost caru přes rozpocet gold farmarum. Odehral jsem všechny obtiznosti (ještě beta a neco ted co to vyslo) a ani nevim kolikrat jsem to vztekle vypnul. Osobne mi ta hra prijde porad dost nedodelana, a ze by to byla nejaka extra zabava se neda rict, protože frustrace v tehle hre na člověka ciha na kazdem kroku. -
-
V podstatě souhlasím, hlavně s tím lootem, na to že je to klikfest, kde se člověk v podstatě za výbavou žene a je to jeden z důležitých motorů hry je loot docela tragický. Ne v tom kolik toho padá padá toho hodně až většinou lituji, že tam není pet z Torchlight :D. Ale to jak ten loot vypadá jako pro každých několik je tam graficky vytvořený jeden item od každého druhu, což je tragicky málo hlavně pořád vypadají jak ze smeťáku. Jako na 60lvl některé postavy vypadají hůře "oblečeny jak na 2, a to je co říct.
Ekonomika mě nevadí, resp. jsem si zvykl a jelikož soluji, tak s tím nemám problém. -
-
Omlouvám se za to že jsem to napsal jako prase, měl bych jít spat :D
Jinak tam má být "pro každých několik levelů..."
-
-
Diky za zaujimavy nazor..
-
-
hmm, zrusili instancie? Dali viac waypointov? Nie? Nech idu do p**e.
Po tom ako som sa tri stvrte hodiny trepal od posledneho waypointu ku final bossovi cez totalne natiahnute lokacie a ked bol z polovice mrtvy, tak sa mi hra spadla do login screenu. Po nalogovani zmizol aj otvoreny town portal. Ak je toto je ten hardcore, tak na taku hru kaslem.
Keby som farmil, tak mi to nevadi. Zopaknem to, mozno nieco dobre padne. Ale ked idem normalne pribeh a stale opakujem tie obrovske lokacie, ktore sa za 8 az 15 minut resetuju, tak to je na hlavu. -
-
ten dungeon na konci má jasně danné rozložení...a že se neumíš lehce zorientovat v prostoru není chyba hry....od posledního waypointu se dá k final bossovy dojít bez zabítí jediné potvory.............na druhou stranu těch waypointů by mohlo být více, s tím souhlasím a mohly by být jasně označené v kterém levelu se nechází...jestli je to první druhej nebo třeba třetí patro dungu....
-
ale prosimte :D
-
-
No nepros ho, má totiž pravdu.
-
-
Ma pravdu, jako ze slaine drzi v ruce mozkohryz. Opravdu ta hra ma obrovsky potencial. Dobre vypada, system skillu taky neni spatnej, talentova mapa mi taky nevadi, ale porad trpi tim sqmym neduhen jako torchlight nebo titan quest... Proste to neni zabavny
-
-
-
-
ja som to odinstaloval ked som zistil ze je to vlastne MMORPG ehm
-
-
a než jsi to zjistil tak ti to nevadilo a normálně jsi to hrál?
-
-
Vypada to, a hraje se to jako 20 stara hra. Pro nekoho kdo chces TOTEZ! co diablo 2 a je celej nadrzenej na olschool clickfest to treba dobre byt muze. Jenze ja uz mam u tech vsemoznych klonu nahrano stovky hodin, a nepotrebuju hrat ZAS to samy porad a porad. At je D3 jaky chce tak je alespon jiny, mozna jednodussi, mozna zmeneny k horsimu, ale jiny.
-
-
pro nekoho kdo chce TOTEZ jako D2 bych doporucil Titan Quest
-
-
Pro nekoho kdo chce totez jako D2 doporucim D2 ale dung siege taky neni zlej.
-
No.. ten alespon narozdil PoE slusne vypada, i kdyz zas je to nefer srovnani vzhledem k rozpoctu a tymu ktery delal na PoE a TQ.
-
-
Chlapci od TQ robia teraz Grim Dawn tym som tiez prispel a som v alpha zatial je to docela slusne lepsie nez PoE. Da sa uz kupit early access na Steame.
-
-
-
-
Zkoušel jsem to 3 hoďky, a hratelnost nebyla špatná, nicméně 2 prvky mi moc úžasné nepřišly:
1. Strom talentů nebo chcete-li skillů je košatý, ba až nepřehledný. Těžko v něm luštit a porovnávat co je pro mého avatara nejlepší.
2. Absence goldů. Ano taková triviálnost mě zcela vykolejila, páč když se chci zbavit nasbíraných itemů tak mi milý obchodník chodí něco na výměnu co se mi může následně hodit ale také nemusí. Tady mi prachobyčejná měna chybí, kdy bych si mohl hned zpočítat kolik potřebuju toho a toho ke koupi mé vysněné zbraně apod. -
-
strom talentů je vykradený z Final Fantasy a podle mě neskutečně nepřehledný guláš
s goldy se nedá než souhlasit -
-
V prehlednem stromu se vyzna kazdy. Genius vladne chaosu
-
-
Mas to trochu pomylene, Genius ma rad vlastny chaos urcite nie ten cudzi.
-
-
-
kdyby jsi to hral dyl nez 3 hodky, tak takovej nesmysl nenapises...
-