Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Saradasek

    Za mě je to nesmírná topovka. Doporučuji si dát první projítí hry bet návodů na internetu. Po víkendu jsem u chapter III a ti last bosové z předešlých chapterů to bylo něco (dával jsem je asi na 4x). Člověk si říká takhle nějak mohlo vypadat Diablo III když ho vydali ale smolíček tohle je Wolcen. Bugů jsem si všiml, ale nepříde mi to taková hrůza. Za mě vřele doporučuji.

    Naprosto úchvatné prostředí. Spoileralert ten konec chapteru II a level design pouze s lidských ostatků mě naprosto odrovnal a pak následovný vstup do toho pitu no das fuj.

    PS: Prosím o plnohodnotnou recenzy...

  • Já tedy nevím, hru jsem dvakrát dohrál a měl jsem za celou dobu dva bugy, které by měly být již opraveny. Jednou mi vypadl asi na tři minuty zvuk, a jednou jsem musel opakovat krátký úsek znovu, protože nešlo promluvit s Heimlockem. Sem tam zaseknutí nepřátelé v textuře, kvůli špatnému spawnu, ale rozhodně nic, co by mi hru zkazilo, znemožnilo dohrání, nebo bych kvůli tomu musel dávat negativní hodnocení. Ano servery nešly, ale to se dalo čekat, a vývojáři vše náležitě vysvětlili.

    Za mě se jedná o výbornou hru, málokdy se mi stane, že si pár dní po sobě pustím stejnou hru a dohraju ji. Teď si, jako champion of Stormfall užívám endgame.

    Jediné, co mě malinko mrzí je cliffhanger na konci, tak jsem zvědav, s čím se Wolcen studio vytasí.

  • Dost veci uz opravili a popravde, kdyz padly servery tak jsem hral v offline modu, ktery je prakticky bez problemu. V online modu me postihla akorat ztrata veci z truhly, ale nemel jsem tam nic duleziteho. 

    Takze jako ano...dost fail, ale jsou to chyby ktere se daji asi i snadno opravit. Vic mi vadi novy treti kruh pasivnich abilit, ktere jsou podle me dost nudne a naprosta vetsina z nich nezajimava a to se bude opravovat hur

  • Corvus

    Asi takhle: hraju offline, co se děje na nějakém trhu s jakými si hromádkami duplikovaného zlata mě tudíž absolutně netrápí :-) Co se týče rozbité ekonomiky a nějaké šedé zóny mě taktéž absolutně v singlu - offline netrápí :-) Nějaké čachrování s pasivními bonusy a schopnostmi neprovozuji = nemá to na můj průchod hrou naprosto žádný vliv. Potud jsem vklidu. Pokud mi hra nebude padat a především mi nebudou mizet vybojované věci z inventáře, tak jsem v pohodě. Chápu, že se to musí opravit, o tom žádná. Nicméně všechna ta negativní hodnocení se týkají převážně online verze hry + lidí, kteří přesně tyhle skuliny a chyby v kódu zcela evidentně pokoušejí a duplikují, co nemají a hrabou se v tom jak bába v koksu? Nebo jinak nevím...

    • CRYPT

      Nejsem moc na Diablovky, ale co jsem koukal na gameplay tady teto hry, tak to vypada fakt paradne. Ze bych zainvestoval...? Jsou tam i zimni lokace? Nebo je na trhu jeste nejaka jina Diablovka z Vikingskeho prostredi?

      • twicer

        Slovenská Vikings: Wolves of Midgard

  • Takže mnoho povyku pro nic, a můžeme  se tedy vrátit k pařbě Grim Dawn😉

    • twicer

      no že by to bylo v porovnání s wolcen nějaké terno u kterého bych chtěl trávit stovky hodin ..

    • Grim Dawn je super, mám něm taky hromadu hodin. U Wolcen se mi zase líbí, že cílí na příběh, takže je u toho člověk přikovaný, tedy alespoň já.

    • Wolcen mi ukazal, jak moc je pro me to pozlatko na arpg dulezite. Fakt me to vtahne do hry, kdyz je se na co divat. Grim Dawn si stale zahraji rad, ale ten vztah si k nemu kvuli tomu postarsimu vzhledu proste nevybuduji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit