Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Používa sa FairFight aj v BF 3 ?
  • merlo
    Pekny clanek pojednavajici o byznysu zalozenem na luzrovstvi one spodiny kompetitivniho hrani: *12*

    http://www.pcgamer.com/2014/04/30/hacks-an-investigation-into-aimbot-dealers-wallhack-users-and-the-million-dollar-business-of-video-game-cheating/
  • Už aby s něčím podobným přišel i Blizzard.
  • Když jsem se jako hráč Battlefield BC2 dostal po několika set hodinách hraní na skutečně expertní úroveň, byl jsem schopný na mapaách typu Valparaiso dosahovat poměrů K/D jako třeba 60/5, pořád si mě hráči dobírali jakýže to jsem cheater.
  • Pri samotnom Luciferovi, to tu je zase haterskych hlasok na ucet BF4... Ano, vsetci mate v zasade pravdu, napokon ja sam som tu na margo (primarne) BF4 toho popisal viac nez dost. Tym skor, ze vlastnim komplet BF2 + BF3 + BF4. Lez, tak ci onak uz proste pomaly, ale iste nevidim dovod stale dokolecka dokola hatovat a trollovat p1coviny vo vsemoznych diskusiach.
    A co sa tyka posr4neho cheatovania... zial, vzdy boli, su, aj budu hraci, ktori to proste BUDU SKUSAT. Aj za cenu banu a inych humornosti. V BF som uz videl fakt vselico od vymyslu sveta, takze ma v zasade jednotlivi cheateri nedokazu ani omylom nasr4t tak, ako kedysi. Nehovoriac o tom, ze cheatovat prave v MP hre typu Battlefield je doslova ubohost a hanba takej kategorie, ze byt na mieste daneho hraca, radsej rovno dobrovolne vykopnem cely PC z wokna *16*.
    • To máš jako ve škole. V jediný den se něco stane. člověk dostane díky tomu přezdívku a ta mu zůstane nejméně po celý školní rok, kolikrát ale až do konce života. Tak to je holt i s hrama. BF4 může být nejlepší střílečkou na světě bez jediného bugu, ale lidi si tuhle hru prostě vždy už spojí s problémema. Pro lidi z DICE by to mělo být pro příště poučení, aby svou práci dělali pořádně. *3*
      • ... naivisto ... priste se ti to mozna po 1/2 roce povede nainstalovat.
  • Jack1947
    Nemyslím si že Hackeři a cheateři budou nějak zásadně potrestáni, inu koupily si rozpracovanou hru - zaplatily si za to že budou hrát... EA je má hráče všech kategorií jako důl na peníze. *5*
    • Samozřejmě že s cheatery se reálně nicmoc nedělá. Pokud to nejsou trolové, co naprosto zjevně cheatují a pokud zrovna není na serveru velmi pozorný a rozumný admin, je boj proti cheaterům skoro nemožný.

      Dobře si pamatuju, jak v BF2 existovaly stovky herních účtů, na kterých byl naprosto zjevný cheating a přesto tyto účty nebyly smazány a jejich uživatelé vesele hráli dál. Jo, tu a tam nějaký ban přišel, ale to byla spíše vzácnost.
      • Jack1947
        Je to svinárna no, BF hrát ani nemusím nebaví mě být zabit kemperem třeba 30x , pobíhat po mapě taky není dvakrát zábavné suma sumárům... at si tam hackeři hrají sami. Bohužel Hackeři jsou všude a je to jen a pouze ostudou supportu který si neumí zjednat pořádek.
        • Pojď Jacku, lehni si na kožené křeslo a povídej mi o tom, jak jsi byl 30x zabit camperem....
        • Support? Maximální prachy jdou do marketingu, aby zahladili ty pr*sery kolem téhle série
  • Lotr
    FairFight navíc umí označit zakázané oblasti, třeba ty, kde se hráč schová „do zdi“ a nemůže být zasažen.

    No kdyby vývojáři odvedli svou práci dobře tak taková místa neexistují. Bugy se objeví všude ale BF3+4 je prostě festival bugů.
    A vůbec mluvit o podobných problémech u hry kde se střela kterou hráč vystřelí "zhmotní" několik centimetrů od modelu jeho postavy a k tomu ve středu obrazovky...no to je vrchol.
    Střílet skrz zavřené dveře když se správně postavíte není nic zvláštního.
    A pak vytvořit program který kickne hráče které toto "featury" využívá....opravit špatné diesingové rozhodnutí podobným způsobem je prostě hloupost

    Do MP her cheaty nepatří. Rozhodně ne. Ale občas mi zůstane rozum stát nad podobnými výroky
  • Co je to za zlutej pruh ohledne reklam? Kdyz zablokuju reklamu u sebe na svem vlastnim prohlizeci, tak games.cz nedostane penauze? Asi budu muset zablokovat i ten pruh :)
    • TheGGG
      No jo, v poslední době jsem si všiml, že na některých webech podobné hlášky otravují, čekám až někdo aktualizuje adblock. Nedávno jsem omylem zapl prohlížeč, kde neblokuju reklamy a fakt jsem se lekl, co za h0vadiny na mě vyskočilo.
    • Asi tak. Kdyby mi tu nevyskakovali videa přes celou obrazovku a ta kostka, tak bych klidně odblokoval.
    • seprah
      klinout na křížek nebolí a zabere to půl vteřiny, takže asi tak
    • Já si naopak reklamu dnes odblokoval a na games.cz jí budu mít už vždy odblokovanou. Aspoň drobný příspěvek games.cz.

      Z reklam se nezblázním, kor když se týkají her a tu a tam se třeba i na ten odkaz podívám.
      • Na to mas zamozrejme pravo :) stejne tak maji ostatni pravo se NEKOUKAT na urcite veci. A prirovnani games.cz ctenaru k cernym pasazerum proto, ze neco nechci videt ??? Srovnam to napriklad s reklam. plakaty na dalnici - kdyz se odmitnu podivat na nejaky plakat/billboard, tak nemuzu jet dal ? Co to je za blbost. Na zadnem jinem webu na celem svete sem jeste nevidel nekoho delat velky zluty pruhy s prosbou o neblokovani reklamy :)
        • zlta lista bola/je na roote
        • Asi nechodíš na pornostránky.
          Přirovnání k billboardům na dálnici je samozřejmě hloupost. A to upozornění zabírá sotva tolik co panelová lišta a je naprosto oprávněné, addblockem ubíráte webu na atraktivitě pro společnosti, které sem chtějí dávat reklamu. Takže proč se nad tím durdit.
    • Jelikož se platí za kliknutí. A logicky, když máš vypnuté blokovaní reklamy a vidíš ji, tak na ní začneš neustále zběsile klikat a tím generovat zisk. To dá přeci rozum.
  • nejvíc me na BF4 stve ze v sutinach se krasne schovam zamirim nepritele ale ani jednou ho nezasahnu jelikoz to strili do zdi a ne do nepritele, zato nepritel me sejme bez potizi.
    Taky se my stalo ze sipera vubec nevydim i kdyz jsem koukal tim smerem a sejme me. Taky se domnivam ze hraci pouzivaji wall hack nebo neco ze vydi hrace protoze sotva vystrcim z poza rohu hlavu uz lezim mrtvi.
    vydel jsem video na youtube jak nekdo pustil hru ze se mohli koukat na obraz jineho hrace a zrovna ukazali jak funguje takove hack ci cheat kdy typek od boku s kulometem strilel lidi od boku ktere bych ja se stestim sejmul se sniperkou jelikoz absolutne vubec je na tu vzdalenost vydet nemohl.
    Nevim jak jsou na tom ceske servry jelikoz bud jsou prazdne a kdyz na nich nekdo je maji nejake pravidla a nebo jsou urcene pro majtele DLC/premium.

    Uz jsem se asi setkal s cheatovanim ve hre a podle me jich pribiva a Dice s tim nic nedokaze udelat jelikoz ani hru samotnou poradne neopravili (i kdyz ted jede ok).
    • Ale jak jsi krásně konsistentní. Jiný by se možná i nechal zviklat k občasnému "viděl". Při takovýchto skvostech mi vrtá hlavou myšlenka o míře neskutečné ignorace, kterou musíš vykazovat.

      Po přečtení tohoto příspěvku jsem okamžitě dostal zhoubný rakovinový nádor. Nejenom, že text nedává po slohové stránce absolutně žádný smysl, navíc zcela ignoruješ čárky, shodu podmětu s přísudkem a o interpunkci a diakritice ani nemluvě. Jediné co by tě omlouvalo, by byl fakt, že jsi Linuxový programátor s anglickou klávesnicí. To si myslím, ale nehrozí. Jak může ještě dnes existovat někdo bez alespoň elementární znalosti gramatiky?

      To jsem se zase jednou nasral. Pokud jsi troll, tak klobouk dolů, napsat záměrně takto zprasený text vyžaduje dotek génia.
      • Tilwaen
        Flynne, jestli toto Ti způsobilo rakovinu, Jack Tě na místě vaporizuje *1*
        • solomon.short
          nojo, to je Vogon par excellence *1*
    • Tak takhle jsem si ještě nevydělal *11* *11* *11*
    • To je drsný *1* *1*
    • solomon.short
      tak to jsem jeste nevydel *3*
  • Prosím prosím , neblokujte reklamu, Radši zaplaťte! Zvonec a konec games.cz. Au revoir!
    • Ako to tak sledujem, tak z celeho internetu sa pomaly, ale iste stava miesto, ktore uz skratka bez vecnych, maximalne otravnych, reklam nedokaze existovat. Napokon to dochadza este i tak daleko, ze nejaka redakcia PRIAMO vyzyva svojich citatelov k tomu, aby reklamy neblokovali, ale miesto toho si napr. pekne krasne zacalovali web bez reklamy.
      Mila redakcia... TO VAM UZ VAZNE TOTALNE J3BE???!!! Konkretne ja som vydaval staby webzine v rokoch 2001-2005 isty nemenovany metalovy projekt a kupodivu uz i vtedy sa po vynalozeni maximalnej snahy zadarilo zohnat co len zopar kvazi "sponzorov", ktori nasledne na danom webe mali zobrazene ich reklamy (lenze to boli este casy starych dobrych bannerov s NORMALNYMI rozmermi a nie tieto trufale prisernosti, ktore frcia DNES, do p1ce!!!).
      Lez, co si, sakra, o sebe vlastne myslite??? Vzhladom na to, ze som sam pracoval vo velmi podobnom odvetvi, ako je to vase (akurat iny zaner, hoci ako kedy), ostavam ziiiiiiiirat v nemom uzase nad tym, kde beriete tu DRZOST, ze chcete z citatelov zmykat DALSIE a DALSIE prachy... Proste, uz vam nestaci ani priame dotovanie zo strany vydavatela, nestaci vam ani to NEUVERITELNE KVANTUM reklam, ktorymi je games.cz doslova "prezrate".... nie, vy mate este tu drzost PYTAT OD CITATELOV PRACHY VYMENOU ZA NULOVU REKLAMU!!! Ze vam nie je hanba... TFUJ!!! *11*
      Avsak... len v tom vsetkom pokracujte, no potom sa neskor necudujte, ak zaznamenate, ze pocet aktivnych citatelov sa vam ZAAAAAAHADNE znizil, vy experti. Laskavo si tam urobte poriadky s vydavatelom a snazte sa dohodnut NORMALNE podmienky, ale rozhodne nie v podobe zdierania vlastnych citatelov!
      Hmm, ale mozno je vysvetlenie ovela prostejsie, a sice: VY PROSTE NA CITATELOV S3RIETE! A to v zasade vysvetluje vsetko, po inej pricine uz ani nie je za danych okolnosti potreba patrat.

      Du blejt, velebnosti... *11*.
    • Mato1987
      aj tebe dnes vyskočilo http://games.tiscali.cz/tema/games_cz-bez-reklam-jde-to-i-bez-adblocku-57248 ? :D Ja som sa nad tým pousmial :)
      • Ja som tu dnes skúšal odblokovať reklamu... A hneď som ju aj zablokoval. To čo som totiž videl, to je nejaký blbý vtip, to nemôžu myslieť vážne.
        • Mato1987
          imho lol :D
          • flash789
            adblock nepouzivam,a reklamy ignoruju, naucil jsem se s tim zit..maximalne si reknu ..do pr.ele..a za vteřinu mi to je jedno.V 99% pripadu vůbec nevim o cem ta reklama je, ignorace největšího kalibru:)
            • vteřina na každé stránce. Já je taky nikdy nevnímal, ale takhle je ani nemusím odklikávat.
          • Lotr
            No pánové pokud by šlo o decentní reklamu která se dá trpět tak proč nevypnout AdBlock. Ale druh reklamy na Games patří k tomu nejhoršímu.
            A nic mne neirituje víc než odklikávat celostránkovou reklamu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit