Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, jak je to u Bad Company, ale u BF2 Dice dokázala, že neumí dělat pořádné mapy ani zbraně. Např. g36e byla extrémně cheaterská zbraň a to ani nemluvě o kulometech. Mapy byly pak většinou naprosto nevyrovnané a mnohdy s nesmyslnými spawny. Na druhou stranu, BF 2 dlouho těžilo z toho, že tu prostě nebylo nic lepšího, co by ho umělo nahradit. Snad to s BF3 nepokazí. U zbraní ale Dice moc nevěřím - určitě tu zase budou nějaké ty g36ky.
  • Mě příde že vám ruplo v bedně. Diť se tohle dávno děje i u BC2, i u BF2. V obou hrách ale dostali VŠICHNI nakonec mapy zdarma! V BF2 dokonce v poslední patchy naprosto všechno, co kdy na BF2 vyšlo. V BC2 SPECACT kit taky zvýhodňuje a kdo na něj nadával? To že se platilo pár šušňů za Vietnam pro mě bylo naprosto pochopitelný. DICE podle mě nikoho nebrala a ani pod EA nebere na hůl. Konkurence si nechává za jakékoliv nové mapy platit.
  • Boze moj, za moju ochotu zaplatit im predom mi daju 3 extra itemy a 100% zlavu na prve DLC ktore vyjde az po vydani hry, toto si predsa nemozu dovolit !!! napisem staznost, zalozim peticiu a budem vypisovat na internetovych forach ake su to sv*ne. Teraz vazne, komu toto moze vadit ?
    • přesně
  • BATTLEFIELD 3 je zatím skutečně poctivě VYVÝJENOU HROU s moderní grafikou,ZNIČITELNYM PROSTŘEDIM, perfektními animacemi, skvělým singplayer a multiplayerem na pc až pro 64 HRACU. Takovou hru RÁD finančně podpořím i kdyby stála 1500 Kč a taky sem si ji PŘEDOBJEDNAL. Nadavejte na MW3 kde z vas chtěj už po 3X! vytáhnout prachy za to SAMÝ a kde za každý DLC zaplatite DRZÝCH 15 Euro!
  • Mne prijde naprd takhle rozdelovat komunitu - ty co maj mapy navic a ti co ne.... potom budou muset bejt servery specialne pro kazdou skupinu? Nebo snad ne a lidi, co mapu nebudou mit to proste vykopne?
  • Jazz
    To je sakra velkej rozdíl mezi 1099,- Kč za normální verzi a 1099,- Kč za limitovanou...
    Na to asi jen tak někdo nemá!
    • Trochu drahý ne? Já to mám předobjednaný za 890,- sice je to krabicovka ale aspon nemusím nic stahovat..
  • To je tak blbý oznamovat ještě před vydáním hry DLC...sakra, vždyť je to uplnej výsměch - "hru ještě nemáme, ale už chystáme DLC abysme vás zkasírovali, jasně, mohli bysme to tam už dat, ale čtvrteční stávka nám zabraňuje to DLC všas donést..." Jasně, možná trochu přeháním, ale je to prostě pěkně pitomý, beru DLC tři měsíce po vydání(oznámení), to pro mě za mě i koupím když za to stojí, ale takhle...takhle si ho pěkně stáhnu a nikdo mě nezastaví. :D I když tohle je spíš jen bonus pro předobjednávku a to je zase pěkně blbý když to je o multiplayeru, ach jo, mně se člověk nezavděčí
  • Ale ked vam sere Activision na hlavu, tak to je uz v poriadku...ja som videl uvodne videa, E3 prezentaciu a utvrdilo ma to k predobjednavke...pokial by som mal dat peniaze vyvojarom za takuto hru, tak kludne aj trojnasobnu...politika s DLCkami je dnes trend a pokial chce aj tak silna znacka prezit tak musi taketo maniere robit...lenze narozdiel od Activisionu a MW3.. u BF3 vidim snahu napredovat a nie omielat ten isty engine uz par rokova vozit sa iba na znacke...a ak sa niekomu nepaci ze budu mat tieto zbrane ludia co si hru predobjednali a tym vlastne podporili vernost znacke...tak nic im nebrani aby si to aj oni predobjednali...a ked sa tak nestane, tak si nemaju co otvarat hubu na ludi co tie zbrane budu mat....tot vse *3*
    • jo, největší výhodou BF3 bude určitě engine. V tomto se zastaralý Cod vůbec BF3 nemůže rovnat.
  • Jestli chcete Phisycal Physical Warfare Pack a Back To Karkand DLC tak si to predobjednejte na xzone.cz, tam to maji aji s temahle pridavkama
  • To by mě zajímalo, kdy (jestli vůbec) bude BF3 na Steamu. Jinak si tu předobjednávku těžko udělám.
    • Jak je možný, že spousta lidí už má předobjednáno a ty nemůžeš?? mám jedno vysvětlení
      • Já jich mám spoustu. Jedno z nich je, že já si na rozdíl od nich nechci špinit systém dalším softwarem, když to mohu mít vše v jednom a mám dostatečný nadhled na to, abych pochopil, že s vámi steam-hatery (ač budeš pravděpodobně zapírat) se nemá cenu moc dlouho vybavovat, takže děkuji za hodnotný a oduševnělý příspěvek. Nazdar.
        • Přesně, s takovýma lidma se nemá cenu bavit :)
          • Jenže já se nikdy nepoučím a pořád se budu snažit někomu vštípit ždibec porozumění. A vždy narazím na stěnu nesmyslných argumentů. Ale co, aspoň se ostatní pobaví.
            • SA-reg
              Ondra:

              such is a life on the internet, bro...
            • Sa-reg: ok borci, možná máte pravdu, jak už sem psal nesedím jen u PC a neznám vše, myslel sem, že origin je nějaká stránka provozovaná výrobcem, kde se registruješ... tudíš příznávám svou chybu. jestli to pude přes steam je mi jedno... Osobně mi nevadí instalování jinýho programu, sou i podstatnější věci. Ps: takhle drsnej si asi z očí do očí nikdy nebyl co?? tak si to tu zkoušíš...
            • SA-reg
              Reakce na Ondru:

              Jo drsňáku, ale Aoyagi-kun chce hru na Steamu, aby to měl všechno pohromadě. Ale kvůli podpoře Originu to EA na Steam ještě nepustilo.

              A jo drsňáku, zatím jsi žádnej software nepotřeboval... počkej až to budeš instalovat. Budeš 100% potřebovat Origin. Když vyšel HL2, tak jsi taky musel instalovat tehdy novej Steam.
            • Je hrozný být chytřejší než ostatní a být nepochopenej. Mám a nejsem jedinej předobjednáno už teď, žádnej software sem na to nepotřeboval... limitovanou edici teď nabízí snad všude... jinak hry na steamu hraju
        • No já myslel, že seš blbej... přes co myslíš, že to všichni předobjednávaj, že si nechceš špinit PC dalším softwarem?? Zapírat, že nejsem steam - hater nebudu. Ale to asi proto, že dělám i jiný věci než jen co se týče počítače a pak mi takový pojmy unikají...
          • Přes Origin (EADM), například? A kdyby někoho napadlo mi navrhovat DVD (na kterém stejně předpokládám bude nutná registrace na Origin), tak ne děkuji, předpotopní média nechci. A nechci ani DRM a už vůbec nechci slyšet ani číst, že někdo nezná anglické slovo "hate" a z něj odvozené slovo "hater", které se nijak nevztahuje k počítačům.
            • Koukám, že seš pokrokovej... a opravdu na výši
    • Cekam na to same, ale bojim se, ze jak EA prohlasila, ze dela na sve sluzbe podobne Steamu, tak ze se toho nedockam :(
      Nepotrebuju 100 sluzeb a 100 programu na hrani jedne blbe hry
      • No, co jsem tak pročítal Steampowered fora, tak nejčastější nazor je, že předobjednávka bude možná týden dva před vydáním a pravděpodobně ne "digital deluxe" ale normalni verze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit