Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZOLLINO

Asi bych v tom clanku opravil ze DICE vydavaji nedokoncenou hru na EA vydavaji. Je to EA a jejich management, ktery absolutne urcuje smer, release date a dalsi veci a ne muklove v DICE.

• Maxianimal

To jsou klauni :) Ale ještě větší klauni jsou ti, co si to koupí.

• já právě nechápu, že to někdo koupí. Vždyť je tam vždycky open beta nebo prostě pre-release přístup zadarmo. A kdo tu poslední hrůzu zapnul na 2 minuty tak za to snad nemůže chtít dát peníze. Nebo ani buchtu...nebo..nebo..nebo třeba slámu nebo panáka. A to úplně odhlížím od příšerné optimalizace – zvlášť proti předchozím dílům.

• Inquisitor

To si piš.  Po prvním super duper cool nabušeným traileru, budou předobjednávky praskat ve švech.

• SouleateR12

No to je od nich pěknej podraz a petice je jim pěkně u prd… Pořad se cítím podveden a okraden. Je to jako koupit nové auto které nejezdí. 

• twicer

Poučení pro příště, třeba už jsi to na podeváté pochopil, že kolem investice do nového battlefieldu se musí hodně obezřetně..

• ahoj, můžu se zeptat proč jsi to kupoval? já jsem hrál oba dva ty open beta testy nebo co to bylo a byla to taková křeč vůbec to jen vydržet hrát, že bych chtěl aby platili oni mě.

• Takze... nemaji ani potrebu opravovat soucasny dil, penize dostali...?

Protoze asi takovy z toho mam pocit ja.

• Je otázkou, jestli se to dá opravit. Prostě to asi musíme brát jako hru, která se nepovedla...

• Bylo by hezke kdyby sla videt alespon snaha, ale prijde mi ze se na to vykaslali trosicku rychle. Uvidime, treba to s "naucenymi lekcemi" pro jednou nebude marketing.

• twicer

Bude, vždycky byl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit