Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Takže úprava po dvou patchích je to už mnohem lepší ale žádná sláva, navíc se musí jet s combíkem a pak se to ujezdit dá FIA stále nehratelné, možná to je lepší ale at mi nikdo ani ze srandy netvrdí že auta se odpýchnou raketově z místa a psak jdou na asfaltu hned do smyku !

    Nedá se ani zbavit soupeřů kteří vás vychýlí ale jim se nic po needforsppedovsky nic nestane a i tam to rozházelo oponenta víc.

    7,5/10 Projel jsem akorát první šampionát, nevím jestli budu pokračovat na jednu stranu není podobné čistě rallye hry ale tohle je fuert dost rozbité, nefunguje to správně ( řazení tam ani na gamepadu nešlo bez patche, navíc je takové divné).

    Pokud to dělali výhrandě na volant tak dost selhali a budou muset trochu dost poladit.

  • Ewil

    Za mě spíše zklamání :( Fyzika na šotolině je vychytanější, ale asfalt je stále bída, hlavně brzdění na mokrém asfaltu připomíná jízdu na ledě. AI očividně cheatuje (dobře je to vidět na úsecích s vracákama kde vždycky ztratíte i když jedete jako bůh), tratě jsou celkem nezajímavé ve srovnání s jedničkou (Argentina je přímo ubíjející a nudná) a chyby v rozpise nedovolí jet zcela naplno na RZ, které neznáte, ale to byl problém už v jedničce. Snad jediná rally s dobrým rozpisem je Zeland a většinou i Argentina, zbytek obsahuje chyby nebo chybějící věci typu "brake, caution" atd. Výběr gum je k ničemu když jsou soft gumy nejrychlejší a v pohodě vydrží ty dvě RZety než dojedete do servisu. Ostatně na Master bez soft gum ani nemáte moc šanci :) Moc nechápu některá rozhodnutí jako např. možnost restartu jen 5x nebo odemykání tuningu za kredity. Hráče to spíš frustruje když se na konci dlouhé RZ několikrát vyseká kvůli chybě v rozpisu a pak mu dojdou restarty. Ještě že funguje Alt+F4 :D Grafika a zvuky jako vždy super, s volantem jsem neměl jediný problém.

  • BohumilCisar

    Já z toho mám smíšené pocity, příjde mi to spíš jako datadisk, který by zabral běžnému týmu rok práce. Toto trvalo pět let, je to za plnou cenu a za zajímavější obsah se musí připlatit. Většina aut je recyklace 3d modelů a zvuků z minulých her, výběr tratí nic extra - Zeland a Australie super, zbytek průměr, USA je úplná kravina. Atmosféru to má dobou, vylepšená fyzika na šotolině mě hodně baví, na asfaltu je to ale slabé. Kariéra a šampionáty jsou fajn, ale tratě se rychle ohrají - udělat jednu dlouhou RZ a pak ji rozsekat je špatné řešení, mnohem lépe by fungovalo udělat nějakou lokaci s různými cestami a ty pak různě pospojovat a vytvořit tak mnoho různých tratí - viz Hrádek nebo Německo v RBR. Grafika je super za deště nebo při západu slunce, ale v denním světle je hrozná (obraz je přepálený). Celkově je to fajn hra, ale prostě je to klasický případ Codemasters, kteří vezmou skvělé téma a pak ho udělají jen tak  na půl - poslední pořádná hra od nich bylo CMR2, všechno co následovalo jsou nedodělky, všetně tohoto. Můžeme být rádi, že nemají oficiální licenci na WRC, protože by tam nejspíš byla jen polovina podniků z šampionátu

  • Lezov

    na DR2.0 jsem dlouho čekal a rozhodně nejsem zklamaný, co se týče jízdního modelu, výběru aut. Co už taková sláva není: v rally pouze 4 země!!!, chybí rally na sněhu /bude, ale za příplatek/, v lesních úsecích tma jako v pr**ly a ani rozsvícení světel nepomůže a když tak velmi málo /hraji převážně v noci, tak to zas takový problém není, ale rozhodně si to nedokážu představit hrát ve dne/, kariéra pouze online!!!!!!!, občas nefunguje RaceNet - tak se nezapočítá čas /dokonce mi to resetovalo postup v karierním šampionátu, protože byl rozdílný save v cloudu a v PC/.

    Rozhodně bych uvítal víc zemí na rally /už v době vydání/ a dokonce by mi ani nevadilo kdyby použily tratě z DR1.


    nevíte někdo jestli se chystá nějaký patch na ty světla? díky

  • Já bych sem napsal snad jen to, že pokud hodnotíte podle 10 minut hraní na klávesnici, případně padu jakožto úplni laici žánru tak je asi vcelku nesmysl sem něco psát ne ? Simracing je pro mě velký téma a i když nejsem fanda rally vypozoroval jsem feedback lidí jako např. Semeráda a tam byly ohlasy skrze pozitivní. Je potřeba přihlédnout taky k tomu, že žádný pořádný rally od dob RBR není krom profi rally simů, které se k nám nikdy nedostanou a vlastně nic lepšího široko daleko není. Takže majitelům volantu bych určitě doporučil vyzkoušet 🙂 

  • no nic, du si zajet Colin Mcrae rally 2 :)

  • Zrovna včera jsem si to po dost dlouhém přemáhání stáhnul a říkám si jaká tohle je hovadina. Divím se, že to vůbec někdo hraje :D  Za mě 0/10

    • mě to taky nebaví, vydržel jsem to hrát asi hodinu. ale nejsem auto/moto fanda, běhám po lese a stalkuju srnky, tak nejsem cílovka :) za mě bez hodnocení.

  • Jack1947

    Extrémní obtížnost mořná ale u FIA je to ještě cheatujicí AI takhle si těžkou závodní hru nepředstavuji, navíc to chování aut je spíše diskutabilní( jak kterých samozřejmě) no počkám na pár updatů pak tomu zase dám šanci.


    Myslel jsem že si třeba dojedu Vrally 4 ale ne, tam je zase až moc cheatujicí ai později.

    NE, opravdu tohle mě moc nebaví jezdit nějakou trat stále dokola dokud se na !setinu! nenaučím mít lepší čas než hlavní soupeř. Nicméně třeba grafika je celkem pěkná i když kdo sleduje u závodu krajinku a tak, ale tak když se to patřičně optachuje a vyladí bude to věřím super hra. Takhle tak maximálně pro mě 7,5/10.

    ( to i s tím že na ostatních recenzích je 9/10)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit