Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gameplaye z dirtu http://dirtshowdown.cz/index.php
  • Za svůj život jsem hrál téměř všechny díly CMR. Za nejlepší považuji už 12 let starý CMR 2.0 .( v době vydání to byla bezkonkurenční hra v žánru a ani V-Rally na tuto hru neměl). Bohužel s dalšímy díly se kvalita zhoršovala a až s nástupem Dirt se vše zase vrátilo do starých kolejí a úspěch rostl. Ovšem teď vyšel díl, který ani tak nepovažuji za plnohodnotný nový díl, ale spíše jako takové větší DLC v s mírně horší grafikou (a kde je ten pohled za volantem?) a mizerným modelem poškození (nic proti, ale i FlatOut 2 měl lepší model poškození).Proto mi přijde zbytečné vyhazovat přes 1000 kč za tohle (to si radši zapnu flatout 2 a budu se bavit mnohem víc).
  • Vypada to jak kopie staryho Flatout Ultimate Carnage, ale s hnusnejsi grafikou, horsim modelem poskozeni, jednotvarnyma nezajimavyma mapama a horsi hratelosti. WTF?
    • JohnyTheZik
      doporucuju ti zapnout Flatout UC, aby sis trochu ozivil tu grafiku a i ten model poskozeni.. nedavno jsem to hral s kamosema pres lan a na showdown se to teda ani prinejmensim nechyta (mluvim jen o tech 2 zminenejch vecech, hratelnost to je na kazdym, koho co bavi)
  • Kein
    No, řeknu to asi takto. Hra se už objevila na warezu a já ji nemíním ani stahovat. Any questions?

    Jen dodám. Stejnou cestou se vydalo i EA s NFS a jak dopadli. Prodělávají už...pátým rokem? Mrvení her je dnes asi národní sport.
    • súhlasím, EA to pekne tú sériu need for speed domrvili, i keď trebars Shift 1 sa mi náramne lúbil, škoda že Shift 2 bola už len recyklácia.
      • Kein
        Shift 1 byl cool, ale NFS to už nebylo, vlastně už dlouho žádné NFS nebylo. Z krajiny a supersportů série přešla na městské ulice a tuning, do toho pak začli motat opět supersporty (čili vznikl patvar supersportů a tuningu). A od tuď se začalo zadělávat na malér, smíchali moc ingrediencí a hra se začala stávat beztvarou kravinou. Do toho začli motat příběh, který, dle mého v závodní hře nemá místo. Pak ujeli k simulátoru a tím sice získali několik nových fanoušků, ale mnoho starých ztratili.

        A jak vypadá NFS dnes? Zapnete hru, počkáte než přeletí všechna loga, která nejdou odkliknout, pak počkáte až zmizí hláška o tom, že hra není reálný život, která opět nejde odkliknout, pak se vás hra zeptá jestli skutečně chcete vstoupit do hry, jako kdyby vás před něčím varovala. Dostanete se konečně do hry, kde se před vámi zjeví šílené menu, kde se vyřádil bláznivý designer, který považuje "praktičnost" za sprosté slovo, do toho posloucháte rap, který se k závodům hodí asi tak jako Miloš Zeman, a když pochopíte menu tak zapnete samotný závod, kde následuje opět video, které nejde přeskočit, kde na vás mluví modelka, která nejspíš nemá ani řidičák a ani nevíte o čem vlastně mluví - chcete si jen zajezdit, přečkáte to a jste na trati. Počkáte na odpočet, rozjedete se a záhy zjišťujete, že nejedete, ale plujete a neřídíte porsche, ale něco co ovládáním připomíná rychlík Praha-Moskva, který neustále gumuje a šlehají mu plameny z výfuku a leskne se jak psí kule. A pak se EA díví, že to nikdo nechce hrát.
  • Zajímalo by mě kam se podělo to Colin Mcrae a především Rally?
  • InvisiblE182
    Mně vadí jen to poškození. Vždyť tam skoro žádné není. To už Grid měl lepší. Dělat destruction derby hru, kde po nárazu ve 150ti se člověku prohne předek o 5 cm mi nedává smysl.
  • Mechwarrior_bw
    o tejto hre síce nemám vysokú mienku ale aspoň si na nič nehrá - je to jasne definovaná casual arkáda určená k jednoduchej zábave. Narozdiel od súčasných pseudo rally (a to nech sa na mňa nikdo neurazí) aj vrátane preceňovaných dirt-ov.
    • pokiaľ sa vykašleš v dirt 3 na tie gymkhana leveli, čo som ja ako fanúšik rally urobil, tak to je vcelku slušná zábava.
      • Mechwarrior_bw
        zábava je kde-čo, poriadna rally od čias RBR sa zatial neobjavila a s dlhšími traťami už vôbec nie ... dnes je to iba samá arkáda/poloarkáda s traťami ktoré je možné odjazdiť za 3-4 minúty a širokými ako trojprúdová dialnica aby náhodu hráč nevyletel pri prvej zákrute.
        • Nevím, kde jsem to četl, nebo to byla jen kachna, ale autori Project CARS, prý meli v plánu utvořit i nějake nesilniční tratě a vozy, ale jak říkám, možná to byla kachna.
      • JJ, já mám rád osobně závody od Codies, mají super, i když arkádový jízdní model a to se jen tak nevidi. I Showdown určite taký bude.
  • Nevím, co si pořád stěžujete, tahle hra je spin-off, takže regulérní (a snad povedený) DiRT 4 bude a můžete být rádi, že nám takto Codemasters aspoň zkracují čekání.
  • Dalsi totalni nesmyslna hovadina. Coddies u me s kazdou jejich "novou" hrou klesaji hodne prudce pod uroven. fuj fuj fuj.
    • Stejne tak s jejich prevratnymi sliby ohledne novyh F1 ktere se vzdy prokazou tak z 1/3. Coddies se toho proste neboji :) Doba kdy jsem tuhle firmicku mel moc rad za napr. CMR Rally, Toca RD, Grid.. je uz davno pryc. Nejen ze neustoupili ani o pid z silene nejarkadovitejsi hratelnosti co omrzi radove v minutach, ale neboji se vydavat porad tu samou hru od dobry Dirtu jen s pozmenenym obsahem ktery nedava cimdal vic zadny smysl. Tohle nemuze mit chut ani nikdy stahnout :).....
      • Zrovna Grid je oholený až na kost, oproti Toce 3.
        • Paradoxne v te nove ere nej hra od coddies pro me :)

          Toca je toca RD3 je od nich asi TOP ale to je 10 let ?:)
  • Myslím, že to bude dobrá arkáda. Destruction Derby byla skvěla odpočinková hra. Tak snad se DiRT Showdown ukáže v dobrém světle. Demo moc nenapovědělo, jeden level je málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit